Moderatorius: mango

Vartotojo avataras
Parašė Stewie
#158531 Muuuuuuuuuuuuuumu tu mano adresa juk prisimeni ane:D oj kokios grazios:)))))) Toks ziemiskas super siurprizas:)(nu gerai gerai,ne siurprizas pati uzzyziau kad noriu)
Vartotojo avataras
Parašė mumu
#158532 Stewie'uk, my sweet sister, I will come to you and bring them personally B)

Agni, viską supratau, sodriai violetinės, su baltais perliniais karoliukais su tarpu nykščiui :)
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#158534 oi kaip ačiū :DD sakysiu bendradarbiams, rankų darbo, užsisakiau iš užsienio :DD
Vartotojo avataras
Parašė OnDrugs
#158537 Jūsų darbai nuostabūs.. Peržiūrėjau viską nuo pat pradžių.. Taip nuostabu.. :super
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#158619 mumu :angel , ir as i eile pasakisku riesiniu
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#158621 riesines su karoliukais nerealios..supavydejau :D
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#158649 Ačiū Agni :shame čia visus ką vilnonio radau sudėjau, toks menas, nes net storis siūlų skiriasi :roll: ..
Aga, nerealiai gražu Mumu, sakau, kad esi begalo talentinga :super B)
Na ir aš pagaliau riesines numezgiau :DD ilgas darbas kai plonoki siūlai, bet kaip matot spalva be ryšio ir realiai karoliukai nelabai matosi(sūnus tiksliai apibūdino: "kaip druskos užberta" :achtung ) tai kadangi vilna galvoju pabandyt juodai nudažyt, jei tik karoliukam nepakenks gal ir matysis tada labiau (?)
Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Parašė maraija
#158678 ...jetau, kaip gražu Šmėkla, ir dar blizga....man kaip šarkai , patinka blizgesiai visokie...o galima paklausti, riešinės jos dėl grožio nešiojamos, ar ne? ar dar turi ir kitą paskirtį......jaučiu megzt pradėsiu.... :flo
Vartotojo avataras
Parašė mumu
Agni rašė:oi kaip ačiū :DD sakysiu bendradarbiams, rankų darbo, užsisakiau iš užsienio :DD

Agni, man būtų smagiau, jei pasakytum, jog dariau aš ir duotum numeriuką :achtung

Virtual
, tu gi eilėj jau, baigiu Stewie, darau tau, tada Agni. Kokios spalvos norėtum, išsakyk savo pageidavimus =)

Šmėkla, man gražu, kai subtilu, nebūtinai turi karoliukai būti ryškiai kitos spalvos. Aš kažkurias irgi planuoju padaryti vienspalves - pvz. baltos su baltais karoliukais. O karoliukai pas tave stikliniai ar plastmasiniai? Skaidrūs?
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#158693 nu, galiu ir taip :achtung

šmėkla, tikrai labai gražu, man irgi visokie blizgučiai labai prie širdies.
Vartotojo avataras
Parašė Marse
#158709 Labai gražu man su karoliukais, abiejų mezgėjėlių puikios riešinės. Tokios koketiškos tiesiog :da
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#158715 noriu juodu =) karoliukai tokie kaip ir anu :)
Vartotojo avataras
Parašė aviete
#158716 jezau niekad nebuvau cia uzklydus i sita skyreli...kokios jus gabios,saunuoles visos :super :flo lb grazu :super
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#158729 :valio labai labai dėėkui B) o man kaip tai iš multiko, kas labiau pagirs :D Stikliniai karoliukai, tie briaunuoti, berods iš senų laikų likę, be blico tokie balsvi ištikro labai druską primena
Gal kas žinot bent maždaug kokie matmenys buna naujagimių rūbelių?