- 2009 12 12, 16:09
Nesu aš dar tokia bloga, kad rengčiau provokacijas prieš psichinius ligonius.
Moderatorius: Astro-Meška
- 2009 12 12, 16:15
aš padedu kiek galiu. nuraminu ir sakau, kad viskas bus gerai, palaikau jį. bet kartais, kaip šiandien, tai trūksta jėgų. Man jų nepakanka nei fiziškai, nei emociškai, neturiu pakankamai stiprybės
- 2009 12 12, 16:48
as nematau reikalo pulti dalyba is nulio.ji palaiko savo vyra,o kas palaikys ja?
- 2009 12 12, 16:52
niekas. niekam čia išvis ne liga, artimieji mano, kad jeigu jau mokosi universitete, tai sveikas. Bet tai labai baisi liga, kuri sugriauna gyvenimą ne tik tam, kuris serga, bet ir tiems, kurie jį labai labai myli ir nemoka taip paviršutiniškai žiūrėti
- 2009 12 12, 17:06
as nesuprantu kodel uzsipuolete dalyba is nulio. juk ji visiskai normaliai reaguoja i mylimo vyro liga. kai artimas zmogus ja suserga, tu nesupranti kas darosi, sitoje ligoje nematai jokiu paaiskinimu, kodel jis bijo to ar ano, kodel jis jaucia nerima kai viskas aplinkui gana normalu..tu nesupranti situ jo isgyvenamu jausmu ir nori nenori imi kaltinti, pykti uz tai kas jame vyksta. bet juk visa tai del to, kad nori, jog jam viskas butu gerai, kad jis nesikankintu.
dalyba is nulio, laikykis ir palaikyk savo vyra, jam taves reikia. per savo ligos istorija as turejau kelis draugus ir jie abu mane labai palaike.vien jau ju meile ir noras padeti man suteike begalo daug jegu, energijos ir noro pasveikt. tavo vyras stengiasi, jei sportuoja ir geria vaistus, tai jau labai daug.
dalyba is nulio, laikykis ir palaikyk savo vyra, jam taves reikia. per savo ligos istorija as turejau kelis draugus ir jie abu mane labai palaike.vien jau ju meile ir noras padeti man suteike begalo daug jegu, energijos ir noro pasveikt. tavo vyras stengiasi, jei sportuoja ir geria vaistus, tai jau labai daug.
nuo šiol viskas bus gerai.
- 2009 12 12, 17:15
man sunku ištverti tuos jo kaltinimus. Jie man tokie realūs atrodo, nors ir žinau, kad tai dėl ligos. viskas, aš jau pralaimėjau kovą prieš jo ligą
- 2009 12 12, 18:55
liga nera amzina.zmones pasveiksta =)
- 2010 01 08, 01:40
Noriu čia pasidžiaugti, kad man pavyko pakeisti savo požiūrį, savo jausmus. Dabar aš jau nebereaguoju taip, kaip anksčiau. Anksčiau, kai vyrui prasidėdavo priepuolis, tai leisdavausi į ginčus su juo, stengdavausi atkalbėti, grasindavau, liepdavau tučtuojau susitvarkyti ir ateiti į protą, sakydavau, kad nėra čia ko liūdėti, kaip tu nesupranti, viską turi, kaip dar drįsti liūdėti?? O pastaruoju metu, kai tokie dalykai dedasi, tai vertinu objektyviai - va dabar vyksta priepuolis, jo metu emocijos yra neadekvačios, todėl nereikia žiūrėti rimtai, neįtikinėti. Reikia tiesiog apkabinti vyrą, pasakyti, kad suprantu, dabar yra priepuolis, ir kad praeis ir viskas bus gerai. Tikrai padeda, ir man ramiau, ir jam, ir trunka daug trumpiau.
Šiandien raminau savo vyrą internetu, ir pokalbio metu pati nejaučiau liūdesio ar nerimo, kaip anksčiau, o kai praėjo, tai pajutau džiaugsmą jis taip pat labai džiaugsmingai įvertino šį mano įgūdžių patobulėjimą. Tai dabar labai džiaugiuosi ir dalinuosi savo džiaugsmu su jumis
Šiandien raminau savo vyrą internetu, ir pokalbio metu pati nejaučiau liūdesio ar nerimo, kaip anksčiau, o kai praėjo, tai pajutau džiaugsmą jis taip pat labai džiaugsmingai įvertino šį mano įgūdžių patobulėjimą. Tai dabar labai džiaugiuosi ir dalinuosi savo džiaugsmu su jumis