Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Morpheus
#136885 Sveiki, kadangi cia neradau jokios temos, tai turiu garbes buti pirmas parases :)

Tema diskusijos pradziai butu tokia: ar yra tikinciu magija, burtais ir panasiais dalykais.. ?
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#136892 dar neturėjau laiko čia prasisukt :) ačiū už temą.
Vartotojo avataras
Parašė linn
#136895 manau kad burtai ir magija yra tas pats kaip enegija,isbandydami burtus ir magija mes savaime pritraukiame energija kurios prasome,tas pats su mintimis,jei galvojame apie koki nors dalyka tai mes ji jau itraukiame energetiskai i savo gyvenima
ParašėKatinas
#136925 pritariu linn =) .
as siaip irgi tikiu panasiais dalykais,kartais ir pasinaudoju magija tam tikra prasme :kazokas
Vartotojo avataras
Parašė Rebrec
#139502 visiškai teisingai, visi be išimties užsiima magija tik vienetai tai daro sąmoningai..
Parašėeggle
#183715 Tikiu magija, bet is visos informacijos apie ja atsirenku tai kas man priimtina, ir ka galiu pritaikyti praktikoje.
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#183741 as tai atsisakiau to, nes esu nestabilios psichikos nors visada buvo baisiai idomu...
Vartotojo avataras
Parašė nakviša
linn rašė:manau kad burtai ir magija yra tas pats kaip enegija,isbandydami burtus ir magija mes savaime pritraukiame energija kurios prasome,tas pats su mintimis,jei galvojame apie koki nors dalyka
tai m es ji jau itraukiame energetiskai i savo gyvenima

Labai norėtųsi,kad taip ir būtų...nors tiesos,kai turi kokį didelį troškimą,kažką pritraukiame,kas padėtų jam išsipildyti,ir yra...
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#183872 visiškai netikiu jokia magija,jokiais prakeikimais,prietarais,sapnais...tik kartais įdomu pažiūret kokias nors laidas apie tai..
Vartotojo avataras
Parašė Emilija
#184123 Aš nei tikiu ja, nei netikiu. Manau, kad per mažai žinau, kad galėčiau pagrįstai teigti, kad egzistuoja ji ar ne. (toks pats mano požiūris ir į visus kitus moksliškai nepaaiškintus dalykus, tokius kaip dvasios, ekstrasensai ir t.t.)
Vartotojo avataras
Parašė the ending
the ending rašė:visiškai netikiu jokia magija,jokiais prakeikimais,prietarais,sapnais...tik kartais įdomu pažiūret kokias nors laidas apie tai..

ir kodel netikiu??? :bloga :bloga
horoskopai visad keldavo susižavejimą,bet niekad į tai nežiurejau rimtai ir nežiuriu....
prietarai ir liko man pasakos...
bet vat amuletai ir pan.. :bloga dabar taip ant bajerio buvau nusipirkus latvijoj tokią kaip kiniška moneta,kuri kaip amuletas...padedantis bendravime...nusipirkau grynai ant bajerio,tą dieną buvo slogi nuotaika ir mokedama dar pagalvojau "butu keista,jei rimtai suveiktų jį " ir juokais tai nuleidau...o pasirodo veltui...
iš tiesų,ji lyg ir veikia..mane tai pradeda gasdint..per daug nauju pažinciu,susibendravimo.....brrr.....taip staigiai viskas..... :bloga
gal nebereik jos nesiot....
Vartotojo avataras
Parašė maumuo
#204778 Aš netikiu jokia magija, burtais, kaukais; horoskopais ir energijom, esu skeptikas iš prigimties, nesuprantu, kaip prie viso to dar sugebu tikėti į Dievą.. tikėti magija man būtų jau per daug.
Nors pastebėjau, kad eidamas miegoti, pradžioj kojas pakeliu nuo grindų ir paslepiu po kaldra, prieš išjungdamas šviesą (o gal kas po lova yra... kai stvers tamsoje..)

p.s.
Beje, mano mama truputi ragana...
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#204831 mano mociute,tai ne tai,kad ragana,bet kažkaip ten tą rožę pagydo...ar kaip ten,kai koja puliuoja ar tai puna...nu žodžiu..vat,ir pagydo kažkokiais burtažodžiais...bet netikiu tuo :achtung
o šiaip aš megstu amuletus...net kryžius savotiškas amuletas...man patinka jie....šiaip,iš smalsumo(amuletai ta prasme)...
turiu dar tokį neva Budą,kuris sedi tam tikroj pozoj ir neva neša išmintį moksle....man šiaip jis gražus,del to turiu...turiu Ankh'ą,kryžiu ant kaklo,ir du rožancius visad nešiojuos-apyranke ir žiedą :achtung
kartais,kai pagalvoju,tai taip keista,kad visa amuletais apsikarsčius vaikštau :D :D
Vartotojo avataras
Parašė Ars Velvetica
#227049 Kažkada vos nenuskendau šituose reikaluose.
Parašėalkoras
#229167 Manau, reikia tikėti magija, bet klausimas -ar reikia ja užsiiminėti, jei gerai to dalyko neišmanai. Kažkada per TV girdėjau vienos moters pasakojimą, kai per jos vestuves anyta padovanojo dulkių siurblį su šiukšlėmis viduje -ir greitai iširo santuoka dėl barnių, nesutarimų ir pn. Suprantama, niekas neaiškino -kas toliau nutiko tai anytai, nes tai, ką ji padarė, sakyčiau juodoji magija, kuri vėliau paprašo duoklės iš vartotojo.
Kitas klausimas -ar mes turime teisę tai daryti.
Kažkada skaičiau, kad žmogaus gyvenimas -tai upė su uolomis, kurioje jis plaukia valtele. Žmogui duota iš Aukščiau galimybė apeiti tas uolas, jei jis moka įsiklausyti į savo Angelo sargo pranešimus bei perspėjimus ir yra tyras prieš aplinkinius.
Bet, jei pasinaudodamas kitomis jėgomis, mėgini irkluoti prieš srovę -tu ar tau brangiausi žmonės patirs skaudžius išbandymus.