Moderatorius: mango

Vartotojo avataras
Parašė mumu
#160070 ačiū :))) Turiu jau baltus karoliukus ir tau, tik jie tokie kaip pas Stewie, nesmulkūs. Tai galvoju, ar norėtum smulkesnio raštelio, ar geriau ryškesnis? Smulkų ne bėda gaut, tik truputį ilgiau užtruksiu.
Vartotojo avataras
Parašė maraija
#160076 Labai gražu :flo :heart
Vartotojo avataras
Parašė Agni
mumu rašė:baigiau violetines =)

Paveikslėlis

Paveikslėlis

ČIA MANO :king :aciu
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#160081 PAVYDĖKIT bebebe
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#160083 ai kad net nzn kokiu noriu gali ir su stambesniais, labai grazu
Vartotojo avataras
Parašė aviete
#160088 ..mhh yra ko...(pavydet) :)
Vartotojo avataras
Parašė Marse
#160148 Mumu, parašyk kokiais virbalais fioletines mezgei ir turbūt užtenka to kamuoliuko abiem?
Suvedžiau schemą į exel'į, jei parašytum į pm savo eadresą, aatsiųsčiau vakare. Dabar truputį išvažiuoju
Vartotojo avataras
Parašė mumu
#160152 2,5 mm storio virbalai, vieno kamuoliuko užteks, jei užmesi iki 50 akių (skaičiuojant nuo riešo alkūnės link). Ačiū už tavo vargą, parašysiu adresą į pm :)
Vartotojo avataras
Parašė Marse
#160228 Toks jau čia ir vargas, tikrai vieni niekai. Aš irgi mezgiau du su puse, bet manau, kad reiktų pabandyt plonesniais. Turiu baltą siūliuką tokį plonytį, gal iš dviejų pabandysiu ką nors. Ir vis tiek noriu juodo, tik juodi tie plonieji buvo išpirkti
Vartotojo avataras
Parašė mumu
#160756 Gaminu dar vienas tapkutes :)

Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#160759 :super jegines tapkutes
Vartotojo avataras
Parašė mumu
#161002 ačiū, va, jau baigiau abi :)))

Paveikslėlis

p.s. Virtual, nesiseka man karoliukų užverti ant tavo siūlų - labai jau siauros skylutės. Su ploniausia adata - be šansų, bandžiau su valu, bet tada per dvigubą siūlą netelpa :( Gal turit kokių minčių, kaip suvert?

Marse, labai laukiu tos shemos :flo
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#161008 nudegink siulo galiuka, kokius 3 mm, jis sukietes jei siulas turi sintetikos ir pirstais kol minkstas paplonink =)
Vartotojo avataras
Parašė mumu
#161009 ten 100 proc. vilna, gausis?
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#161010 hmm pamegink bet jauciu tik smirdes :bloga