“Luck is what happens when preparation meets opportunity.”
Moderatorius: mango
- 2009 08 07, 10:50
Marse Tr moterys pastoviai kažką neria,ar mezgą,joms tai suteikia nusiraminima,tam tikra relaksacijos forma,kai buna tuščia,be jokių minčių galva neužgrūsta,kiekvienas turi ar atranda savo ramybė oaze....
- 2009 08 07, 11:01
.. - All Hail Prince of the Obvious! ..
tarp kitko, neradau jokiose taisyklėse parašyta, kad megzti galima tik moterims
Stewie rašė:Marse Tr moterys pastoviai kažką neria,ar mezgą,joms tai suteikia nusiraminima,tam tikra relaksacijos forma,kai buna tuščia,be jokių minčių galva neužgrūsta,kiekvienas turi ar atranda savo ramybė oaze....
.. - All Hail Prince of the Obvious! ..
tarp kitko, neradau jokiose taisyklėse parašyta, kad megzti galima tik moterims
when there is no more room in hell the dead will walk the earth....
- 2009 08 07, 12:08
Dėėkui
Tai žinoma, mano sūnus net sako, kad jam patinka siuvinėti, kažkada net reportažą mačiau apie mezgantį vyrą koks skirtumas kieno rankose virbalai ar vašelis, čia gal tiesiog istoriškai taip susiklostę, kad vyrai dirbdavo žemę, o moterys namuose rūbais rūpindavosi. O šiaip tai visai gerai yra darbū pasiskirstymas..
Dabar naują darbą įpusėjau, kažkaip šovė į galvą, kad reik maikutę nusinert, tokią tinkleliu, tik nežinau ar su tokiu daiktu išvis būtu galima į gatvę išeit..
Tai žinoma, mano sūnus net sako, kad jam patinka siuvinėti, kažkada net reportažą mačiau apie mezgantį vyrą koks skirtumas kieno rankose virbalai ar vašelis, čia gal tiesiog istoriškai taip susiklostę, kad vyrai dirbdavo žemę, o moterys namuose rūbais rūpindavosi. O šiaip tai visai gerai yra darbū pasiskirstymas..
Dabar naują darbą įpusėjau, kažkaip šovė į galvą, kad reik maikutę nusinert, tokią tinkleliu, tik nežinau ar su tokiu daiktu išvis būtu galima į gatvę išeit..
Sustabdykit pasaulį, aš noriu išlipti
- 2009 08 10, 18:35
Maikutę, kaip ir numezgiau, bet nebaigta, reiktų dar visur apnerti bet kažko niekaip nesugalvoju kaip??... Ir išvis kažkaip gal ir gražu, bet tokia skurdoka mažytė. ir aišku nesimato, kad pieky po orhidėją ant krūtinės, o nugaroj rožytė.. Ir gal jau nebe tas amžius su tokiom į gatvę ??:bloga Tikroji, jau kaaip norėčiau pamatyt kaip tavoji atrodo =) labai, kad bent orentuotis galėčiau =)
Sustabdykit pasaulį, aš noriu išlipti
- 2009 08 10, 19:36
pakeisti dydi per imageshack- paspausk ties resize image
ech, bijau bet man atrodo uzbaigsiu savo gyvenimo mezgini- moherine suknelel aisku, biski pavelavau, vasar baigias, bet dar gal spesiu pasidziaugt bent savaitele
ech, bijau bet man atrodo uzbaigsiu savo gyvenimo mezgini- moherine suknelel aisku, biski pavelavau, vasar baigias, bet dar gal spesiu pasidziaugt bent savaitele
- 2009 08 29, 13:24
Pa param pampam Mano mezginys turėjo būt suknelė, bet viršus netikęs gavos, tad liko sijonas