Moderatorius: mango

Vartotojo avataras
Parašė Rėja
#103990 Atiduočiau tau savo, bet maniškis tavo 15l akvariume sukels taifūno stiprumo audrą... :D
Bet gal burbuliatoriaus nori? Pas mane jis vis tiek nenaudojamas ir nežinia kada bus reikalingas, galiu atiduot :)
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#103996 noriu burbuliatoriaus :) atvaziuotum pas mane i svecius :) butu smagu :)
Vartotojo avataras
Parašė Rėja
#104001 Atvažiuočiau, paburbuliuotume... :D

O.K, tai tada susiderinsim kada ir kaip. Šiandien jau apskritai lipt nuo kompo turiu, bet tas burbuliatorius jau tavo :)
Vartotojo avataras
Parašė juodulys
#109259 Turiu 100 litru akvariuma ir auginu jame 2 zuvytes. Cichlidus. Abu "berniukai".
Akvariuma esu turejusi vaikysteje ir visad labai norejau vel tureti, bet butai budavo nuomojami ir taip uzknisdavo tampytis daiktus is vieno i kita, tai kazkaip ilgai atideliojau. O dabar jau leidau sau isigyti akvariuma. Labai labai juo dziaugiuosi. Reiks pasidometi kokios dar zuveliu rusys tiktu su mano zuvelemis kartu gyventi ir didinsiu akvariumo gyventoju skaiciu.
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#113824 Įdėkit savo akvariumų nuotraukų =) Juk sako kad ramina, tai tipo pasidalinkit ramybe =) :DD
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#114176 labai noriu kad mano juodi kardinesiai veistusi. jie vaikosi vienas kita, bet nieko doro nesigauna. nu dabar as juos atskyriau nuo kitu. nezinau ar tai veikia, isbandysim.
Vartotojo avataras
Parašė cocoro
#153173 turiu visai nedidelį akvariumą. jam priežiūros daug nereikia. turiu didelį šamą, kuriam jau gal 4 metai, trintuką ir dar vieną žuvį. trintukai yra nerealios žuvys, kaip jau pradžioj buvo sakyta. buvo visas stiklas apsinešęs ir jis vienas per dvi paras viską išvalė. tai mums ir valyt nereikia ;D
Vartotojo avataras
Parašė kukas
#153214 Pas mus 400l akvariumas :bloga prižiūri vyras. Šiaip labai įdomu stebėti žuvis.
Vartotojo avataras
Parašė maraija
#153229 o tos žuvytės taip vadinasi - trintukai? jų taip reikia prašyti? mano akv. apie dvidešimt ltr....
Vartotojo avataras
Parašė kukas
maraija rašė:o tos žuvytės taip vadinasi - trintukai? jų taip reikia prašyti? mano akv. apie dvidešimt ltr....

Čia turbūt apie ancitrusus kalbėjo. :da
Vartotojo avataras
Parašė cocoro
#153399 bent jau kikoj ant akvariumo stiklo buvo parašyta "trintukas". ir šiaip tokia jų pasikirtis ;D. mes paprašom trintukų, tai ir duoda. atsimenu anksčiau turėjau sraigę geltoną. nežinau aš jų pavadinimų, bet irgi labai gerai viską valė.
Vartotojo avataras
Parašė Ponia.Popo
#153926 Turiu akvariuma, bet nezinau ka su juo daryti- buvo daug zuvu, po to kas simire, kas buvo suesta, beliko veteranai- valytuvas liaudiskai tariant, 2 besilepiancios zuvytes ir serganti auksine- ta galvos skausma ir kelia- jau veik emtai kaip ji ligu serganti- kumscio dydzio (be bajerio, ji gigantiska), ir pluduriuojanti pavirsiui. Kart nuo karto visom pastangom nusileidzia iki dugno, bet tik pramogai taip sakant. Galvojau gal padves greitu metu, nu bet nedvesta :bloga
Darbar anei nauju zuvu pirsi, nes nezinau, ar apreciama cia kazkas, o jei neapkreciama, tai vistiek tokia gigante suris mazutes, tad gal kas zino, kaip atsikratyt humaniskai zuvim? :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Aleksej
#159986 Nusprendziau pasidaryti sau dovana, nusipirkau 70l akvariuma :) ..Turiu pas tevus dar lygiai toki pati..Turejau daug patirties su siuo reikalu, pakolkas apgyvendinau apistogramas kakadu porele..4 krevetes, kurios lengvai dauginasi, ketinu pirkti neonu..va Vilniuje galiu pasakyti nera idealios akva parduotuves, visur randu minusu..noriu nusipirkti ir gupiju peciliju kardonesiu ir molineziju poras..taip pat mastau apie SAE arba ancistrusa, kad sudus nuo lapu nuvalytu bent jau :D ...Siuo metu uzsibreziau tikslo, veisti apistogramas kakadu, tik va neaishku, gal po metu, gal nereikes tiek laukti, patele vargana, patinas tai sveikas bicas..nzn reikes gal geresnes pateles jam rasti, bet cia dar reikia menesiuka palaukti su siuo sprendimu...begalo raminantis dalykas, sukuri maza pasauli..tik gailiuosi del vieno dalyko, bijodamas kraustymosi priezasciu nepaemiau didesnio akvariumo, o dabar galvoju, kad geriau buciaupirkes 120l bet ka jau padarysi :) ..
Vartotojo avataras
Parašė vita
#200385 turiu 100l akva. o akvoj vezlys gyvena :) kai gavom buvo maziukas kaip 5lt moneta, o db jau vyrukas ogogo vos ant delno issitenka :super dziaugsmas mano :)))
Parašėdragonfly
#222608 O kas zino ka daryt kad vezys uodegu zuvim nekarpytu ir netrukdytu nerst kitom??? aisku jo neisimant?