Moderatorius: Astro-Meška

ParašėMusical
#14646 Na nežinau, aišku, kuo daugiau skaitai, tuo geriau. Neskaičiau tos knygos, bet kartais reikia atsirinkti, ką gali į galvą kimšti :)
ParašėBegaline
Musical rašė:Manai, kad tos knygos padės tau?
Kiek aš jų perskaičiau, vis tiek sugrįžtu prie to pačio - savęs iš esmės nepakeisi. Gyvenimas pats apšlifuoja.

labai pritariu. todel net negaistu laiko tokioms knygoms. geriau paskaitykit erlicko 'bajorų', bent pasijuoksit :)
Vartotojo avataras
Parašė Horacijus
Begaline rašė:
Kiek aš jų perskaičiau, vis tiek sugrįžtu prie to pačio - savęs iš esmės nepakeisi. Gyvenimas pats apšlifuoja.

labai pritariu. todel net negaistu laiko tokioms knygoms. geriau paskaitykit erlicko 'bajorų', bent pasijuoksit :)

As visgi perskaitysiu... niekada nesiremiu isankstine nuomone... Erlickas niekur nepabeks...
ParašėMusical
Begaline rašė:labai pritariu. todel net negaistu laiko tokioms knygoms. geriau paskaitykit erlicko 'bajorų', bent pasijuoksit :)

Aha, aš irgi mėgstu taip prisikikenti, ypač prieš miegą :)
ParašėMusical
#14652 Nežinau kodėl, bet Erlickas man nepatinka
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#16376 Kean Kesey "Skrydis virs gegutes lizdo". As kaiciau knyga, bet daugelis, ko gero zinote, kad pagal ta knyga yra sukurtas ir filmas. Knygoje pasakojama apie psichus ir psichuke, zinoma, pacio romano mintis - tai visuomenes susidorojimas su kitokiais, na, taip kap skyriaus sesele susidorojo su pagrindiniu veikeju. Bet ne apie tai... O apie islikima savimi paciu. Tokia stai, mano akimis, pagrindine knygos ideja. Ta knyga skaiciau po ligonines... O gaila, kad tik. =)
Vartotojo avataras
Parašė AUmba

padeda, kartais padeda susiorientuoti savyje, kažką savyje atrasti ir suprasti. tada gali pakeisti kažką, nes kai nieko nesupranti, tai nieko negali ir pakeisti. Čia ir psichoterapijos principas.
ParašėBegaline
Manigrivette rašė:Kean Kesey "Skrydis virs gegutes lizdo"

skaiciau ta knyga. turiu lentynoj. patiko, bet nepasakyciau, kad labai
Parašėlakstute
Liune rašė:„Veronika ryžtasi mirti“ Paulas Koelas Knyga kuri tikrai ikvepia .....

“Mirties suvokimas mus paskatina intensyviau gyventi”

skaiciau sita knyga, ji puiki!
sito rasytojaus visos knygos puikios, pvz. "Alchimedas", "Penktasis kalnas" :super
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#17524 Peter Arcroyd "Paskutinis Oskaro Vaildo testamentas".

Esu Oscar fanatike. :da Tas testamentas - tai dienorastis, kuri Oscar rase savo drauguziui paskutnemis savo gyvenimo dienomis. Nors knyga siaip Arcroyd ismone, bet labai gerai sukonstruotas Wilde paveikslas, jo cinizmas ir meile groziui. Ir kad ir koks cinikas jis bebuvo, justi jo apmaudas del niekais nuejusio gyvenimo... Zodziu, knyga gera, ypac jei bent siek tiek zinote Wilde biografija. =)
Parašėnemo
Horacijus rašė:Siandien nusipirkau O. Lapino ir D. Lapinienes knyga "Pasimatymai su seseliu - atsakymai i opiausius zmonijos klausimus"... Gal, sakau, bus naudinga? Geriau susigaudysiu savyje... kituose... ka manote? Gal kas jau skaitete? =)

Aš šiandien traukiny bevažiuodama surijau. Man patiko.
Vartotojo avataras
Parašė linjurga
#17858 Dabar skaitau Valerijaus Sinelnikovo "PAMILK LIGĄ SAVO. Pasąmonės paslaptys".
Valerijus Sinelnikovas - žinomas psichoterapeutas, psichologas ir homeopatas. Jis yra unikalių, tačiau paprastų ir be galo veiksmingų gydomųjų metodikų autorius. Jo psichoterapiniai metodai padėjo tūkstančiams žmonių susigrąžinti sveikatą, pakelti asmeninio gyvenimo gerovę, patirti gyvenimo džiaugsmą. Valerijaus Sinelnikovo knygos moko, kaip, pažadinus pasąmonės galias, atsikratyti kaltės jausmo, įveikti depresiją ir pavydą, išsigydyti nuo daugybės susirgimų, kaip užkirsti jiems kelią ir siekti laimės. Knyga turi gydomųjų galių ir pradeda veikti pozityviai nuo tos akimirkos, kai tik Jūs paimsite ją į rankas.
Vartotojo avataras
Parašė AUmba
linjurga rašė:Dabar skaitau Valerijaus Sinelnikovo "PAMILK LIGĄ SAVO. Pasąmonės paslaptys".
Valerijus Sinelnikovas - žinomas psichoterapeutas, psichologas ir homeopatas. Jis yra unikalių, tačiau paprastų ir be galo veiksmingų gydomųjų metodikų autorius. Jo psichoterapiniai metodai padėjo tūkstančiams žmonių susigrąžinti sveikatą, pakelti asmeninio gyvenimo gerovę, patirti gyvenimo džiaugsmą. Valerijaus Sinelnikovo knygos moko, kaip, pažadinus pasąmonės galias, atsikratyti kaltės jausmo, įveikti depresiją ir pavydą, išsigydyti nuo daugybės susirgimų, kaip užkirsti jiems kelią ir siekti laimės. Knyga turi gydomųjų galių ir pradeda veikti pozityviai nuo tos akimirkos, kai tik Jūs paimsite ją į rankas.

paskutinė frazė sugadino bendrą įsapūdį, jei taip rašo psichoterapeutas - jis 0. o jau gundžiausi... :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Horacijus
#17889 Vakar ziurejau kaspirovskio irašus... jis neatlaike mano žvilgsnio ir iškrito iš televizoriaus... =) As pasveikau...
Parašė Praeive
#17924 Kaip visada-tikėjimas, kad kažkas padės stipriai didina poveikį. Bet paskutinis minėtas sakinys labai jau prikišamai demonstruoja, kad ne tu, kuris skaitysi šią knygą, rinksiesi iš jos būdus ir priemones keisti savo gyvenimą, o aš aš aš-knygos autorius-veikiu ir įtakoju tave. Nemaloniai mane nuteikia toks atsakomybės perkėlimas.