Moderatorius: mango

Vartotojo avataras
Parašė Marse
#140796 Šmėkla, labai gražu, žinau kiek čia darbo įdėta. Aš nekantrauju ką nors vėl pradėti megzti, laukiu rudens. Mezgimas man asocijuojasi su ramybe
Vartotojo avataras
Parašė Stewie
#140808 Marse Tr moterys pastoviai kažką neria,ar mezgą,joms tai suteikia nusiraminima,tam tikra relaksacijos forma,kai buna tuščia,be jokių minčių galva neužgrūsta,kiekvienas turi ar atranda savo ramybė oaze....
Vartotojo avataras
Parašė Rebrec
Stewie rašė:Marse Tr moterys pastoviai kažką neria,ar mezgą,joms tai suteikia nusiraminima,tam tikra relaksacijos forma,kai buna tuščia,be jokių minčių galva neužgrūsta,kiekvienas turi ar atranda savo ramybė oaze....

.. - All Hail Prince of the Obvious! ..
tarp kitko, neradau jokiose taisyklėse parašyta, kad megzti galima tik moterims
Vartotojo avataras
Parašė Stewie
#140815 Beabejo,mano brolį vaikystėje mama net mokė siuvinėti,nes tėvas nelabai su juom užsiimdavo,svarbiausia atrasti tai kas sava,tai kas tau tinka...
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#140820 Dėėkui :))) :heart
Tai žinoma, mano sūnus net sako, kad jam patinka siuvinėti, kažkada net reportažą mačiau apie mezgantį vyrą :super koks skirtumas kieno rankose virbalai ar vašelis, čia gal tiesiog istoriškai taip susiklostę, kad vyrai dirbdavo žemę, o moterys namuose rūbais rūpindavosi. O šiaip tai visai gerai yra darbū pasiskirstymas..
Dabar naują darbą įpusėjau, kažkaip šovė į galvą, kad reik maikutę nusinert, tokią tinkleliu, tik nežinau ar su tokiu daiktu išvis būtu galima į gatvę išeit..
Vartotojo avataras
Parašė tikroji
#140822 aš turėjau tokią maikutę, tik dabar ji man per maža, na bet savo laiku tai labai patiko, ir pamenu labai brangiai mokėjau..
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#140850 Aha :DD tai gal kai nunersiu reik jum parodyt ir pasakysit ar vien su liemenėle galima, ar tik ant kito rūbo..
Vartotojo avataras
Parašė mango
#140939 Doble mama, laukiu tavo telefoninio dėklo arba kačiuko linksmuolio nuotraukos :angel

Smėkla, labai graži staltiesėlė, lauksiu nunertos maikutės nuotraukos :angel
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#141185 Maikutę, kaip ir numezgiau, bet nebaigta, reiktų dar visur apnerti bet kažko niekaip nesugalvoju kaip??... Ir išvis kažkaip gal ir gražu, bet tokia skurdoka mažytė. ir aišku nesimato, kad pieky po orhidėją ant krūtinės, o nugaroj rožytė.. Ir gal jau nebe tas amžius su tokiom į gatvę ??:bloga Tikroji, jau kaaip norėčiau pamatyt kaip tavoji atrodo =) labai, kad bent orentuotis galėčiau =)
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#141186 Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#141188 oooi ..O kokį dydį pasirinkt į tą imageshac dedant? Ir išvis, ar nėra kokio paprastesnio būdo ar bent vastybine kalba? :birst: ir kaip paskui susirast, kaip išmt iš ten??
Vartotojo avataras
Parašė Ponia.Popo
#141196 pakeisti dydi per imageshack- paspausk ties resize image :)

ech, bijau :) bet man atrodo uzbaigsiu savo gyvenimo mezgini- moherine suknelel :D aisku, biski pavelavau, vasar baigias, bet dar gal spesiu pasidziaugt bent savaitele ;)
Vartotojo avataras
Parašė Silva
#141199 Jezau,Smekla,ka tu tokio didelio numezgei :D
Vartotojo avataras
Parašė Ponia.Popo
#145026 Pa param pampam :DD Mano mezginys :) turėjo būt suknelė, bet viršus netikęs gavos, tad liko sijonas :)

Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Parašė vikute
#145032 Kaip gražu, šaunuolė Popo :flo