Moderatorius: mango
- 2009 10 25, 19:20
Laaabai gražu viskas. Tavo dukrytės labai stilingai atrodo su tokiais originaliais papuošalėliais ir nešąla nei kojyčių, nei rankyčių. =)
- 2009 10 27, 16:52
Eeeina sau kooooks grožis!! Bet pirmoj nuotraukoj atrodo ne karoliukai o išmegzta... Kokiom akim mezgei, siaurinimo nedarei? mezgei ratu, tankiai, virbalai siūlų storio, ?
PS labai labai dėkinga už drapyrankių nuorodą, dabar negaliu sustot
Sustabdykit pasaulį, aš noriu išlipti
- 2009 10 28, 10:06
agha, drapyrankės labai geras daiktas, smagu jas rišt
O dėl paskutiniųjų riešinių - mezgiau ripsu, nesiaurinau, 2,5 storio virbalais, siūlai MONDIAL EXTRAFINE, spalvos kodas - 200 Megzti nereikia ratu, numezgus šalikėlio pavidalo, kraštus reikia susiūt. Raštas iš PAČIOS žurnalo.
smekla rašė:Eeeina sau kooooks grožis!! Bet pirmoj nuotraukoj atrodo ne karoliukai o išmegzta... Kokiom akim mezgei, siaurinimo nedarei? mezgei ratu, tankiai, virbalai siūlų storio, ?
agha, drapyrankės labai geras daiktas, smagu jas rišt
O dėl paskutiniųjų riešinių - mezgiau ripsu, nesiaurinau, 2,5 storio virbalais, siūlai MONDIAL EXTRAFINE, spalvos kodas - 200 Megzti nereikia ratu, numezgus šalikėlio pavidalo, kraštus reikia susiūt. Raštas iš PAČIOS žurnalo.
Viskas yra dovana. Viskas!
- 2009 10 28, 18:01
Nerealiai!!! Matytum kaaaip išsišiepiau, turbūt plačiau nei iki ausų Jau tooks medalis sužibo ant krūtinės Man patiko
(aha, sumegzt, išilgai ar skersai?, jei raštas ripsas, tai gal tik tiek rašto?) Vistiek užsivedžiau pabandyt "karoliukus" išmegzt, gal ir visai nieko , o jei dar su liūreksu..
M, dar! Negaliu nusiramint ir jaučiu kol neišsiaiškinsiu- nenurimsiu. Dar apie tas tapkutes iš pirmos pav nuotraukos, nu KAAIP tas viršus (ružavas) išilgai padarytas apmagztas???? Plyyyyz padėkit išsiaiškint??
(aha, sumegzt, išilgai ar skersai?, jei raštas ripsas, tai gal tik tiek rašto?) Vistiek užsivedžiau pabandyt "karoliukus" išmegzt, gal ir visai nieko , o jei dar su liūreksu..
M, dar! Negaliu nusiramint ir jaučiu kol neišsiaiškinsiu- nenurimsiu. Dar apie tas tapkutes iš pirmos pav nuotraukos, nu KAAIP tas viršus (ružavas) išilgai padarytas apmagztas???? Plyyyyz padėkit išsiaiškint??
Sustabdykit pasaulį, aš noriu išlipti