Moderatorius: mango

ParašėLiepa
#1365 Šiame skyrelyje girkitės žiurkėniukais, žuvytėmis, o gal kokiais egzotiniais gyvūnais :D
visus mylim, visų laukiam 8)
ParašėBegaline
#1446 aš turiu žiurkėniukę, bet nuotraukų ne :( norėčiau sužinoti, gal kas išmano, ar galima prikti dvi sesytes (nenoriu, kad vaikų pridarytų), ar jos pjausis? nes visad augindavau tik po vieną žiurkėną
ParašėLiepa
Begaline rašė:aš turiu žiurkėniukę, bet nuotraukų ne :( norėčiau sužinoti, gal kas išmano, ar galima prikti dvi sesytes (nenoriu, kad vaikų pridarytų), ar jos pjausis? nes visad augindavau tik po vieną žiurkėną

susimąsčiau ties šiuo klausimu :roll: mano manymu turėtų normaliai sutart, jei nebus patinėlio, ar jei nebus mažų žiurkėniukų (t.t vaikučių) pas kurią nors vieną.
Aš tave vietoje mėginčiau paimt savo žiurkėnei draugę, jai linksmiau bus :wink:
ParašėBegaline
#1512 tai jinai jau greit numirs :cry: negalima taip sakyt, bet matosi, kad senatvė. draugai turėjo du žiurkėnus - tai vienas kitam gerklę perkando :?
ParašėBegaline
#1723 jau mano žiurkėniukei paskutinioji artinsi. jaučiu, kad rytoj ryte jau galiu rasti atšalušią :cry: bet geriau ji ilgai ir nesikankintų :cry: mano mažiukė :cry:
ParašėLiepa
#1741 Begaline, kaip liūdna :cry: aš pati labai sunkiai išgyvenu bet kokio augintinio netektį..
Ar imsi kitą žiurkėniuką? aš tai imčiau tavo vietoj, ir iškart du, galvoju, kad vis tik neturėtų peštis :roll: o tie, kur tavo draugė turėjo, kokios lyties buvo?
ParašėBegaline
#1769 man regis, ten išvis as juos porelė buvo: berniukas ir mergaitė.
aš labai norėčiau, bet vyras sako, kad ne... atseit trumpai gyvena, paskui tik liūdėti, kai matai, kaip kankinasi :?
ParašėLiepa
#1770 o kokio katiniuko nenorėtum? gyvena palyginus ilgai ;)
ParašėBegaline
#1773 vyrui alergija :evil:
jisai man nebent vėžlį nupirktų :lol: bet aš paskaičiau, kad jiems reikalingas specialus akvariumas su apšvietimu ir šildytuvu, tai čia per brangus malonumas :roll:
ParašėLiepa
#1846 oi, Begaline, pridirbau aš čia.... :oops:
pokalbį mūsų tema apie kates norėjau prijungti prie bendros temos apie kates, o gavosi, kad pradėjau naują :( tai dabar tikriausiai tik Agni kai prisijungs, tai galės sutvarkyti mano padarytą bardaką :oops:
bet žodžiu, šios temos tęsinio ieškok prie vienos iš "Kačių" temos :wink:
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#2025 nesujungsiu :) man rodos sis forumas neturi sujungimo funkcijos :) bet kitaip padarysiu. pakeisiu pavadinima.
ParašėLiepa
#2062 oi, Begaline, o šeškiuko gal norit? gyvena apie 15 metų, panašiai kaip katė, labai smagus gyvūnėlis :D

Paveikslėlis
Paskutinį kartą redagavo Liepa 2007 11 05, 12:46. Iš viso redaguota 2 kartus.
ParašėBegaline
#2063 šeško noriu, bet jis juk irgi su kailiu :) ir kainuoja ~800 :roll:
ParašėLiepa
Begaline rašė:šeško noriu, bet jis juk irgi su kailiu :) ir kainuoja ~800 :roll:

tai jis apskritai bet kokiam kailiui alergiškas? šiaip žmonės katėms alergizuoja dažniausiai :roll:
o kaip su žiurkėnu buvo?
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#2067 Paveikslėlis