Moderatorius: mango
- 2010 02 15, 16:07
ar pavyko ? gerai kad mano suo tabletes valgo is ranku..o cia siaubas
- 2010 02 15, 20:28
dar gali ideti tablete i konservo gabaleli,bet musu kate isspjauna
- 2010 04 30, 21:54
Ir man taip gaila buvo saviškės, kad daugiau bent jau mot lyties atstovių nevešiu sterelizuot... Db viskas ok, bet vargšas gyvūnėlis!!!! Тuriu pavyzdį, kaip katės galima nesterelizuot ir viskas jai labai gerai
linn rašė:mano katyte siandien sterilizavo...baisu ziuret,gaila be proto,asaros krenta kaip pupos del jos...
Ir man taip gaila buvo saviškės, kad daugiau bent jau mot lyties atstovių nevešiu sterelizuot... Db viskas ok, bet vargšas gyvūnėlis!!!! Тuriu pavyzdį, kaip katės galima nesterelizuot ir viskas jai labai gerai
Dirbk taip lyg tau nereikėtų pinigų.
Mylėk taip, lyg niekas tavęs nebūtų įskaudinęs.
Šok taip, lyg niekas tavęs nestebėtų.
Dainuok taip, lyg niekas tavęs neklausytų.
Gyvenk taip, lyg tai būtų rojus žemėje.
- 2010 05 01, 08:53
na as ir galvojau nesterilizuoti ,bet salygos neleidzia taip daryti...is pradziu tabletes duodavau,bet kadangi keliauju daug tai nera kur palikti,ir be to ji pastoviai prasosi i lauka,tai reikia isleisti,tai baisu kad paskiau negryztu po menesiuko su pilvu...atsimenu kai patineli kastravo tai po narkozes atsikele ir kaip viskas ir gerai buvo tik vaikciojo kojos prasketes..o mergaitei tai daug baisiau,vargese ieskojo paguodos nerado sau vietos,matesi kad blogai,veme...
Na bet dabar jau galiu pasakyti kad viskas gerai,atsigavo kita diena,antra diena jau lakste po namus kaip niekur nieko...
Na bet dabar jau galiu pasakyti kad viskas gerai,atsigavo kita diena,antra diena jau lakste po namus kaip niekur nieko...
- 2010 05 02, 23:45
Tai džiaugiuosi už Tave ir už katytę =)
Dirbk taip lyg tau nereikėtų pinigų.
- 2010 05 28, 08:13
nu joklmn... mano Musė vakar pradėjo viena letenėle šlubuoti, guli, kartais žiūrėdama į akis sukniaukia, neleidžia prisiliesti prie kojytės...
aš nelabai įsivaizduoju, kad vaikai galėjo išsukti kojytę, bet kitos priežasties nematau... vyresnėlis dažnai apsikabina Musę ir laiko: tipo- ji pati pas mane atėjo...
ir fingų nėra ir pas veterinarą būtinai reikia, įtariu...
aš tai pagalvojau: katė gi- išsilaižys, o vyras: nu va, kelionė pas vetą laukia... buvau maloniam šoke, nes čiut kas, jis sako: tavo katė...
aš nelabai įsivaizduoju, kad vaikai galėjo išsukti kojytę, bet kitos priežasties nematau... vyresnėlis dažnai apsikabina Musę ir laiko: tipo- ji pati pas mane atėjo...
ir fingų nėra ir pas veterinarą būtinai reikia, įtariu...
aš tai pagalvojau: katė gi- išsilaižys, o vyras: nu va, kelionė pas vetą laukia... buvau maloniam šoke, nes čiut kas, jis sako: tavo katė...
- 2010 05 28, 09:27
Aš irgi turiu katinėlį =)
Tiksliau katiną siaubūną. Tokio bjauraus charakterio katino aš dar nebuvau mačius Jis nesileidžia liečiamas, visada viskas turi būti pagal jo tvarką, jei tu elgiesi ne taip kaip jis nori - iškart puola kandžiotis. Apkandžioja visus svečius ir šiaip kaip koks pasiutęs... kaip pradeda dūgti tai baisu darosi bet nepaisant visko aš jį be galo myliu.
Jis dabar dar pas mano mamą gyvena, bet pirmadienį atsivešiu jį į savo naujus namus. Tik labai bijau, kad jis ko nors nesugadintų... Mano vyras pedantas, jam labai svarbus namų interjeras, daug į jį investuoja... Jei katinas ką nors sugadins - man galas
Tiksliau katiną siaubūną. Tokio bjauraus charakterio katino aš dar nebuvau mačius Jis nesileidžia liečiamas, visada viskas turi būti pagal jo tvarką, jei tu elgiesi ne taip kaip jis nori - iškart puola kandžiotis. Apkandžioja visus svečius ir šiaip kaip koks pasiutęs... kaip pradeda dūgti tai baisu darosi bet nepaisant visko aš jį be galo myliu.
Jis dabar dar pas mano mamą gyvena, bet pirmadienį atsivešiu jį į savo naujus namus. Tik labai bijau, kad jis ko nors nesugadintų... Mano vyras pedantas, jam labai svarbus namų interjeras, daug į jį investuoja... Jei katinas ką nors sugadins - man galas
Dear God, instead of letting people die and having to make new ones, why don't you keep the ones you got now?
- 2010 12 21, 20:52
Pas mane gyvena didelis,gauruotas,visiškai baltas katinas.Buvau sugalvojus tokį neblogą vardą,bet jam augant lipte prilipo Pūkis.Savo eisena,stotu,ausimis labai primena Garfildą.Kitų šeimos narių nepripažįsta,tik mane,tai kai pamato mane ir prasideda koncertas,labai prajuokina.Gera turėti tokį draugelį.
- 2010 12 22, 11:27
...as irgi beprotiskai noreciau katino,tik ne ilgo plauko,nes vargas ....dukryte irgi ziaaauriai nori,praso ,svajoja...bet-draugas mano nekencia kaciu... ,o antra-as beprotiskai bijau atsakomybes...ypac po ivykio su paskutiniu turetu suniuku... ...pasvajot tik belieka ir tiek...
Kiekviena mano diena nuostabesnė nei vakar, bet ne tokia nuostabi kaip rytojus !
- 2011 01 04, 23:40
Galiu parodyt savo mylimuką (paspausti ant nuorodos)
http://i51.tinypic.com/zx7kzk.jpg
http://i51.tinypic.com/zx7kzk.jpg