Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Emilija
#182734 Ar tikrai mes sergam dėl to, kad nemokam mylėti? O gal tai mūsų nemyli, jaučiamės nereikalingi? Aš manau, kad mūsų jausmai labiau išgryninti nei kitų žmonių, mes jaučiam stipriau nei kiti, tiek liūdesį, tiek pyktį, tiek ir meilę..Aš tikrai myliu savo mamą, numirti dėl jos galėčiau..Gal tik nemoku parodyti savo jausmų, nes mano šeimoje tai buvo neįprasta. Taip pat mylėjau ir vaikiną, bet jam, matyt, labiau patiko kita..Manau mūsų(gal nevisų) bėda ne ta, kad nemokame duoti meilės, o ta, kad kitiem netinka tai ką mes galime pasiūlyti ir jie nesidalina tuo pačiu..
Parašė Sunrise
#182738 O save mes mylim?
Vartotojo avataras
Parašė Girl
#182752 Jei kiti nemyli, kaip imanoma save mylet?
Parašė Lunasm
#182782 Kažkada man vienas pažįstamas pasakė, jog meilė yra pernelyg abstraktus dalykas jog jį būtų galima "techniškai" paaiškinti, ir ją tiesiog apibūdino kaip jausmais kažkam. Išties taip ir yra, ir švaistytis išsireiškimais "myli - nemyli" yra pernelyg paprasta ir galbūt kažkiek kvaila.
Meilė iš esmės vyrauja visur, gal tik mes ją ne taip suprantam, arba tikimės kitokios jos išraiškos.
Tikėkit ar ne, bet jus myli visi ir viskas - netgi to neparodantys, ir mėginantys tai slėpti. Galbūt jie tiesiog to gėdijasi? O gal jie nenori to parodyti, nes bijo jog tie jausmai nebus atsakyti?
Vienaip ar kitaip, jūs esate mylimi.
Gal tas kažkas niekuomet to nepripažins, ar jūs jo nesutiksit, bet jausmai vistiek yra ir jie ten. :lakstau
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#182787 kai pats saves nemyli tai kiti ir nelabai myles...
Vartotojo avataras
Parašė Emilija
#182816 Lunasm, aš manau, kad jei visi žmonės mylėtų vieni kitus pasaulyje nebūtų tiek blogio, žiaurumo..Nesakau, kad meilės nėra ir visiškai niekas mūsų nemyli..Mane, pavyzdžiui, myli mama, rūpinasi manimi. Draugų neturiu, o giminės turi savo šeimas, savų problemų.
Parašė Sunrise
dangiska rašė:kai pats saves nemyli tai kiti ir nelabai myles...
:super tas pats ir su pagarba, jei save gerbi ir neleidi kitiems lipt ant galvos tai kiti tave pradeda gerbt, o jei leidi elgtis kaip su skuduru, tai... neturi nei pagarbos nei aplinkinių meilės...
Parašė haveimooed
#182846 BORA - FUNDAMENTAL LOVE
learned how to hate. how to kill and destroy. now learn, learn again. how to love and create. love is fundamental. something in your heart. love is revolution. think of everything. in your life and conclude. what`s good and what`s right. could only come through love. love is fundamental. something in your heart. love is... try to change your life. change your view and conduct. you know the world could be. way far better because of you. love is revolution
Parašėeggle
#183714 As zinojau kas yra meile, dar jos nepatyrus, taciau dingo tas pilnatves ir dziausgsmo jausmas sirdyje, gal ir gerai, kai sutiksiu ta kuri verta myleti pajusi tai keleta kartu stipriau. :jap
Vartotojo avataras
Parašė Lota
#186849 Meilė,tai toks žodis,kuriuo žmonės vadina daugybę skirtingų dalykų.
Vartotojo avataras
Parašė Mona
#188203 O aš netikiu posakiu, kad tik mylėdamas save, galėsi būt mylimas kitų. Gali savęs nekęst, bet būt mylimas. Tiek iš savo patirties, tiek iš supančios aplinkos pavyzdžiu pilna. Tarkim, savi žudybė dažniausiai reiškia didžiausią neapykantą sau, ar ne? Bet kiek nusižudę palieka kenčiančių juos mylėjusių žmonių. Tai va.
Vartotojo avataras
Parašė the ending
Mona rašė:O aš netikiu posakiu, kad tik mylėdamas save, galėsi būt mylimas kitų. Gali savęs nekęst, bet būt mylimas. Tiek iš savo patirties, tiek iš supančios aplinkos pavyzdžiu pilna. Tarkim, savi žudybė dažniausiai reiškia didžiausią neapykantą sau, ar ne? Bet kiek nusižudę palieka kenčiančių juos mylėjusių žmonių. Tai va.

sutinku :da
Parašė Sunrise
#188911 NESUTINKU. Labiausiai kenčia artimieji (tėvai, broliai, seserys), giminaičiai.
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#188913 taip,jie kenčia...nes jie tave myli,bet jei pats saves nemyli...bet jie vis tiek myli....draugai,šeima ir pan.....
savęs nemyledamas,kiti gali mylet tave
Parašė Sunrise
#188914 už ką?? Tėvai myli, nes daug į tave įdėjo pasatangų ir kenčia, kai tokia atžala nusprendžia pasitraukt, nes tai nemeilė jiems.