Moderatorius: mango

Vartotojo avataras
Parašė Marse
#158332 Keliu naują mezginėlį "elegantiškosios riešinės" :achtung

Paveikslėlis
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Parašė mumu
#158333 labai gražu, Marse :bloga Ypač nuostabus kiauraraštis.
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#158366 grazu =) noriu paklausti nes mano mama su manim nesisneka...kaip reikia megzti numezgus atnara ..tiesiog viena eile gerom , kita blogom ? :?
Vartotojo avataras
Parašė Marse
#158369 Čia dar įdedu kaip jas nešiosim
Paveikslėlis

Dangiška, megzt pagal raštą, jei lygiu raštu ir penkiais virbalais tai visos eilės gerosiomis akimis. Jei lyginės eilės skiriasi nuo nelyginių, apvalai mezgant reikia lygines eiles megzti atbulai negu būtų mezgant dviem virbalais. Čia be mamos bus sunku susigaudyt :heart
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#158371 aciu Marse :flo mezgu as liemene..paprastu rastu ..be piesinio..matuoju dydi ant kitos liemenes :)..tikiuosi ilysiu :D grazios labai tavo riesines..as irgi noriu , bet va nzn kaip jas nesiot reiktu ..kaip suprantu is po megztinio turetu jos islyst :?
Vartotojo avataras
Parašė Marse
#158422 Turėtų būti siauros rankovės, pvz. golfo, o riešinės ant viršaus. Čia tokia mano vizija
Vartotojo avataras
Parašė mumu
#158472 Aha, ir aš tą nešiojimą taip įsivaizduoju. Nors mačiau nešiojant ir ne ant siaurų rankovių, bet ir riešinės atitinkamai platokos buvo.

Čia dar vienas mano darbas, Stewie'ukui :heart

Paveikslėlis

Hope you will like them...
Vartotojo avataras
Parašė mumu
#158474 šitas padovanojau mamai :)

Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Parašė mumu
#158475 dabar bus Virtual eilė. Virtual, formuojam užsakymą - spalva, raštas ir pan? :)
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#158490 oi mumu, ir aš noriu :king
Vartotojo avataras
Parašė mumu
#158492 ok, tu sekanti. Karoliuotų ar storesnių? :) Kokios spalvos?
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#158525 jei įmanoma, tai norėčiau violetinių :da sodriai violetinių, karoliukai labai gražu, bet man gražesnis tas kur viršuje raštas. ir aš norėčiau, kad būtų užmaunamos ant vieno piršto :king taip įmanoma?
Vartotojo avataras
Parašė mumu
#158527 tas kur viršuje - tai kur Stewie dariau? Nori, kad būtų pamegztas nykštys? Bus galima, aš tuoj to išmoksiu, pasiėmiau knygų :achtung Spalvą, manau, rasiu.
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#158529 nu nežinau kas ten padaryta, galima tiesiog kad užkabint už piršto būtų galima :da
karoliukai tai tie, kur stewie :angel

turiu violetinį rankinuką ir violetinį megztinį, man violetinė tiktų.
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#158530 oi tik dabar pamačiau, taigi pas stewie užmaunamos ant piršto :super