Moderatorius: Astro-Meška

ParašėKūnas
#153497 Gal toks nepasitenkinimas jau buvo, bet ar jūsų nenervina labai didelės ir judančios šypsenėlės? Gal reikėtų jas pakeisti kuklesniomis, be to labai daug visai nereikšmingų, užtektų ir mažesnio skaičiaus. Juk į forumą einama ne tik tam, kad pridėtum šypsenėlių. Be to juk kartais emociją galima išreiškti ir žodžiais.
Vartotojo avataras
Parašė DankanasMaklaudas
#153502 Buvo. Po gan trumpo laiko tas pats narys džiaugėsi jomis. Berods šios temos pradžioj yra. Arba šypsenėlių temoj.
ParašėKūnas
#153520 Na šiek tiek paradoksalu, bet tai ar jums jos patinka?
Vartotojo avataras
Parašė DankanasMaklaudas
#153523 Negaliu kalbėti už visus. Bet man, asmeniškai, taip. Net labai. Įneša jaukumo.
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#153526 man labai patinka :)dar tokiu geru nemaciau jokiam forume :)
Parašė Cinderella
#153528 Būtent,kituose forumuose tokių nėra....man irgi patinka :da
Juk jei nepatinka,galima tų smailų nedėt,anokia čia problema =)
Vartotojo avataras
Parašė tikroji
#153529 tikrai nemanau, kad kas nors noretu jas panaikint :da jos suteikia nuotaika zinutei =)
ParašėKūnas
#153537 Mm, tada aišku, dauguma apsisprendusi.
Vartotojo avataras
Parašė vers
#172689 Būtų labai paranku, jei dalyvių dienorasčiai būtų suskirstyti pagal tų dėmesio reikalingumą. Užsukus norėtųsi padėti, patarti tiems žmogeliams, kuriems sunku. Sunkoka surasti tuos dienorasčius, nes nemažai žmonių šiam forume jaučiasi gana gerai. Aš manau, galėtų būti dvi dienorasčių skiltys: naujokų dienorasčių skiltis ir kita, senesnių dalyvių. Šiek tiek trigdo, kad pirmos grupes draugai nemato mano dienorascio antroje grupeje. Tai žudo forumo aktyvumą ir šiek tiek erzina. Ačiū už išklausymą, linkiu tobulėjimo!!
Vartotojo avataras
Parašė vers
#172691 ištrinkite pirmą žinutę, antrą palikite, atsiprašau už netvarką!!
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#172692 o tai kaip įvertinti dėmesio reikalingumą?
ParašėKatinas
#172698 mane tai ne siek tiek trikdytu,jei sujungtume pirma ir antra grupes :bloga .savo dienorastyje rasau pakankamai atvirai,ir jausciausi nesaugiai.vers kazkaip nepagalvojai apie tai.
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#172709 vers, tu turi teisę grįžti į pirmą grupę, bet tada neteksi leidimo lankytis antroje, šiaip katinas teisus, reikia ir apie kitus galvoti.
ParašėKatinas
#172754 as dar nesupratau kaip imanoma suskirstyti pagal demesio reikalinguma :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#172760 Tiems, kam trūksta dėmesio, yra atskiras skyrius netgi. ;book