Moderatorius: mango

Vartotojo avataras
Parašė mumu
#162413 aš vakar baigiau va tokias =)

Paveikslėlis

Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Parašė mumu
#162414 Šmėkla, dar pagalvojau, gal tu pabandyk dienos šviesoje fotkint? Ir be "blico" būtų geriausia.
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#162419 mumu, spausk ant foto ir ji padidės. labai gražios riešinės abiejų :)))
Vartotojo avataras
Parašė mumu
#162423 aj ten dar ir blauzdinės? Ir tapkutės? Nu labai gražu :)))
Vartotojo avataras
Parašė aviete
#162459 mano megstamiausia,graziausia teisingiau spalvazalia :))) grazu :lakstau
Vartotojo avataras
Parašė sumersara
#162461 gražu =)
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#162852 Mhm, komplektukas riešinės papirštuotos ir blauzdinės. Man raštas labai gražus, tik ant mano milžiniškų blauzdų netinka.. mielai parduočiau, tik neįsivaizduoju kiek galima prašyt, šiaip tikrai gražu, dar papuošiau siauručiu juodu kaspinėliu o ant didžiojo pirštų krašto dar juodų karoliukų.
Dabar sumasčiau dar kitaip, nieko neišradau bet savaip, jau įpusėjau vienas, klaidą padariau aišku sumastysiu kaip ištaisyt, bet paskui pagalvojau kad gi niekas nežinos ir neįsivaizduos kad ten kas ne taip, juk viską pati sukūriau tik aš įsivaizduoju kaip turėtų būt.. :achtung
Vartotojo avataras
Parašė Marse
#163789 Mumu, kaip tu karoliuką įdedi, tarp akių ar įmezgi į akį? Gal sakau, aš dariau kažką ne taip, kaip reiktų, nes man gavosi negražiai. Aš įkišdavau į vidurį išmezgamos akies. Taip buvau radus internete
Vartotojo avataras
Parašė mumu
#163809 Marse, išmezgu akį ir pristumiu karoliuką =) Tai tavo žodžiais išeitų tarp akių, kaip suprantu.

Aš visuomet megzdavau gerosiomis akimis, dabar išgirdau, kad galima megzti nuolat išvirkščiosiomis, tada raštas gaunasi "prieš" akis =) Bet dar nebandžiau.
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#163835 Na štai susiėmiau baigiau ir rodau tą savo kurybą:
Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Parašė Marse
#163850 Gražu, Šmėkla, ir taiek daug visokių detalių, kaip tau nesusisuko galva :super
Mumu, supratau ką sakai, tai pagal mane tarp akių. Tada raštas išvirkščiojoj pusėj. O atbulom akim mezgant gausis laisvesnis mezgimas, tai man nepatinka. Aš dar bandysiu vis tik savuoju būdu, dabar bandysiu močiutės akim, gal atrodys šiek tiek kitaip
Vartotojo avataras
Parašė maraija
#163854 ....gražu tikrai....
Vartotojo avataras
Parašė mumu
#163856 Šmėkla, gražu, tikrai daug darbo įdėjai :super Juk turėjai ir karoliukus spalvomis apsiskaičiuot. Norėsiu kada pabandyt ir spalvotai, bet dar turiu darbų, tai atidedu ateičiai :)

Marse, mhm, laisviau tikrai nėra gerai. Aš jau įsigijau dar plonesnius virbalus, tai mezginys dar standesnis, tankesnis gaunasi. Nebandžiau dar akių "persukinėt", gal taip dar geriau būtų? O gal tai ir yra tos "močiutės" akys, apie kurias kalbi? Pasidalink, noriu mokėti :)
Vartotojo avataras
Parašė Marse
#163899 Močiutės akys, kai virbalą gerosiomis mezgant kiši į akš iš priekio. Mano mėlyna liemenė megzta tokiom akim, jis truputį kitaip atrodo negu paprastas ripsas. Ar tai tas pats kaip persuktos nežinau, bet gali būti

Radau Jūratės akmenėliuos tokią specialią vielutę/adatą perlų vėrimui, ji dviguba ir susukant palikta kilpa siūlo įvėrimui. Lyginant su adata be galo plona ir kaina tik penkiasdešimt centų. Ne taip smagu vert kaip ant adatos, nes lanksti, bet galima be jokių papildomų siūlų mažus karoliukus, kuriuos buvo nepavykę suverti su paprasta adata, užnerti.
Rekomenduoju
Vartotojo avataras
Parašė mumu
#163921 Ačiū už rekomendaciją, aš iki dabar valą naudojau, reiks susirasti tą stebuklą =)

Aha, tokias akis ir vadinu persuktomis :achtung