Moderatorius: mango

Parašė Gotautė
#155967 Neseniai priėmiau gyventi į savo šeimą jaunutę laukinę katę. Pavadinau KatiLėle (nebuvau anksčiau girdėjusi, kad kas mažu katilu katytę vadintų). Šiuo metu jai apie penkis mėnesius. Jau pačią pirmą dieną ji vaikšto į jai prikaitytą tualetą. Ji valgo viską - sausą kačių maistą, kačių konservus, makaronus, bulves, mišraines, raugintus kopūstus, košytes ir t.t. Sterilizavau, nes žadu ją laikyti namuose, neleisti laukan. Labai džiaugiuosi pagaliau įgivendinusi savo svajonę (turėti katę); ji nuramina po sunkios darbo dienos murkdama ant kelių (beje, nebesiskundžiu miego sutrikimais po katės įsigyjimo), ji pasitinka grįžus namo, ji žaisminga, kai vakare susirenka visa šeima, ji mėgsta būti glostoma, ji sušildo savo kūnu, kai grįžti iš lauko sušalęs.. ir dar daug nuostabaus.. :angel Ji lyg Laimingo gyvenimo akcentas mano namuose.
Parašė Gotautė
#155968 Beje, esu girdėjusi, jog jeigu kačiukas tuštinasi/šlapinasi ne ten, kur reikia, NEREIKIA badyti jo nosytę į balutę/krūvelę, kitaip jis dar labiau supyksta, o geriau tiesiog į tą vietą padėti jos mėgstamo maisto (kadangi katės nemėgsta šlapintis ten, kur valgo). Tai tiek :)
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#155993 O koks vidutiniškas turi būti suaugusios (paprastos) katės svoris?
Vartotojo avataras
Parašė linn
smekla rašė:O koks vidutiniškas turi būti suaugusios (paprastos) katės svoris?

na net neisivaizduoju,mano katinas suauges dabar sveria beveik 4 kilogramus...tai manau siek tiek per daug,nes ziurint tai toks didokas ar storokas atrodo =)
Vartotojo avataras
Parašė Kerol
#158703 Mano Sani Saulytė pati nuostabiausia... Ir vaptsiukas tik iš dalies sake tiesą kad ji nors ir kartti tiesa tik papildomos išlaidos į mano kiaurą bidžiutą.... Kiek vaiistų sutaupau... NEURO 1-2-3...

iR APSKRITAI jau negeriu savo vaisteliu bet ne todl kad spec. bu2iau metus, bet pinigėlių 60Lt dabar nėra... Ir vigi neblogai jaučiuos tik žliumbiu... Katytę apsikabinus... O ir radio nereik naktim nes ji man murkia į ausį ir nieko daugiAU nereik Kerolei...

Kai lauke tapo minkštai pukuotai snieguota Pliaukškutė Saulė nesuprato kad vyko.. Bet po keturių valandų šiltam kambary žaidė su sniego gniūžte....
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#158730 Aga kaip fainei, plyzzzz įdėk nuotraukytę B) :heart
Vartotojo avataras
Parašė maraija
#164417 Vakar buvau kačių parodoje su dukra Megoje, Kaune. Gal kam teko būti?
Prisižiūrėjom kačių, o jau grožis................
Vartotojo avataras
Parašė Kerol
#165631 O kaip įkelt fotkytę. Gėda kad nemoku, bet nemoku....
Vartotojo avataras
Parašė Melani
#175684 Myliu kates, bet jos manes ne. apmaudu. vaikstau sudraskytom rankom ir kojom nuo savo meiles..:}}
Vartotojo avataras
Parašė enya
#175739 4kg? mano dedes kate sveria 11kg. bet nepasakyciau, kad stora...
Parašėnemoku
Kerol rašė:O kaip įkelt fotkytę. Gėda kad nemoku, bet nemoku....

Įkelk į pvz ipix.lt, tada viršuj rašomo teksto spausk mygtuką img, po jo nukopijuok paveiksliuko nuorodą, vėl spausk img. Turi taip atrodyt --> [img]paveikslėlionuoroda[/img]
Vartotojo avataras
Parašė kukas
#180634 Padėkit!!! Apsirgo katinas reikia sugirdyti antibiotikus. Bandžiau ištirpinus tabletę švirkštu sušvirkšti į burną, bet likau visa apkandžiota ir sudraskyta iki kraujų, su vyru kartu niekaip neišlaikom dviese. Pasidalinkit kaip atliekat tokią procedūrą???? Gal kas galit patarti, nes katiną vistiek reikia išgydyti.
ParašėKatinas
#180636 uzdek ranka katei ant sprando ( pirstai bus ties nasrais ) ir praziodyk,tegul vyras tarkime laiko letenas,tu supilk antibitikus i burna,tada pakasyk katinui pasmakre ( nurija iskart).Musu kate taip visada geria,bet jei girdome tablete,tai ji jau ismoko paslept tarp dantu,apsimest,kad isgere ir po to isspjaut :D .
Vartotojo avataras
Parašė kukas
#180639 Katinai, bandėm visaip ir prispaust ir pražiodyt( sugraužė mano pirštą kai pražiodžius įkišau į burną, kraujai pasipylė bijau , kad kokios infekcijos nepasigaučiau), bet , kad jis kojomis spardosi, nagais draskosi ir niekaip :( Tikiuosi, kad antrą kartą mažiau priešinsis. Matyt aršus katinas pasitaikė. Ačiū už pasidalinimą patirtimi. :da
ParašėKatinas
#180658 pabandyk suspausti ji tarp koju arba suvyniok i kokia paklode :bloga