Moderatorius: signs

Parašė Livit
sumersara rašė:Gali buti kad svoris seip svyruoja, bet faktas, jog sitas vaistas kelia apetita. As visais imanomais budais su tuo kovoju, lankau aerobika 5 kartus per savaite, dar pabandysiu savaitgaliais pasidaryti mazo kaloringumo dieneles tikiuosi pades islaikyti esama svori ar truputi sumazinti

oi 1KG tai tike mazai, nuo ju skysciai susilaiko, tai gali but ne lasinuku kaupimasis, o skysciu kilogramiukas :da
As va 10kg pridejus, bet jauciuosi puikiai :king , nors ima juokas paziurejus i veidrodi, bet zinau tik tiek, kad nustojus vaistukus gert, svoris susinormalizuos!!O svarbiausia, kad normaliai jausciausi, o mano nerimas tikrai pasitrauke nuo sio vaistyko :lakstau
Sekmes visiems :by
Parašėnegative
Livit rašė:oi 1KG tai tike mazai, nuo ju skysciai susilaiko, tai gali but ne lasinuku kaupimasis, o skysciu kilogramiukas :da
As va 10kg pridejus, bet jauciuosi puikiai :king , nors ima juokas paziurejus i veidrodi, bet zinau tik tiek, kad nustojus vaistukus gert, svoris susinormalizuos!!O svarbiausia, kad normaliai jausciausi, o mano nerimas tikrai pasitrauke nuo sio vaistyko :lakstau
Sekmes visiems :by

tu atradai sau gerą malonumą - maistą? :
Parašė Livit
enigma rašė:tu atradai sau gerą malonumą - maistą? :

man valgyt visada buvo vienas is didziausiu malonumu :super , nors niekada nesiskundziau svorio didejumu, jis netgi buvo ganetinai per mazas mano ugiui :da
vaistus vartot pradejus valgyt emiau net maziau negu visada, tik svoris eme augt nerealiai, buvo sokas is pradziu, bet gerejanti savijauta nustelbe jausma nekaip jaustis del pilvuko atsokusio :da
Vartotojo avataras
Parašė Prakeiktasis
#170875 Kas vartoja seroqueli xr kokius pasalinius poveikius jauciat. As naudoju 800mg per para. Tai galiu istisai ir valgyt. Svoris uzaugo per savaite 8kg. Jei taip toliau tai sieks lb dauk svoris. Apetitas nezmoniskas, nekrenta niekaip. Ligoninej budamas jauciu kaip valandomis auga svoris. O siaip ant vakaro isgerus turi migdomaji poveiki. Dienos begyje aktyvinanti.
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#170900 Nesenai pradėjau gert, tik dvigubai mažesnę dozę, 400mg. Svoris man dar nuo remerono, manau, auga, :bloga o jei dar ir nuo šių pradės, tai visai pyp tadu...
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#170989 kol kas geriu paprasta, 400 mg bet teks pereit prie XR, siek tiek bijau kad nustosiu miegot arba isvis vien miegosiu...
Vartotojo avataras
Parašė Ars Velvetica
#178044 Sveiki. Po mėnesio viešnagės RVPL Universitetiniame skyriuje man sėkmingai pritaikė Seroquel XR 400 mg. Tik mėginu išsiaiškinti, ar nenukenčia kognityvinės funkcijos - įsidėmėjimas, dėmesio koncentracija, atmintis. Aš asmeniškai pastebėjau, jog man sunku ilgą laiką išlaikyti santykį su knyga, greit pavargstu nuo skaitymo arba tiesiog kyla daug referentinių minčių į kitus kūrinius , ir turiu kuriam laikui knygą padėti į šalį. Ar pajutote, kad būtų sunkiau mokytis ir pan.?
Parašėnemoku
#178047 Pajutau.
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#178050 nu nzn as su 400 mg dirbu gana atsakinga ir demesio bei greitu sprendimu reikalaujanti darba, tempiu namu uki ir panasiai - manau su tom kognityvinem funkcijom viskas ok... :achtung
Parašėnegative
Ars Velvetica rašė: Ar pajutote, kad būtų sunkiau mokytis ir pan.?

taip.
Vartotojo avataras
Parašė Ars Velvetica
#178395 Dar viena problema, susijusi su Seroquel vartojimu, yra atsiradęs sunkiai numaldomas potraukis saldumynams ir miltiniams patiekalams, angliavandeniams (bandelėms, tešlos gaminiams). Tarp šalutinių poveikių vaisto anotacijoje yra minimos indikacijos dėl cukraus koncentracijos kraujyje padidėjimo arba cukrinio diabeto pasunkėjimo, o AstraZeneca, Seroquel'io gamintojai, jau yra paduoti į teismą dėl vaisto sukelto cukrinio diabeto atvejų. Būna, kol neužkemšu skrandžio pyragaičiu, tol nesijaučiu sotus, nuo kitų patiekalų sotumo jausmas taip pat negreit atsiranda. Tai, savaime suprantama, turi įtakos kūno svorio problemai. Vnž, - šūdz :death
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#178399 ziurek...o makaronu patiekalai? duona neveiktu panasiai ? vaisiai ?
Vartotojo avataras
Parašė Ars Velvetica
#178407 Panašiai, tai kaip? Didina svorį ir nepalieka sotumo jausmo?
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#178413 ta prasme ar nepasijaustum sotus...nes kai valgai pakankamai angliavandeniu , vaisiu dingsta noras saldumynams...nes nuo ju cukraus kiekis neuzsoka taip kaip nuo saldumynu staigiai ..bet lieka ilgesni laika stabilus..todel jauties sotus..
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#178414 Nebloga išeitis gal būtų gliukozės tabletės?.. Aš vartojau kurį laiką. Bet kad man tikriausiai jau reikia darytis tyrimus dėl diabeto... Nes kažko tai dažnai krenta jau tas cukrus. Ir giminėj yra diabeto atvejų.

Tiesa, angliavandenių turintis maistas man padeda - visokios košės su uogiene, taip pat dar arbata su medum retsykiais. Ir svoris neauga... Nors šiaip... aš tik AD vartoju. =)