Moderatorius: mango

Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#157022 30 litu gaila ir dar vilkt namo paciai tektu :) vaiku nera pas mane apsieisiu :)ir taip darbu daug reiks ruostis gimtadieniui :)
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#157149 Hm, o dabar staiga šovė į galvą, o kodėl nepabandžius taip padaryt iš arbūzo =) Ir tiek nekainuoja ir išdkobus susivalgytu..
Vartotojo avataras
Parašė DoubleMama
#167968 pati pasiuvau, tas baltas formas ištepiau lipalu ir įkišau į manų kruopas
Paveikslėlis
tokių padariau 12
Paveikslėlis
o čia mano vyresnėlis padarė
Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Parašė DoubleMama
#167969 keletas tokių angelėlių
Paveikslėlis
ir keletas tokių
Paveikslėlis
viso 12
:king
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#167970 rimtai pasiruoset kaledom :super
Vartotojo avataras
Parašė DoubleMama
#168000 tai kad čia viskas darželiui... namams dar nieko nepadariau :(
Vartotojo avataras
Parašė maraija
#168005 ...gražu.....ir labai miela.....
Vartotojo avataras
Parašė Ponia.Popo
#169978 Gal kas gali pamokyt, kaip daryt va tokius, dabar taip placiai paplitusius darbelius? :bloga pagrindas modelinas. O kaip piesineli uzdet? Ispaudziamas pries kepant modelina ar dekupazo technika priklijuojamas? Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Parašė maraija
#170018 ..jetau, kaip gerai kad jūs žinote...
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#170046 ponia.popo paskaityk musu dekupazo tema =)
Vartotojo avataras
Parašė Ponia.Popo
Virtual rašė:ponia.popo paskaityk musu dekupazo tema =)

Butinai :) tiesiog maniau, kad ne tas pats dekupazas ir lipinimas ant modelino- pasirodo galima ir taip pat :) :angel
Vartotojo avataras
Parašė DoubleMama
#170993 tai tiek mano namų papuošimų...
buvo tokia
Paveikslėlis
tapo tokia
Paveikslėlis
išsisėmiau...
Vartotojo avataras
Parašė Marse
#170995 Labai jauki ir miela eglutė. Labai daug darželiui turėjai daryti, kur neišsisemsi. Negi kiekvienas tėvas tiek prigamino? Mane suerzino jūs darželio auklėtojų užgaidos - šįmet norim rankų darbo. Tai pačios ir pasidarykit
Vartotojo avataras
Parašė DoubleMama
#176367 na, darbštuolės, jei turit noro ir fantazijos mestelkit idėjų kaip man šitą paversti "vaikišku"... nuimti jo jau nebegalėsiu...
Paveikslėlis
ačiū :)
turėjau kažkada užduotį pasiūti traukinuką.. galvoju, pasiūčiau nedidelį traukinuką per visą ilgį ir prisiūčiau..