Moderatorius: mango

Vartotojo avataras
Parašė Ponia.Popo
#182836 Nea, pas mus namie dar viena kate yra, kuri tuoj vel atsives kruva (ot nesusituri :cry: ) nereikia man kito- man savojo reikia atgal :bloga bet ka padarysi. Pasipratau jau biski. nebelaukiu, kol kas zingsni trinsis man kas i kojas...
Parašė Sunrise
#182838 Vargšiukė :jap sunku netekt gyvūnėlio... Pati atsimenu, kai mano šunytę teko užmigdyt... :verysad: netenki šeimos nario praktiškai...
Vartotojo avataras
Parašė Ponia.Popo
#182858 Kad bent jau butu buves senas (dar metu neturejo), ar kad bent suvazinejes kas butu. O dabar. :bloga
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#182859 o kas buvo?
Vartotojo avataras
Parašė mango
Dali rašė:Aš pirmadienį netekau savo katės, jai jau buvo netoli 8 metų. Tai iki šiol liūdna, keista tokia tyla visur ir pavasaris keistas.
Vartotojo avataras
Parašė Ponia.Popo
Ponia.Popo rašė:Nea, pas mus namie dar viena kate yra, kuri tuoj vel atsives kruva (ot nesusituri :cry: ) nereikia man kito- man savojo reikia atgal :bloga bet ka padarysi. Pasipratau jau biski. nebelaukiu, kol kas zingsni trinsis man kas i kojas...

Neber ir jos =) su visais 4riais kaciukais. Nu saunu plia. Niekas nieko nesneka, nieko nesako. Smelio dezute lauke salia laiptu atremta, maisto indeliai kampe sukrauti. Palovys, kur buvo kaciukai, isvalytas. Puiku plia. Ir is viso, nesusikeikus neissireiksi- nieko nesako. Nic nieko nesako. Operacija? vezys? Nejau sitai reiksmingi dalykai? jei apie tai nereikia pasakyt vaikams, tai tada kokio velnio tikiuos suzinot kur katinai mano visi arba kokio velnio motina isleke in klaipeda kur po operacijos paguldyta baba. Is viso pradejau susitaikyt, kad esu paskutinis asmuo zemej kuris stovi eilej suzinot ka nors. :bloga
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#243276 As turejau sinsiliuka GRAFO vardu.Gyveno jis pas mane tris metus.Pasidareme geri draugai.Taciau po triju metu atejo baisi diena.Numire sinsiliukas ,labai pergyvenome visa seima ir nusprendeme daugiau netureti gyvunu.Pripratimas gerai,o issiskyrimas sunkus.
Vartotojo avataras
Parašė Zvakide
#243945 Mano sena suniuke uzmigde..senute buvo,sunkiai bepajudejo,cypdavo is skausmo(taip veterinaras sake) net guledama...Sunku suniukui buvo..bet vis tik..uzmigde ja ir tiek..nieks neklause-nori to ar ne.deja,nebuvau salia tuo momentu. buvau gana toli. kai suzinojau,kad ja uzmigde viska supratau ir nieko nekaltinau. taciau tai kazkas baisaus...praejus kuriam laikui ,apsigyvenau tame paciame bute,kuriame gyveno ir mano suniukas.Dabar cia gyvenu viena su kitu suniuku ir triusiu.
kartais vidury nakties nukrenta nuo sienos to uzmigdytojo sunelio nuotrauka ant zemes(siaip pakabinta su remeliu ant sienos),kartais nakti girdziu kazka trepsint ant mediniu grindu..(nors mano gyvasisi suniulads ramiai sau miega lovoj)..o kas labiausiai sokiruoja-daznai matau savo nauja suniuka tarytum zaidzinati su kazkuo..nors to kazko ne zenklo nesimato.
ar gali senieji augintiniai kersyti savo seimininkams?
Vartotojo avataras
Parašė Būsena
#243962 Tu ją mylėjai ir jinai tave mylėjo. Koks gali būti kerštas ?