Moderatorius: mango

Vartotojo avataras
Parašė Arigatou
#150011 Ot, saulytę norėjau padėt po žodžio "įspūdį". Ji turėjo būt skirta tau, Vis laimingesne, kaip atsidėkojimas už gražius žodžius :)))
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#150019 vis pavarvinu seile i riesines. Va pvz tokias

Paveikslėlis

Paveikslėlis

bet man cia kosmosas :bloga

Paveikslėlis

Paveikslėlis

Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Parašė Arigatou
#150056 Velnias, tikrai gražu. Nors man labiau patinka, kai jos ilgesnės (aukščiau prasideda, emm... ilgesnės toj daly, kur iki riešo). Na, bet tikrai gražu. Labai moteriškai, žaviai atrodo. Kvepia romankita ir trapumu :)))
Vartotojo avataras
Parašė mango
#150130 Gal turi kokią napliojimo chemutę? Pasidalink ir tuo jei turi.
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#150160 neturiu :)
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#150167 ir as tokiu noriu :) butu gerai rast kokia shema...jei kas zinot pasidalinkit
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#150171 Niu nerealus grožis B) , jau anksčau šituos daiktus mačiau, bet kažkaip tokie lyg nereikalingi atrodė, o dabar kažkaip jau susimąsčiau, ir manau didelis dėkui už idėją dovanų po eglute :DD :DD Aha, pirmą man atrodo žinau kaip, ripsas, tik nesu tikra, bet turbūt tiesiog vienas galas nusiaurėja? antras irgi viskas aišku, tik abu paskui karoliukais nors dar nemoku piešinio perpiešt ant tokio, 4 5 irgi aišku įsižiūrėsiu ir gal nunersiu, niu bet trečias ir man pats nuostabiausias, tai neaišku, tik pradžia, o toliau jau būt gerai schemą..ir ji, kaip suprantu ir yra duota, niu bet kažkaip nepritraukiu.. Tikiuosi nepyksi, kad parimu ?
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#150174 as tai labai tingiu :bloga bandysiu gal rast kas nunertu ...net nzn..nes ir mama nori...
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#150180 Jau juokiuos iš savęs..nes vos ne noras pasisiūlyt :achtung nors dar nežinau nei kokie siūlai čia geriausi, na o gal spėsiu pabandyt ir gal pataikysiu, tik megztinį reik pirma užbaigt.. :roll:
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#150182 mano mama mate tokias is juodu labai plonu siuliuku, na jei gerai neri ir as susirasciau modeli gal ir susitartume :da tik kad tu ne is klp tai biski sudetingiau :bloga
Vartotojo avataras
Parašė mumu
#154277 patarkite man, auksarankės, kur galėčiau rasti tapkučių mezgimo tikslią shemą? Va štai tokių pvz:
http://podelkidoma.ru/node/213
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#154283 M, kokios mielos.. Taigi ten viskas ir parodyta kaip daryt =) Tau išverst? Pradžioj numezgi padą pagal pėdos dydį ripsu(t.y. pirmyn atgal visos gerosios) paskui aplink kraštelį surenki akis ir mezgi viršų priekyje vis sumezgant akis kad pasidarytų nosytė. Va tik su raudonu apvadu liko neaišku, man atrodo, kad numezgus juostą ji dvilinka prisisiuva, paskui norimose vietose surenki kelias akis dirželiui numegzti ir volia =)
Vartotojo avataras
Parašė mumu
#154293 ačiū, Šmėkla, rusiškai aš suprantu, tik norėčiau, kad nereiktų "iš akies" mažinti, sumezginėti, o pagal shemą, nes nesu čia labai patyrusi mezgėja, tapkučių ar kojinių gyvenime nemezgiau :bloga

Kaip supratau, tose vietose, kur pavaizduoti žiedai, reikia mažinti. O kaskart toje pačioje vietoje? O kas kiek eilių? Padą tai užsimerkusi padarysiu.