Moderatorius: mango

Vartotojo avataras
Parašė tikroji
#143158 kraiciui busimam krauti :DD juk senovej kiekvienoj troboj budavo skrynia dukters kraiciui :song
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#143160 Aaai čia šita prasme.. Ne mažoka? :achtung Tai rimtai per krikštynas mergaitei buvo paskiriama kraičio skrynia?
Vartotojo avataras
Parašė tikroji
#143162 greiciausiai per krikstynas, o gal kada veliau
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#143166 as dariau su mintim sudet skraiste, zvakute ir kitus dalykelius, gal paskui pirmus dantukus,. plaukuciu sruoga ir kitus mazmozius.
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#143168 Ach... Aš kažką panašaus ir pagalvojau Puiku!!! Juk nuostabi mintis!!! Fantastika! Juk išties aš ir savo vaiko kažkur stalčiuj laikau tas "brangenybes" Be galo dėkinga už tokią idėją!! :heart :aciu
Vartotojo avataras
Parašė kukas
smekla rašė:Aaai čia šita prasme.. Ne mažoka? :achtung Tai rimtai per krikštynas mergaitei buvo paskiriama kraičio skrynia?

Kraitį susikraudavo pati mergina kai jau pradėdavo austi ir visokius kitokius darbus pasidaryti. Tokiai mažai niekas neskirdavo. Kiek mergina susidėdavo kraičio tiek ir turėjo savo gyvenimui gėrybių,na nebent dar geros sesutės ką padovanodavo :)
Vartotojo avataras
Parašė tikroji
#143212 na taip, bet pati skrynia anksciau atsirasdavo
Vartotojo avataras
Parašė mango
#143665 Nosinių dėžutė

Paveikslėlis

Paveikslėlis

Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Parašė maraija
#143671 :flo :flo :flo
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#143682 nu pagaliau :lakstau smagu matyt tavo darbukus :super
Vartotojo avataras
Parašė mango
#144041 Ačiū, įkvėpimas darbukams buvo :)))
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#146756 o cia mano bendras darbas su kolege. Mano - paveiksliuko spausdinimas ir daug daug pritapymo, jos sendinimas, lakavimas, klijavimas. Dezute - "vokelis" vestuviu proga.

Paveikslėlis

Paveikslėlis

Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Parašė maraija
#146780 gražu... :flo :flo :flo
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#146793 Ne tas žodis kaip garžu :super B) :heart :flo Labai meniška, ir mano nuomone aukšto lygio :da Kažkaip taip ir jaučiau kad ir papiešt moki :flo :da :heart
Vartotojo avataras
Parašė mango
#146962 Labai meniška, ir pats fonas iš kelių spalvų, viskas dera... :super