- 2009 10 18, 05:01
Mano mama nieko nesupranta, nesugeba suprasti ir nenori. Laiko mane tingine ir egoiste. Mano elgesio bedas nuo vaikystes nurasydavo genams, tevo aisku, ne jos, nes ji gi baisiai teisingai gyvena...
Buvo kalbinta ir draugu ir psichologu, efektas trumpalaikis. Jei jos smegenys sugebetu kanors kitko ismastyt apart tinginystes ir blogo charakterio - butu vaikystej jau pastebejus tam tikrus signalus, jei ne, tai paauglystej jau tikrai buvo galima kazka izvelgti.
Kai buvau 19 ir iskrieciau savo pirma poksta, ligonines psicholigas jai siule kazka daryt... Bet nieko ji nedare. Tyliai nekenciu jos uz tai kad nepadejo man savu laiku, nebuciau tiek kentejus ir priejus depresijos, o labiausiai tai saves nekenciu uz tai kad vis griztu i jos namus. Ji nera blogas zmogus, dar isteriskas, panikuojantis, uzkrieciantys panika, tiesiog jai nelemta suprasti kaikuriu dalyku... Per daug paprastas, tvarkingas, netgi banalus zmogus. Ji man ir padeda ir zudo.
Tevas mano irgi nelabai ikerta, kartais kaltina, bet jei kas - pirmas i pagalba atbegs, labai palaiko zinojimas kad kazkas tavim tiki, kad kazkam rupi tavo pasiekimai, mano amziuje jau netu rupet tokie dalykai, bet man labai rupi. Mane pagirimai labiau skatina veikti nei kritika, todel teva kazkaip labiau vertinu nei mama, jei atvirai.
Turiu begale pazistamu, vieni zino, kiti ne, vieni smerkia, kiti palaiko, kiti zavisi, drauges kurios turetu kaip niekas suprast, kurios isgyvena ir baisesniu dalyku sugeba netiket, pavydet kaikuriu dalyku. Dabar berasydama supratau, jog neturiu zmogaus kuris pilnai suprastu, bet tai dar ir todel, kad daznai nebunu savimi. Ir vel prirasiau visa lapa...