- 2009 08 13, 11:32
Gal kada netekote gyvūno? Paspasakokit :angel
Moderatorius: mango
- 2009 08 13, 11:35
Tėvas viena mano mylimiausią vilkšuniuką atidavė puseserei ir rytų sibiro laiką nušovė, ji taip pat buvo mano mylimiausia (nušovė tėvas) ir viskas buvo ne per seniausiai gal prieš 1 savaitę -.- ir ruošiasi pekinukę Rikę užmigdyt bet per mano ašaras turbūt to nebus xD be to kai buvau maža mano brolis išleido 9 jūrų kiaulytes iš narvo -.-''
- 2009 08 13, 12:55
Ajajai kookią skaudžią temą užvedei.. Pirmiausiai atsimenu kai nusbaigė mano ypatinga žiurkė Pamenu vyras ryte žadina ".., Po..." Aš kas!? puolu prie narvo, o ji guli jau sustingus.. dingo visi miegai, ašarų buvooo.. O pati baisiausia netektis tai yra(išties buvo gal prieš 6m) mano kačių katės : Skambutis į duris, atidarau, stovi toks paaugęs berniukas ir klausia: ar jūsų tokia pilka katė? Sakau, taip turim tokią. O jis: "Tai ją partrenkė mašina, ji nubėgo pas jus į kiemą kažkur ten" Iš jo veido supratau, kad mano reakcija buvo matyt įspūdinga, nes akivaizdžiai vaikinukas peršiko.. Aha, galvoju nubėgo, pati tai gal nieko, ėjau ieškoti, kviečiau, bet niekaip niekur neradau. Na, ką, galvoju belieka laukti. Po poros valandų jau visiškai neramu, dar kart galvoju pašniukštinėsiu, nuėjau už malkinės ir girdžiu gailų Miau ir kritimo garsą. Iškart supratau, kad tai ji nukrito pripuolu ir supratau, kad ji judina tik priekį. Jos žvilgsnio tada į mane ir balso nepamiršiu visą gyvenimą..akys tarsi maldavo " padėk man" ir kiaurai žvelgė. Suradau tokią skardą, skudurėlį, net paimt nežinau kaip, kad nepakenkt ir matau, kad jau nežmoniškai skauda. Kuo atsargioau ir greičiau lėkiau pas veterinarus. Ten tegalėjo suleist nuskausminančių ir paguodė, kad katės būna labai gajos.. Supratau, kad jei per naktį išgyvens, tai bus gerai. Parsivežiau ir žiūrėjau, kaip miega, į kiekvieną krustelėjima pati krūptelėdavau. Bet bet buvo per vėlu, prasidėjo priešmirtinės agonijos, ją pradėjo traukyt, garsiai šniokšti... Buvo nežmoniškai klaiku, kaip sužeistas žvėris blaškiausi po namus nežinodama ko imtis, nei rėkt, nei lėkt, nei sienas daužyt..Galop ji nurimo..visam laikui... Graužiau ir kaltinau ilgai save, kad gal blogai prižiūrėjau, gal per mažai šėriau, kad ėjo prie parduotuvės, kur žmonės kartais ką numeta valkataujančiom katėm..Ji būvo ypatinga, mano primcesė..aukštuomenės dama be dokumentų..
Sustabdykit pasaulį, aš noriu išlipti
- 2009 12 30, 14:41
pries metus nudvese labai mylimas ir svarbus ziurkenas...isgyveno su manim 3metus ir amen..pamenu,labai verkiau,nepaprastai sunku buvo...2ar3 dienas visa nuo asaru patinus vaiksciojau...
per sias kucias nudvese kitas ziurkenas...gyvenimas is manes pasisaipe-nusipirkau,pamilau,po savaites pabego,grizo,ir po tryju dienu nudvese(matyt ziurkiu nuodu pas kaimynus prisirijo)...o as ji pirkau vien tam,kad praskaidrintu mano beviltiska busena...ir stai...paguodos draugas duobej...dabar auginu kita ziurkena,kuri labai myliu ir saugau
per sias kucias nudvese kitas ziurkenas...gyvenimas is manes pasisaipe-nusipirkau,pamilau,po savaites pabego,grizo,ir po tryju dienu nudvese(matyt ziurkiu nuodu pas kaimynus prisirijo)...o as ji pirkau vien tam,kad praskaidrintu mano beviltiska busena...ir stai...paguodos draugas duobej...dabar auginu kita ziurkena,kuri labai myliu ir saugau
- 2009 12 30, 15:37
Šiuo metu, visa laimė, visi mano gyvūnai sveiki gyvi gyvena pas tėvus. O vaikystėj irgi buvau netekus labai mylimo katino, toks protingas buvo ir taip ilgai pas mus gyveno, o mama ėmė ir išnešė, nes baldus draskė. Net buvau skelbimus iškabinus, kad ieškomas, bet neatsirado. Gedėjau, kaip žmogaus netekus. Tiesa, tas pats katinas papūgėlę prie mano akių suėdė, bandžiau pražiot jo nasrus, bet nepavyko. Nudvėsusią laikiau dėžutėj, kol tėvai nesurado.
- 2009 12 31, 16:39
daug gyvunu esu netekusi. labiausiai tai isimine, kai suniuka suvazinejo, kai buvau 2kl. tai labai mane paveike. savaite negalejau eit i mokykla. sapnuodavos, vaidendavos...
Aš nenoriu būti geriausia iš visų. Norėčiau būti geriausia savo pačios versija.
- 2009 12 31, 16:54
aš vis imu bijot, kad vieną dieną mano šuo stips.
- 2010 02 10, 18:53
Zuvo mano kale (baisiai skamba, nes ji man buvo drauge!). Gal kam ir keista, bet ikritau atgal i depresijos liuna. Verkiu, verkiu ir galo nera. Nesuprantu, kodel gyvenimas turi butinai atimti tai kas man taip brangiausia. Visada kai jau "stoviu" ir norisi gyventi, gyvenimas "trenkia man i snuki", bet taip kad vel tenka is paskutiniuju keltis...
Gal kam nors manes reikia?
- 2010 02 10, 19:51
kaip aš Tave suprantu....tas gyvenimas..pff..gyvūnai dažnai iš tiesų būna vieninteliai draugai..
Smilgaa rašė:Zuvo mano kale (baisiai skamba, nes ji man buvo drauge!). Gal kam ir keista, bet ikritau atgal i depresijos liuna. Verkiu, verkiu ir galo nera. Nesuprantu, kodel gyvenimas turi butinai atimti tai kas man taip brangiausia. Visada kai jau "stoviu" ir norisi gyventi, gyvenimas "trenkia man i snuki", bet taip kad vel tenka is paskutiniuju keltis...
kaip aš Tave suprantu....tas gyvenimas..pff..gyvūnai dažnai iš tiesų būna vieninteliai draugai..
Mano sapnų nieks neperskaitys-
Jie per daug giliai,
Už suplyšusių tapetų.
Jie per daug giliai,
Už suplyšusių tapetų.
- 2010 03 06, 11:38
Pries veik pora sav numiro kysius, kuris buvo ne siaip augintinis- tarytum papildoma mano galune.. kur as eidavau, ten ir jis- as i tualeta, jis laukai uz duru, as plaunu rankas- jis salia tupi, as i virsu- jis i virsu, as miegot- jis ant palanges kambary Pra dienu staugiau visu balsu nesustodama- tai buvo vienitelis padaras mano gyvenime del kurio gyvenau.
O dabar dar ismiro puse daugiau nei puse akvariumo- isimete liga. Miela galvoju- tegu dvesia visi kas aplink mane
O dabar dar ismiro puse daugiau nei puse akvariumo- isimete liga. Miela galvoju- tegu dvesia visi kas aplink mane
- 2010 03 06, 13:20
Viena mergaitė turi 3 kačiukus. Gal nori priglausti? =)
Dirbk taip lyg tau nereikėtų pinigų.
Mylėk taip, lyg niekas tavęs nebūtų įskaudinęs.
Šok taip, lyg niekas tavęs nestebėtų.
Dainuok taip, lyg niekas tavęs neklausytų.
Gyvenk taip, lyg tai būtų rojus žemėje.
Mylėk taip, lyg niekas tavęs nebūtų įskaudinęs.
Šok taip, lyg niekas tavęs nestebėtų.
Dainuok taip, lyg niekas tavęs neklausytų.
Gyvenk taip, lyg tai būtų rojus žemėje.