Moderatorius: mango

Vartotojo avataras
Parašė aviete
#160090 ..mano orchideja irgi numete ziedus,jau kokios 2sav.kai tik stagarelis likes..irgi nenukirpau dar,nes nzn ties kuria vieta reik :achtung
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#160107 O! Va va va, tai tarkimės dalinkimės patirtim, Šta jau man ramiau kad ne pas mane vieną numetė, dar laikas panašus, tipo gal taip ir turi būti :achtung Vis dar neaišku man kaip ją liet ir trašų spec vis dar neįsigyju(o ir neradau artimiausiose parduotuvėse), bet SM skaičiau kad galima kartais padaryt voneles tai užvakar įmerkiau ir palaikiau, tipo vietoj laistumo. Dar mastau apie tą peršviečiamą vazoną, kiek svarbu kaip girdėjau kad tipo šaknys šviesoj būtų.
Vartotojo avataras
Parašė DankanasMaklaudas
#160121 Mano mama irgi augina orchidėją. Vazonėlis peršviečiamas. Laikas nuo laiko palaiko šaknis inde su vandeniu. Grįžus namo daugiau paklausinėsiu. Šiaip nesidomėjau, nes nepakenčiu gėlių :achtung
Parašėnemoku
#176070 Šiaip nesu gėlių mėgėja, bet pamačius fuksiją nusprendžiau, kad man jos mirtinai reikia. Beprotiškai graži gėlė. Gal dar kas tokią turi?
Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Parašė Mona
#176105 Labai graži, bet tokių net pirkt nemačiau.
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#176130 geles pas mane neauga..ka bedaryciau...nebeturiu nei vienos geles :)
Parašėnemoku
#176728 Dangiška, sako, kad vogtos gėlės geriau auga.
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#176761 esu girdejus ..ai kad nenoriu ju susitepa tik palange :D
Parašėnemoku
#176776 Kaip susitepa? Aš vazonus su skylutėm įdėdu į kokią apvalią dėžutę nuo pvz. ledų.
O dėl vogtų gėlių, tai, žinok, tiesa. :D
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#176894 na man musiu atsiranda nuo geliu ir prikrenta lapu ant palanges su tom musem :)
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#176925 Nuo fuksijų palangė būtent tokia ir būna... Mano močiutė jų labai daug turi. Gražu. Bet palanges valyt po jų žydėjimo tikra kančia. =)
Vartotojo avataras
Parašė jura
#215525 Turiu vadinamąjį pinigų medį.Jis pas mane tai auga,tai ne.Na aš nelabai tikiu tom neva jo galiom,bet kaip tyčia,kai finansinė padėtis gan bloga,stiebai nudžiūsta,šiuo metu reikalai gana stipriai pasitaisė į gerają pusę,ogi šiandien žiūriu,kad mano pinigų medis leidžia tris stambius stiebus.Pas mano draugę finansinė padėtis visai prasta,tai iš jos medžio trys stiebai belikę.
Vartotojo avataras
Parašė aviete
#215528 Aha as ir netikejau pinigu medzio galiomis,bet istikro tiesos yra =) Kai gyvenau lietuvoj su buvusiu vyru oooi uzbujojes buvo medelis,kaip palme kokia atrode :achtung ir tikrai sutapo nes ex uzdirbdavo ziaaaauriai gerai :da
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#217419 kol sirgau darbe prazydo orchideja... pas mane geles nyksta siaip, maniau kad ji irgi sunyks ale va kaip ir dar vidurziemy

Paveikslėlis

Paveikslėlis

aki dziugina, palange puosia, tik kvapas tai feeee :shit
Vartotojo avataras
Parašė mango
#217449 geras, graži gėlė tai jau tikrai, tik smirdalė :achtung
įsivaizdavau, kad orchidėjos turi ir skaniai kvepėt
aha, egzotinės gėlės egzotiniais kvapais ir kvapia :achtung