Moderatorius: mango

Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#145812 Smekla, super :super
Vartotojo avataras
Parašė mumu
#145817 pagalvojau, kad dar vėl kokie metai gali praeiti, kol savo darbą pabaigsiu, tai įkeliu dar nebaigtą, be kiškučio ir kiškienės apačioje, suglamžytas ir neskalbtas :achtung

Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Parašė vikute
#145845 Kaip gražu... :bloga ale kiek jūs kantrybės turit tai jmj... :flo :super
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#145856 Vaaau, va čia tai big darbelis :super :super B) :super :heart :super
Respeckt! :flo :heart Tikrai šaunuolė :super Pasikabinsi ?
Aš ankščiau , lyg ir nebūdavo, tai ne ant kanvos siuvinėdavau. Tai sunkiausia būdavo rast audinį su simetrišku audimu, nes beveik visi audžiami pailgai, t.y. skersinių siūlū daugiau išilginių, tai siuvinėjant pagal siūlus pailgai gautūs.
Gal reikia dar vieną pasirodyt irgi pradėta panašiai kaip ir staltiesė prieš kokį dešimtmetį, bet pabaigiau :DD Ant paprastos paklodės BET pilnu kryželiu! keisčiausia ant balto baltu siuvinėt..

[img][img]http://img134.imageshack.us/img134/4831/pic0183t.th.jpg[/img][/img]
Vartotojo avataras
Parašė mumu
#145859 ačiū :))) Kabint nenoriu, norėčiau ką nors originaliau sugalvot. Ant pagalvės irgi netinka :achtung
Vartotojo avataras
Parašė mumu
#145860 šmėkla, o kokio dydžio tavo ta staltiesė, irgi nemaža, berods? Man gražūs tokie motyvai :super Įdėk viską, ką turi. AŠ kai šitą baigsiu, esu nusižiūrėjusi tokį triptiką :)
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#145868 Nedidelis 30x40 =) tik dėl pilno kryželio dvigubai darbo. O tavo koks dydis? pagalvojau gal apnėrus staltiesė?.. labai įdomu kas ten nusimato?..atrodo pamiršau ką reiškia triptikas :achtung
Vartotojo avataras
Parašė vikute
#145875 Šmėklyt ant paprastos pagalvės? jūs išsipaišot schemą? kaip taip lygiai gaunas? :bloga
Vartotojo avataras
Parašė vikute
#145877 paklodės, norėjau pasakyt... :bloga
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#145882 Aga ta prasme norėjau tiesiog pasakyt, kad ne ant kanvos, o ant paprasto audinio medvilnės, lygtai tikrai ant nusibaigusios paklodės :roll: Tai tada truputi paišiau langelius kas 0,5cm į langelį 4 kryžiukai, nors paskui iš akies variau, tai biski yra pakreivota, bet iš toliau nesimato :achtung O ant kanvos tai ir norėdamas nenukreivinsi, lygiai išausta, sklutės aiškios tik varai =) Ant audinio nieko nedarau, skaičiuoju ženklus langeliais žiūrėdama į schemą =)
Vartotojo avataras
Parašė mumu
#145886 vikute, paišyt shemos ant audinio nereikia, ji būna popieriuje, skaičiuoti kiekvieną langelį tenka. Na panašiai kaip ir mezgant skaičiuoji akis =)

šmėkla, triptikas tai bendras darbelis iš trijų dalių - trys paveikslėliai. Va, panašiai kaip čia: http://img338.imageshack.us/i/pa2300011 ... n%C4%97tas
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#145994 Mumu, Smekla nu jus duodat vaizdu :super :angel
nerealu, ka cia pasakysi... nam slabo :bloga

as turbut iki pensijos siuvineciau toki, tpac ant paklodes :bloga kazkada siuvinejau siek tiek, bet pradejau katina A4 pilnai paveiksla pagal schema, kazkur snukuty suklydau kryziuku ir psio...
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#146020 Dėėkui B) :roll: Tai matai aš gi po niolikos metų ir išsiuvinėjau :D Mm, katinėlis jau įsivaizduoju kad gražu turi būt :heart Tik niekam nesakyk, bet kartais kai suklystu, tai kad neardyt,nes gi ir kitas toliau irt gali, tai yr pasitaikę ant viršaus užsiuvu spalvą kurios reikia ir apsimetu kad viskas gerai :shame :achtung
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#188457 Mano naujausias siuvinys(deje, nepatiko) : Paveikslėlis
Parašė Sunrise
#188928 Koks fainas!! Каm čia nepatiko??