Moderatorius: mango
- 2009 11 12, 10:16
ai atsiminiau kaip tas vadinasi - subtilu
- 2009 11 12, 13:31
Aha laabai gražu O aš atminty įsidėjus šitą spalvą ir galvoju kad ji geriausia būtu, bet sudėtinga išgaut tokius dažus siūlam, nes tokių tokios spl nėr , tai vis apie juodą mastau ir dar labai maga juoda-baltą pabandyt, minty gražų vaizdą turiu, nors net nežinau dar kaip jį padaryt (?)
Sustabdykit pasaulį, aš noriu išlipti
- 2009 11 12, 14:27
chi chi.. na matai čia taip biski beveik tik Agni skirta, tai tik ji ir supras Nea šiaip nedažau tik šį kart tos rūšies kurios užsispyriau tokios spalvos nėra, tai paėmiau baltus su mintim o gal sugebėsiu , nors kažin ar medvilnės dažai tiktų ir vilnai..
- 2009 11 13, 00:30
Mumu, violetinės su juodu nerealiai atrodo. Ir maži karoliukai man daug gražiau. Aš irgi pabandžiau su karoliukais. Kaip pirmam bandymui gal ir nieko gavosi, tik karoliukai mano skoniui per dideli. Kitas megsiu su mažesniais. Tuo įdėsiu nuotrauką.
Mes kadaise mylėjom mylėti,
Mums pasaulis mojo ir kvietė...
Mums pasaulis mojo ir kvietė...
- 2009 11 13, 02:53
Vaaau, jėga! Ale taip visur jaučias tavo stilius Aš irgi labai džiaugiuos išmokus su karoliukais megzt Dabar mezgu buvusio draugo dukrai(nu myliu aš tuos vaikus) blauzdines su riešinėm, kaip "Pačios" violetinis tik ploni siūlai ir vos ne adatos plonumo virbalai tai per 2 dienas tik vieną blauzdinę numezgiau, bet raštą jau taaip prasikalau
- 2009 11 13, 08:24
Marse, labai gražu. Tiesa, ir man mažesni patiko labiau, tik tiek, kad žyyyymiai sunkiau juos suverti ant siūlo. O tu gal čia platinai prie krašto, ar čia dėl rašto savaime taip gavosi? Gal gali pasidalinti šita shema, norėčiau turėti būtent tokį išdėstymą
Viskas yra dovana. Viskas!