Moderatorius: mango

Vartotojo avataras
Parašė Agni
#159738 o labai gražu =) ypač man gražu kaip ant to kamuolio siūlų karoliukai blizga :achtung
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#159739 ai atsiminiau kaip tas vadinasi - subtilu :)))
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#159798 :D B) Aha laabai gražu :DD :heart O aš atminty įsidėjus šitą spalvą ir galvoju kad ji geriausia būtu, bet sudėtinga išgaut tokius dažus siūlam, nes tokių tokios spl nėr :roll:, tai vis apie juodą mastau ir dar labai maga juoda-baltą pabandyt, minty gražų vaizdą turiu, nors net nežinau dar kaip jį padaryt :D (?)
Vartotojo avataras
Parašė mumu
#159812 šmėkla, perskaičiau triskart ir nesupratau, ką norėjai pasakyti :D O tu siūlus dažai pati? Ką darytum juoda - balta?
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#159816 :D :D chi chi.. na matai čia taip biski beveik tik Agni skirta, tai tik ji ir supras :achtung Nea šiaip nedažau tik šį kart tos rūšies kurios užsispyriau tokios spalvos nėra, tai paėmiau baltus su mintim o gal sugebėsiu :roll:, nors kažin ar medvilnės dažai tiktų ir vilnai..
Vartotojo avataras
Parašė mumu
#159841 aaaaaa supratau, tai nusišalinu nuo nagrinėjimo :achtung
Vartotojo avataras
Parašė Marse
#159984 Mumu, violetinės su juodu nerealiai atrodo. Ir maži karoliukai man daug gražiau. Aš irgi pabandžiau su karoliukais. Kaip pirmam bandymui gal ir nieko gavosi, tik karoliukai mano skoniui per dideli. Kitas megsiu su mažesniais. Tuo įdėsiu nuotrauką.
Vartotojo avataras
Parašė Marse
#159985 Paveikslėlis
Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#160021 Vaaau, jėga! :super Ale taip visur jaučias tavo stilius :da Aš irgi labai džiaugiuos išmokus su karoliukais megzt :DD Dabar mezgu buvusio draugo dukrai(nu myliu aš tuos vaikus) blauzdines su riešinėm, kaip "Pačios" violetinis tik ploni siūlai ir vos ne adatos plonumo virbalai tai per 2 dienas tik vieną blauzdinę numezgiau, bet raštą jau taaip prasikalau :DD
Vartotojo avataras
Parašė mumu
#160039 Marse, labai gražu. Tiesa, ir man mažesni patiko labiau, tik tiek, kad žyyyymiai sunkiau juos suverti ant siūlo. O tu gal čia platinai prie krašto, ar čia dėl rašto savaime taip gavosi? Gal gali pasidalinti šita shema, norėčiau turėti būtent tokį išdėstymą
:aciu
Vartotojo avataras
Parašė Marse
#160056 Kraštas išplatėjo savaime, dėl susigrūdusių karoliukų. O schemą aš tiesiog iš paveiksliuko persipiešiau ant languoto lapo, todėl čia negaliu įkelti.
Vartotojo avataras
Parašė Marse
#160057 Šmėkla, ačiū. Jaučiu, kad labai gražų komplektą mezgi, laukiu nuotraukų. Kaži koks tas mano stilius, aš jo nelabai pažįstu :D
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#160060 :super Marse, puiku !
Vartotojo avataras
Parašė mumu
#160066 baigiau violetines =)

Paveikslėlis

Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#160067 :super labai grazu :super