Moderatorius: mango

Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#1060 Čia galim pasikalbėti apie raštus, modelius, patį procesą, apsitarti, pasidalinti patirtimi... įkelt nuveiktų darbų foto, norimų padaryt darbų foto (arba svajonės aprašymą), raštų schemas ir pan :)

oi aš dabar mezgu už pinigus, jokio malonumo nejaučiu :)
Vartotojo avataras
Parašė oksana
#1075 As nemoku nei megsti nei nerti ,o tu turbut nuo galvos iki koju savo panele papuosusi :)
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#1090 niu daugmaz. tik sau nemegstu megzti, bet tenka. tai dabar uzduotis - nusimegzti padoru megztini, kuris butu tinkamas eiti i darba :)
Parašė Neringa
#1101 super lenkiu galva pries tas kurios turi kantrybes megzti ...faina :roll:
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#1111 čia nereik kantrybės, rankos pačios dirba, tai kaip dviračiu važiuoti :) pvz savaitę gulėdama ir bliaudama nusimezgiau kilometrinį šaliką anglišku mezgimu. mano kančių produktas :) o skaityt pvz sunkiai galiu...nors taip noriu
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#1152 as labai noriu ismokti megzti. dabar moku tik salika numegzti ir tik gerom-blogom akim.
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#1186 iš tų gerų ir blogų akių ir susideda visos kombinacijos ;) reikia daug terliotis ir tik iš savo patirties perpranti principą, pagal kurį viskas vyksta, tada jau išmoksti kiauraraščius ir visokius "navarotus". Pradėt reikia nuo nesudėtingų užduočių ir išmokt šifruot raštų schemas. Ir viskas :)
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#1187 na gerai megsiu nauja salika. kokios spalvos?
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#1193 o tau ir bordo tiktų :)
Vartotojo avataras
Parašė svajone
#1416 Moku ir megzti ir nerti, tik nerti nemėgstu. Prisimezgusi esu daug, megztukų ypač. Labai daug laimės suteikė akcija, kai reikėjo megzti koinytes neišnešiotiems mažyliams, kai tik ją paskelbė - iš knygos išmokau megzti kojnytes ir primezgiau kūdikiams.
Vartotojo avataras
Parašė Lireta
#1438 Anksciau daug mezgiau, bet kai pas mane namie atsirado kompiuteris jis uzeme ta vieta. :lol:
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
Lireta rašė:Anksciau daug mezgiau, bet kai pas mane namie atsirado kompiuteris jis uzeme ta vieta. :lol:

hehe :lol: vistiek rankos dirba, ane? :wink:
Vartotojo avataras
Parašė Lireta
Medeja rašė:
Lireta rašė:Anksciau daug mezgiau, bet kai pas mane namie atsirado kompiuteris jis uzeme ta vieta. :lol:

hehe :lol: vistiek rankos dirba, ane? :wink:

na taip. :lol:
Vartotojo avataras
Parašė fatima
#1707 mane mezgimas labai ramina :D tik kol prisiruošiu... :roll:
Parašė Aqua
#3714 Seniau labai megzdavau. Dabar vis neprisiruosiu, bet jau bręsta mintis bent jau šaliką numegzt. Pradžiai.