Moderatorius: mango

Vartotojo avataras
Parašė Marse
juodulys rašė:Labai labai grazi skara, o kambaryje sekcija tai kaip pas mano tevus;-)

As vis dar svajoju pradeti megzti, bet jauciu, kad net neverta pradeti darbu, jei objektyviai save ivertinus, tai niekad taip gerai nemegsiu, nes reikia daugybes laiko tokiems igudziams igyti.

Igūdžiai įgyjami, aš nesu iš tų auksarankių, tik vidutinė. Na gal kantrybės turiu ir užsispyrimo. Visuose normaliuose mezgimo raštuose yra sava logika, tereikia ją pagauti. Na netiesa, kad tu niekada nemegsi kažkaip ten, jei norėsi - tai ir megsi. Gali pradėti nors ir nuo ryt. Čia daug lengviau, negu pasveikti nuo depresijos, nes viskas mūsų valioje :heart
Vartotojo avataras
Parašė mango
#118091 saunuole, faina skara. Ir pas mano tėvus tokia sekcija =) echa, greit velykos, greit kiaušus dažysimj, pas tėvus vaziuosim (čia tai).
O kas kaip kiaušinius dažys? Man viena dažymo būda rekomendavo, tai jei gausis ikelsiu nuotraikikes, kad tik neprisišnekėjus :D
Vartotojo avataras
Parašė Marse
#118170 Na sekcija ne rankdarbis :D
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
Marse rašė:Na sekcija ne rankdarbis :D

oi gerai čia, net prajukau :D .
Vartotojo avataras
Parašė mango
Marse rašė:Na sekcija ne rankdarbis :D

Kazkaip visa nuotrauka daug prisiminimu sukele :heart
Vartotojo avataras
Parašė lorke
#118488 sendien pradejau megsti megstini gal iki kitos ziemos nusimdesiu :lakstau
Vartotojo avataras
Parašė mango
DoubleMama rašė:o aš va, mezgu telefonui megztinį :) labai norėčiau sukonstruoti mielą kačiuką, bet nžn kaip :( bet jei nesigaus kačiukas, bus šiaip koks linksmius :)

Noriu pamatyti megztinį telefono ir kačiuką-linksmių :lakstau
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#139197 Negaliu patikėt, sakau, kad visus nebaigtus darbus užbaiginėju. Gal prieš 10metų pradėjau nerti staltiesę, dabar išsitraukus tęsiau, ir jau nusprendžiau kad bus tokio dydžio ir jau priešpaskutinė apnėrimo eilė :DD Tik šiurpstu, kai pagalvoju kaip ją reikės išlyginti :bloga
Parašė Indre
#139206 Šaunuolė, kad nusprendei pabaigti seniai pradėtus darbus =)

Žinoma, butų įdomu pamatyti galutinį rezultatą..
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#139295 smekla, parodysi :angel ?
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#139315 Aha, kaip gi aš nepasigyrus :D Jei ką vėl padėsit įkelt :achtung Jau paskutinės eilės viena kraštinė beliko :DD Joo, o paskui lyyyyginimas :bloga :D
Vartotojo avataras
Parašė mango
#140516 Pavarai Marse su mezgimu, šaunuolė :DD
Ir vėl ta sekcija :D
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#140758 Na štai, pagaliau susiėmiau ir pakrakmolinus po 3 valandų lyginimo užtiesiau stalą ir bandau jum parodyt =)
Paveikslėlis
Stalas 80x120, staltiesė iš 77 servetėlių + kraštų apnėrimas.
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#140760 :shock: nieko sau :super nuostabu :super B) :super

kiek darbo :bloga man tai misija neimanoma net viena servetele nunert
Vartotojo avataras
Parašė vikute
#140783 man tas pats...
Šmėklyt nuostabiai gražu :flo :super