Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Mona
#156451 Manigrivette
man atrodo, mes kolegės, bent jau būsimos.
Bet tikriausiai tu kalbi apie Agnijos magiją, ne Placebą.
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#162051 Ne, kalbu apie "Placebą". Tuos metu, kai jį išleido, buvau niolikmetė ir daugelį knygos motyvų tikrai buvo galima rasti bulvarinėj spaudoj. Ji sulipdyta iš spaudos, rytietiškų motyvų... Na, padaryta va tokia. =)

Labai smagu, Mona, sutikti čia bendramintę, na, kolegę. :flo
Vartotojo avataras
Parašė vers
#164765 Elena de Strozzi - Vienos pokylis

Nuostabi knyga, tikra atgaiva. Ypac depresiukams! Panyri i silta, jauku, meiles sklidina lietuviska gyvenima, lyg kvepuojanti praeities dvasia. Tai ne paprastas pavirsutiniskas meiles romanas, tai daug daugiau. Pagrindine veikeja Leonita tiesiog nuostabus zmogus. Knygos pasakojimai gilus, prasmingi zmogui, pamokantys, parodantys geruma, taurus, nesuteptus jausmus, gyvenima nesureiksminant saves. Labai rekomenduoju tiems, kurie neranda ramybes. Be to, sia knyga lengva skaityt, ji vidutines apimties ir pradejus norisi skaityti iki paskutinio puslapio neatsitraukiant.

...neužmirštuolės ant sniego... Smagaus skaitymo! ;)
Vartotojo avataras
Parašė maraija
#165176 pradėjau skaityti "Bėgančioji su vilkais"...dar nieko negaliu pasakyti, bet jau įsitraukiu....
Vartotojo avataras
Parašė Mona
#165226 "Bėgančioji su vilkais" įdomu buvo paskaityt, bet mano manymu ji per daug ištempta. Kur galima pasakyt vienu sakiniu, išplėsta iki pastraipos.
Vartotojo avataras
Parašė maraija
#171208 perskaičiau "Bėgančioji su vilkais", galiu pareikšti savo nuomonę, man ji neištempta, man dar galėjo būti ilgesnė...jetau kaip stipru, kaip aš buvau ištroškusi kažko tokio....
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#171641 Aš labai noriu perskaityti "Bėgančios su vilkais". Girdėjau ne vieną gerą atsiliepimą, o ir knyga pas mane guli... Tik kad va visokio skaitymo univierui daug, laiko skaitymui tik savo malonumui nebelieka. :(
ParašėŠiršė
#171837 Būtų labai sunku išskirti vieną knygą. Iš vėliausiai skaitytų - A.Huxley "Puikus naujas pasaulis" turbūt.
Vartotojo avataras
Parašė Partizanas
#173240 ''Prozako karta'' įtariu kad dauguma jūsų ją esat skaitę. gale knygos užsidepresavau turbūt paveikė. o šiaip gerai skaitos geri duot paskaityt tiems kas sako kad depresija yra tik prasimanymas.
Vartotojo avataras
Parašė MiesteRuduo
#173492 šopenhauerio "gyvenimo išminties aforizmai" užkabino, nors paauglystėje įspūdžio ir nepaliko...
Vartotojo avataras
Parašė Melani
#175963 Ivanauskaites knygos labai patinka, dabar skaitau apie ja ta knyga Jurga,idomu, nes realiai apie ja as neka ir zinojau tik jos nuostabia kuryba.Puiki knyga.Puiki asmenybe. Buvo toks laikas, kai fanatiskai isijauciau ijos knygos personazus, bet tai buvo trumpai ir ne skausmingai. :jap
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#176006 labiausiai įsiminė Burdess"prisukamas apelsinas"(labai seniai skaičiau ir nelabai ką atsimenu,bet..)
E.Wurtzel"prozako karta"
"kelias i save"(nepamenu autoriaus)
Ferrero "pasakojimai sielai"
ParašėKatinas
Melani rašė:Ivanauskaites knygos labai patinka, dabar skaitau apie ja ta knyga Jurga,idomu, nes realiai apie ja as neka ir zinojau tik jos nuostabia kuryba.Puiki knyga.Puiki asmenybe. Buvo toks laikas, kai fanatiskai isijauciau ijos knygos personazus, bet tai buvo trumpai ir ne skausmingai. :jap

mane jos sukurti personazai irgi labai kabina =)
Vartotojo avataras
Parašė sumersara
#176012 Aš irgi esu Ivanauskaitės kūrybos mėgėja, kažkada pasidariau sau didelę dovaną ir nusipirkau jos rašytą "Tibeto mandalą" (bet dar šitos neskaičiau, laukiu laisvesnio laiko kada galėšiau pradėti)
Vartotojo avataras
Parašė Melani
#176018 As taip pat turiu Tibeto mandala, buvau pradejus skaityt, ten apie budizma daug informacijos ir geografijos pamokoms praverte;>