Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė AUmba
Praeive rašė:Kaip visada-tikėjimas, kad kažkas padės stipriai didina poveikį. Bet paskutinis minėtas sakinys labai jau prikišamai demonstruoja, kad ne tu, kuris skaitysi šią knygą, rinksiesi iš jos būdus ir priemones keisti savo gyvenimą, o aš aš aš-knygos autorius-veikiu ir įtakoju tave. Nemaloniai mane nuteikia toks atsakomybės perkėlimas.

ir kai tai rašo psichoterapeutas :bloga jis sugadina visą savo autoritetą, kaip gydytojo, kaip normalaus žmogaus galų gale..
Vartotojo avataras
Parašė linjurga
#17948 O man svarbiausia, kas rašoma knygoje. Pati turiu pakankamai išminties, kad atsirinkčiau, kas svarbu, o kur antraeiliai dalykai. Šiaip toj knygoj yra tikrai racionalių ir labai konkrečių patarimų. Ir jaučiasi, kad ne kiemsargis rašo, o žmogus kur kas daugiau išmanantis apie subtiliuosius sąmonės ir pasąmonės, mąstymo niuansus. O skaityt ją ar ne, tai kiekvieno asmeninis sprendimas. Jei jaučiu, kad knyga man patiks, ar bent jau rasiu jos puslapiuose bent vieną atsakymą į savo klausimą, tada verta skaityti (turiu omeny psichologinio pobūdžio leidinius).
Vartotojo avataras
Parašė Liune
#18066 A. Škėma ''Balta drobulė''
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#18072 Aga. As irgi Skema myliu :jap Lietuviu literaturos sedevras sita "Balta drobule". =)
Vartotojo avataras
Parašė vikute
Horacijus rašė:Vakar ziurejau kaspirovskio irašus... jis neatlaike mano žvilgsnio ir iškrito iš televizoriaus... =) As pasveikau...

:D :D :D
Parašė Praeive
#18081 Undinė Radzevičiūtė "Strekoza". Tik tiems, kas gyvena ironiškai.
G. Radvilavičiūtė-švelnus S. Parulskio moteriškasis variantas, gal.
Parašėlakstute
Horacijus rašė:Vakar ziurejau kaspirovskio irašus... jis neatlaike mano žvilgsnio ir iškrito iš televizoriaus... =) As pasveikau...

Na as paskaiciusi vien tavo komentarus atrodo sveikstu. :super
:D :D :D :D :D ;)
Vartotojo avataras
Parašė Liune
#18202 Škėmą lb lb myliu, jis kažkaip sugeba rašytai tai, ką tuo metu noriu girdėti :heart
Parašėnemo
#18207 nusipirkau A. Kurpatov "Brangiausiai kainuojančios iliuzijos. Apie baimę, laimę, kančias, savitarpio supratimą ir meilę". Tikiuosi perskaityti ką nors, kas įveiktų norą būti saldžios kančios apsuptyje.
Vartotojo avataras
Parašė Horacijus
#18211 Kaip as ilgiuosi tu laiku, kai skaitydavau knygas apie grafa Montekrista, Tris muskietininkus... indenus visokius... o dabar... kemsam i galva, kemsam visokias isvadas, o naudos is to... kaip is ozio pieno... :bum
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#18216 Horacijau, pagarbos siuolaikinei literaturai... Kaip is ozio pieno!.. Filologe ginasi, taip sakant :evil: =)
Vartotojo avataras
Parašė Horacijus
Manigrivette rašė:Horacijau, pagarbos siuolaikinei literaturai... Kaip is ozio pieno!.. Filologe ginasi, taip sakant :evil: =)

Matai, viskas kas buvo parašyta ir patirta zmoniu pries simtus metu, viskas kartosis ir veliau... kad ir kiek mentu beprabegtu... tai ka zmogus patyre pries tukstantmecius, patirs zmones, kurie gyvens po tukstantmeciu... vadinasi, literatura - tai makulatura... uz sekspyra niekas geriau neraso... deja... =)
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#18222 Zmones gyvena taip pat, bet ta gyvenima vis kitaip mato. Ta mayma knygose ir reikia iskaityti... :relax: =)
Vartotojo avataras
Parašė Horacijus
#18224 Reikia, reikia... as gi juokauju.... bet per daug knygu nereikia... va siandien uzsukau i knygyna... tai zinai, tiek prileista visokio slamsto "kaip teisingai gyventi, valdyi, draugauti, myleti, manipuliuoti ir t.t. ir pan..." ir "kaip buti turtingu".... juk tai briedas... jei kas ir praturteja nuo tokiu knygu, tai tik autorius, kurio tiraza isperka visokie ziopliai, tikedamiesi lengvai isspresti savo problemas... o vakar kaimyne paprase manes surasti knygele "kaip lengvai mesti rukyti"... cia jos astuonesdesimtmeciui tevui... Ir kam gi jam jau mesti? Atsisakyti pries graba paskutinio malonumo? Nu niekaip nesuprantu... =)
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#18226 Supratau, kad juokaji... =) O siaip Lietuvoj geru knygu niekas neleidzia, nes tiesiog neapsimoka. =) Yra slia prezdenturos toks knygynelis "Akadeine knyga". Jame kartais labiai pigiai ispardavineja klasika... :oops:

O apie visasita populiariaja psichologija... Tose knygose galima rasti kelis gerus sakinius ir pasibraukti kokiu markeriu... Tik tuos sakinius labai sunkoka rasti pilstymo is tscio i kiaura begalybeje. As va skaiciau kazkkios ten motereles "Man sekasi puikiai, Apie pozityvu mastyva". Kazkas panasaus. Ten yra geru patarimu, bet kiek popieriaus niekams isnaudta su visais tais itikinimais, kad mazdaug... Pasiziurek i veidrodi, tu jau lamingas. Ir siaip tos knygos - jau ne mano sritis. Bet serantis ir mastantis gali sau si bei tarasti. (Bent jau optimizmo savaitei.)