Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Partizanas
#172474 Domėtis domiuosi , o apie praktikavimą per anksti kalbėt. Buvau radus neblogą puslapį internete kur ten ganėtinai viskas detaliai aprašyta.
Parašė Lunasm
#172483 Nors ir yra toks šv. dalykas kaip google, bet vistiek vien iš principo paklausiu. Kas yra chiromantija? Prašom plačiau papasakoti
Vartotojo avataras
Parašė nakviša
#172570 Jei lietuviškai-tai būrimas iš delno pagal jame esančias linijas;gyvenimo,sėkmės,širdies,proto ir kt.Anksčiau truputį domėjaus,bet šiaip į tai ,kaip ir visus būrimus žiūriu kaip į pramogą...o apie būrimus labai daug yra rusiškuose saituose...
Parašė Lunasm
#172573 A, prieš metus kažkur, teko susidurti per bendrus pažystamus su viena panele kuri praktikavo šita užsiėmimą.
Jeigu atmintis dar geroj būklėj, gyvenimo linija pas mane standartinio lietuvio (60m kažkur) ir uždirbsiu vidutinį atlyginimą...
Gal yra koks puslapis aiškinantis kaip visa tai skaitoma - manau visai smagus užsiėmimas būtų ryte prie arbatos puodelio sužinoti ką man likimas sumastė. :achtung
Vartotojo avataras
Parašė Melani
#180729 Del puslapio nezinau,bet daug yra knygeliu apie chiromantijos praktika, pasiskaityk ir suzinosi =)
Vartotojo avataras
Parašė intentions
#269865 Kazkada draugo tevo pazistamas, tuo besidomintis, zvilgtelejo i mano delna. Man visur plaukai siausesi jo beklausant... atrodo, kad pasakojo koks artimiausias draugas, pazistantis mane kaip nulupta... :bloga o dar pamenu uzsimine del mano jautrios prigimties, jei su tuo nesitvarkysiu, gali but visokiu ligu. (gal mano rankos labai prakaitavo, nezinau :D ) ir se tau - hello, depresija. tik dabar, temos pavadinima uzmacius, prisiminiau..
ParašėZydejimas
#306926 Iš esmės bet kam galima pasakyti, jog saugokis savo jautrios prigimties, nes iš to gali kilti ligos, ir bet kam toks patarimas tiks.
Bet norėčiau pas chiromantą.
http://www.youtube.com/watch?v=ch5OW5Oltqk