Moderatorius: mango

Vartotojo avataras
Parašė Agni
#1362 Liepa, o kaip imest cia kates fotke? as nemoku.
ParašėLiepa
Agni rašė:Liepa, o kaip imest cia kates fotke? as nemoku.

įkelk į fotoalbumą, tada nukopijuok img adresą (pačioje paskutinėje eilutėje po nuotrauka, berods), ir tada čia įterpk :)
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#1367 Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#1369 ui kokia didele gavosi :) cia mano katyte Britney Princese.
Vartotojo avataras
Parašė sonia
Agni rašė:ui kokia didele gavosi :) cia mano katyte Britney Princese.

apsisiosiu tuoj is juoko :D
ParašėLiepa
#1373 labai labai graži katytė :D ji ilgaplaukė? ar meili?
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#1375 mano kate yra labai labai slykstaus charakterio. mane ji dievina, o visos likusios zmonijos nekencia. moka urgzti, ismoko is sonios suns. dar snypscia kaip gyvate ir siaip puldineja zmones, kurie bando atsukti vandeni. miega kartu su manim po kaldra arba ant mano nugaros. yra suedusi kaktusa.
Paskutinį kartą redagavo Agni 2007 10 30, 13:43. Iš viso redaguota 1 kartą.
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#1376 Sonios katinas Beilis

Paveikslėlis
ParašėLiepa
#1377 geras :D bet sonia, lyg minėjai, kad turi levretę ir akvariumą? o šio grožio nepriskaičiuoji prie gyvūnų? :wink:
jis veislinis a,ne? :roll:

tai kaip ten, Agni, su tavo katiniuko meilumu??
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#1379 parasiau auksciau :) o sitas sonios katinas gyvena pas jos tevus :)
ParašėLiepa
Agni rašė:mano kate yra labai labai slykstaus charakterio. mane ji dievina, o visos likusios zmonijos nekencia. moka urgzti, ismoko is sonios suns. dar snypscia kaip gyvate ir siaip puldineja zmones, kurie bando atsukti vandeni. miega kartu su manim po kaldra arba ant mano nugaros. yra suedusi kaktusa.

:shock: nieko sau katytė :shock: :shock: gal ji kokio laukinio kraujo turi? :lol:
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#1382 alia supaisysi gi, tevas nezinomas :twisted:
Vartotojo avataras
Parašė sonia
Liepa rašė:geras :D bet sonia, lyg minėjai, kad turi levretę ir akvariumą? o šio grožio nepriskaičiuoji prie gyvūnų? :wink:
jis veislinis a,ne? :roll:

siaip jei bendra su tevais uki isvardinti tai be mano levretes ir akvos yra dar ju cornvalio rexas, persas (kur fotkej), mazas dvorniukas suniukas, dar vienas akvariumas. tai kol visus apeini, darbo pakanka. kol paskutini paseri jau pirmas vel i koja dantim isikabines savo porcijos reikalauja.
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#1386 cornvalio reksas tai galingas, kaip cepelinas :twisted: :lol:
Parašė Aqua
#3102 Labai myliu kates. Turiu be proto numyleta kate Vega. Isdykusi, su charakteriu, bet labai miela ir prisirisusi.

Paveikslėlis