Moderatorius: mango

Vartotojo avataras
Parašė Agni
#17403 man buvo koker spanielis :bloga aš jų nemėgstų.
ParašėTomash
#17404 Irish red and white setter :D
Vartotojo avataras
Parašė sonia
Tomash rašė:Irish red and white setter :D

airiu seteriai super, patinka man.
Vartotojo avataras
Parašė Sheila
#18492 Čia mano Dragas =)

Paveikslėlis

Paveikslėlis

Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Parašė Sandra
#18659 o kaip jus ikeliate sunu ntr? ideciau savo Barta....
Vartotojo avataras
Parašė linjurga
#18679 Sandra, tavo gražuolis Bartas? Aš penkis metus gyvenau su Maskvos sargybinių veislės "šuniuku" Bartu :super
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#18685 sandra, ikelk i photobucket nuotrauk1. i6 ten perd4sim 2ia.
Vartotojo avataras
Parašė Sandra
#18779 Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Parašė Sandra
#18780 ACIU, SHEILA PAAISKINO KAIP IKELTI....
TAI VA JIS LABRADORAS, KAIP IR AGNI, 2 MENESIU, NAKTIMIS MIEGA IKI 5 RYTO, PASKUI PRASIDEDA AKTYVUMAS IR ZAIDIMAI, TAI NEISSIMIEGU, DABAR UZDARIAU 1-ME AUKSTE TUALETE SU VISU JO GUOLIU, TAI BAISUS LOJIMAS JAU VISA PUSVALANDI, BET DRAUGE, UZSIIMANTI SUNIMIS, SAKE PAKENTETI, NES SUO TURI IPRASTI SAVO VIETOJE MIEGOTI....IR ZINOTI SAVO VIETA....
Parašė Perla
#18783 Sandra labai grazutis
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#18804 mano irgi toks buvo :) grazuolis :) dabar jau paaugo labai.
Vartotojo avataras
Parašė Lukrecija
Sandra rašė:ir dar man aponavo labai, kad labradorai gydo psichines ligas....

visi sunys gydo emocines bedas, tik vieni daugiau kiti maziau, myliu as sunis jei galeciau daug ju tureciau o dabar tik du B)
Vartotojo avataras
Parašė sonia
Agni rašė:mano irgi toks buvo :) grazuolis :) dabar jau paaugo labai.

tai kad tu 4 men paemei, o pas sandra dar tik 2 men - kudikis lyginant su tavo :)
Vartotojo avataras
Parašė Sandra
#18930 per ta kudiki neina miegoti....bandau pratinti viena apacioje miegoti, tai visa nakti verkia, dabar vel palikau viena - vel verkia....
nes kai kartu miegojom, tai pamiega kokia 4 val. ir pradeda zadinti, siausti...Visa savaite be miego as jau....laukiu kada tas pasibaigs...drauge sako, yuri kenteti....bet va ir dabar jau loja....
Vartotojo avataras
Parašė sonia
Sandra rašė:per ta kudiki neina miegoti....bandau pratinti viena apacioje miegoti, tai visa nakti verkia, dabar vel palikau viena - vel verkia....
nes kai kartu miegojom, tai pamiega kokia 4 val. ir pradeda zadinti, siausti...Visa savaite be miego as jau....laukiu kada tas pasibaigs...drauge sako, yuri kenteti....bet va ir dabar jau loja....

mano irgi pirmas kelias naktis cype (nakciai apgyvendinau virtuveje), bet nepasidaviau terorizavimui ir paskui labai greit suprato, kur nakti suo turi buti.