Moderatorius: mango

Vartotojo avataras
Parašė maraija
#170703 ..gražu, labai, pakvipo kava.... :song
Vartotojo avataras
Parašė aviete
#170788 ...kaip noreciau taip moket :angel ....taaaaaiiiiiiiiip grazu,kad,net .... :flo
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#170795 dekuj

o man ta su suniuku dezute labai patinka vis griztu atgal pasiziuret :heart
Vartotojo avataras
Parašė Melani
#175970 O as bandziau daryt dekupaza su dvikomponentciu, bet man nesuskilineja..;//
Vartotojo avataras
Parašė sumersara
#176002 Virtual staliukas super B)
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#176068 Melani su kokiu darei?
Vartotojo avataras
Parašė Ponia.Popo
#177700 Irgi klausimas del sendinimo. naudojau dala dvikomponente priemone, bet darbelis visas lipnus :bloga kazi ar taip turi buti?
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#177801 kokia naudojai? Dvikomponente butina lakuot normaliu laku paskui. Aliejinio pagrindo dvikomponenciai dziuna kelias paras...
Vartotojo avataras
Parašė kukas
#180297 Virtual,o kaip tau pavyksta gražiai priklijuosi didesnį piešinuką??? Man niekaip nesisekė viskas susiraukšlėjo :(
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#180308 ziurint is ko paveiksliukas... spausdintas tai lengviau klijuojasi o servetele sunkoka, zinovai klijuoja pakisdami po vos vos varvancia vandens srove ir lygina pirstais viska tada nusausina ir klijuoja... man plysta velniop daniausiai

as tai naudoju tik sintetini minksta teptuka, nevengiu paspaust, stengiuosi klijuoti greitai kol niesmirko, o tada pirsta imirkius i klijus palyginu rauksles... beje rauksles galima istaisyti kai viskas nudzius su negrubiu svytriniu :super
Vartotojo avataras
Parašė Melani
#180311 Virtual, o kaip padaryt kad butu dideli tie suskilinejimai, nes man dabar labai smulkiai skilineja..?
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#180806 siaip kuo storiau tepi [bet nepersistengiant kad varvetu] tuo didesni trukiai bet buna dar ir dvikompinenciu ant kuriu uzrasytas trukiu dydis - pvz small, medium, large ir panasiai...

kai kurie [sottile] buna kad reaguoja i aplinkos temperatura, jei per salta ir dregna isvis neskils o padesi prie radiatoriaus bus smulkus trukinejimas.

seniai kazka dariau... sakyciau jau ir nemoku :? sunkiai einasi kazkodel... va laikrodukas uz pora litu is skuduryno, jau pusmeti lauke savo valandos

Paveikslėlis
Paveikslėlis

:cat pabaigiau dar viena dalyka :achtung

Paveikslėlis

Paveikslėlis

Paveikslėlis

Paveikslėlis

Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Parašė kukas
#180860 Virtual, tu tikra profesionalė dekupažo srityje. Labai įdomus laikrodis kaip dėžutė, smagu būtų tokį virtuvėje pasikabinti. Dainuojančių katinų dėžutė :D :flo
Vartotojo avataras
Parašė maraija
#180865 ..Virtual, zaviuosi Tavo gabumais....miela, grazu, nepakartojama....
Vartotojo avataras
Parašė Melani
#180913 Virtual,aciu.
O tavo darbeliai labai grazus! =)