- 2009 11 19, 22:22
Ne, kalbu apie "Placebą". Tuos metu, kai jį išleido, buvau niolikmetė ir daugelį knygos motyvų tikrai buvo galima rasti bulvarinėj spaudoj. Ji sulipdyta iš spaudos, rytietiškų motyvų... Na, padaryta va tokia. =)
Labai smagu, Mona, sutikti čia bendramintę, na, kolegę.
Moderatorius: Astro-Meška
- 2009 11 30, 19:47
Elena de Strozzi - Vienos pokylis
Nuostabi knyga, tikra atgaiva. Ypac depresiukams! Panyri i silta, jauku, meiles sklidina lietuviska gyvenima, lyg kvepuojanti praeities dvasia. Tai ne paprastas pavirsutiniskas meiles romanas, tai daug daugiau. Pagrindine veikeja Leonita tiesiog nuostabus zmogus. Knygos pasakojimai gilus, prasmingi zmogui, pamokantys, parodantys geruma, taurus, nesuteptus jausmus, gyvenima nesureiksminant saves. Labai rekomenduoju tiems, kurie neranda ramybes. Be to, sia knyga lengva skaityt, ji vidutines apimties ir pradejus norisi skaityti iki paskutinio puslapio neatsitraukiant.
...neužmirštuolės ant sniego... Smagaus skaitymo!
Nuostabi knyga, tikra atgaiva. Ypac depresiukams! Panyri i silta, jauku, meiles sklidina lietuviska gyvenima, lyg kvepuojanti praeities dvasia. Tai ne paprastas pavirsutiniskas meiles romanas, tai daug daugiau. Pagrindine veikeja Leonita tiesiog nuostabus zmogus. Knygos pasakojimai gilus, prasmingi zmogui, pamokantys, parodantys geruma, taurus, nesuteptus jausmus, gyvenima nesureiksminant saves. Labai rekomenduoju tiems, kurie neranda ramybes. Be to, sia knyga lengva skaityt, ji vidutines apimties ir pradejus norisi skaityti iki paskutinio puslapio neatsitraukiant.
...neužmirštuolės ant sniego... Smagaus skaitymo!
- 2010 01 02, 10:14
Aš labai noriu perskaityti "Bėgančios su vilkais". Girdėjau ne vieną gerą atsiliepimą, o ir knyga pas mane guli... Tik kad va visokio skaitymo univierui daug, laiko skaitymui tik savo malonumui nebelieka.
- 2010 01 03, 13:18
Būtų labai sunku išskirti vieną knygą. Iš vėliausiai skaitytų - A.Huxley "Puikus naujas pasaulis" turbūt.
- 2010 01 10, 20:50
''Prozako karta'' įtariu kad dauguma jūsų ją esat skaitę. gale knygos užsidepresavau turbūt paveikė. o šiaip gerai skaitos geri duot paskaityt tiems kas sako kad depresija yra tik prasimanymas.
- 2010 01 11, 17:33
šopenhauerio "gyvenimo išminties aforizmai" užkabino, nors paauglystėje įspūdžio ir nepaliko...
Make a change kill yourself
- 2010 01 24, 12:53
Ivanauskaites knygos labai patinka, dabar skaitau apie ja ta knyga Jurga,idomu, nes realiai apie ja as neka ir zinojau tik jos nuostabia kuryba.Puiki knyga.Puiki asmenybe. Buvo toks laikas, kai fanatiskai isijauciau ijos knygos personazus, bet tai buvo trumpai ir ne skausmingai. :jap
- 2010 01 24, 20:27
labiausiai įsiminė Burdess"prisukamas apelsinas"(labai seniai skaičiau ir nelabai ką atsimenu,bet..)
E.Wurtzel"prozako karta"
"kelias i save"(nepamenu autoriaus)
Ferrero "pasakojimai sielai"
E.Wurtzel"prozako karta"
"kelias i save"(nepamenu autoriaus)
Ferrero "pasakojimai sielai"
Mano sapnų nieks neperskaitys-
Jie per daug giliai,
Už suplyšusių tapetų.
Jie per daug giliai,
Už suplyšusių tapetų.
- 2010 01 24, 20:32
mane jos sukurti personazai irgi labai kabina =)
Melani rašė:Ivanauskaites knygos labai patinka, dabar skaitau apie ja ta knyga Jurga,idomu, nes realiai apie ja as neka ir zinojau tik jos nuostabia kuryba.Puiki knyga.Puiki asmenybe. Buvo toks laikas, kai fanatiskai isijauciau ijos knygos personazus, bet tai buvo trumpai ir ne skausmingai. :jap
mane jos sukurti personazai irgi labai kabina =)