Moderatorius: mango

Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#153217 cia kerstas toks
Vartotojo avataras
Parašė kukas
#153219 Įdomu už kąir kam vyrui ir mažajai dukrai :? Vyras jį į lauką neapsikentęs išgrūdo, gal praeis noras keršyti už gerą gyvenimą :D
Vartotojo avataras
Parašė Kerol
#155260 gAL TURESIU 1,5 AMZIAUS BALTA ANGOROS SU TURKISKA MAISYTA KATYTE GELTONOM AKIM/

kETVIRTA VALANDA VAKARO BUS MANO ADRESU :angel :angel :angel
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#155262 Jėga! :DD O aš laukiu sakė jau greit atvež padabot katę, gerutė myliu tą katę, ji mano senosios katės vaikas. Išvis juokiasi iš manęs sako gyvūnų viežbutis pas tave :achtung rimtai galiu drasiai oficialų tokį steigt, vistiek visi visus savo gyvūnus nuolat duoda man pasaugot :D
Vartotojo avataras
Parašė Kerol
#155265 Tai tu kaip pifo savanore :DD
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#155278 :D Aga :da :D tik kolkas dar tarp savų :achtung Nors jau anadien vos iš gatvės kačiuko neparsitempiau, tik kad nepagavau :achtung
Vartotojo avataras
Parašė linn
#155297 mano abu kaciukai dingo..isejo i lauka ir belekelinta para negryzta.. :verkiu ,baisu kad bus kas nors nutike...nes visda gryzdavo po puses paros..o cia jau svaite kaip nematau..
Vartotojo avataras
Parašė mango
#155305 Gal jau grįžo kačiukai, linn?
Vartotojo avataras
Parašė linn
#155345 parejo tas mano naminis katinukas,o mergyte dar ne...kazkaip tas katinas keistai elgiasi ir nopri vel eiti lauk..tai neleidziu dabar nes vel dings...kabai bijau kad kas nebutu nutike tai mano mergytei... :x
Vartotojo avataras
Parašė mango
#155350 Linn, džiaugiuosi kad nors vienas parejo namo, reik tikėtis kad ir antra grįš, arba eik ieskot, šiaip kates labai prisirisę prie namų, tai jei namuose gerai buvo, tai ir grįš. Gal joms koks morčius, pasilankstys ir grįš.
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#155392 taigi čia morčius.
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#155421 Labai panašu, bet tokiu metu morčiaus nebūna, nes gamtos sutvarkyta žiemai nevest palikuonių, max vasarį gali prasidėt. Šiaip katės klajokliški gyvūnai, ne šiaip sau yra posakis kad vaikšto kaip katinas vienas kur nori. =)
Vartotojo avataras
Parašė linn
#155442 na jie kastruoti abu...tai net nezinau...va dabar ir vel kitas dingo tas kuris buvo gryzes.. :bloga bandziau ieskoti bet po kalnus daug nepavaiksciosi...
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#155447 Tai vat taip vadinasi ir yra tiesiog jų tokia natūra =) Nei tuik ieškot nei jaudinkis(suprantu), juk natūraliai gyvūnai turi gamtoj gyvent o ne bute su dušu ir patalyne :D Taigi viskas gerai, jom tiesiog maloniau savoj aplinkoj, mano sesės irgi tokia katė, nuolat lauke plavinėja, tik paėst ir kai netinkamas oras pareina. =)
Vartotojo avataras
Parašė linn
#155466 na mano megejai tai pareit irm paest taip pat...ieskojau ir neradau as jos...kitas vis gryzineja bet vistiek eina lauk..taip nebudavo,visada pareidavo o dabar se tau daugiau nei savaite nera vieno katino...