Moderatorius: mango

Vartotojo avataras
Parašė mumu
#158736 o kokių būtent reikia? Na, ūgis apie 50 cm. Galvos apimtis 34 - 36 cm. Galvos apimtis naujagimių didesnė už krūtinės apimtį, tai irgi šiokia tokia orientacija. Tai tiek iš atminties :achtung
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#158745 O, dėėkui, svarbiausia šliaužtinius tai pirkau, bet net ūgio nepamenu žinau vieni lyg 62 buvo gal apie juos sakė kad žiemai bus, na ji stamboka, gi sūpavaui reik bandyt vaizdą atgamint, galop megzta ne taip svarbu juk tamposi, arne? :achtung
Vartotojo avataras
Parašė Marse
#158759 Paveikslėlis

Pagal šitą lentelę turėtų būt aišku koks dydis kūdikiams.
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#158816 labai dėėkui :aciu jau net šliaužtinukus nupirkau ir šiaip pravers ir kol atiduosiu turėsiu pavyzdį, ale gėda kad neatsimenu ūgio, nei svorio gi viską buvau išsiklausinėjus..
Vartotojo avataras
Parašė mumu
#158873 Virtual, čia tavo mažiukui :) Tiesa, tik viena, einu daryt antros :)

Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Parašė mumu
#158917 uf, va baigiau abi tapkutes. Iš labai storų siūlų, bus šiltos :)

Paveikslėlis

Stewie'ukui irgi baigiau abi :)

Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Parašė Silva
#158919 na tu pavarai.O tu be mezgimo dar ką nors namie darai? :D
Vartotojo avataras
Parašė mumu
#158927 aga, darau. Viską :achtung
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#158984 Eeeina sau :angel :super :heart :flo na ir rankos :super va cia tai talentas, nuostabiai grazu, ir tapciukus kaip fainai sumastei, neatsistebiu tavim B) :heart
Vartotojo avataras
Parašė oksana
#158988 Tapkiukai nuostabus
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#159156 :angel wow vos nuo kedes nenuvirtau koookios tapces :super :super :super
Vartotojo avataras
Parašė DankanasMaklaudas
#159157 Aš irgi tokių noriu :achtung
Vartotojo avataras
Parašė aviete
#159180 kaip grazu,nu ir gabumas :super
Vartotojo avataras
Parašė mumu
#159212 ačiū :))) Smagiausia, kad vaikučiui patiktų, nors aš nuo savo mergų vos nusaugau, tai viena nugriebus jau užsimatavus, tai kita, nors savas irgi turi, tik kitokias :)

Buvau dar siūlų ir karoliukų prisipirkti. Nu nelaimė man tokia atsitiko, kad baltų karoliukų jie šiuo metu neturi, tai nupirkau blizgius juodus ir rusvus. Virtual, kaip tau juodi ant juodos vilnos? Man tai patinka toks derinys, subtiliai turėtų gautis. Bet jei nenori, sakyk, lauksiu, kol baltų atveš. Tik rašto dar neišrinkom.
Vartotojo avataras
Parašė mumu
#159214 Be tų raštų, kuriuos dariau anksčiau, dar galiu tokį:

Paveikslėlis

čia žiūrėk tik karoliukų išdėstymą, spalvos visai ne tos.