Kiekviena mano diena nuostabesnė nei vakar, bet ne tokia nuostabi kaip rytojus !
Moderatorius: Astro-Meška
- 2009 11 15, 17:18
...o daryt manau nieko ir nereikia,kam save prievartaut???..ateis laikas pati sirdele pajaus ir patars kuri rinktis...
- 2009 11 15, 18:09
kad uzeis koks panikos priepuolis ir jis pamatys..
kad nores eiti visur su manim..o man reikes visaip issisukinet, nes bijau klubu..kaviniu kartais...
as noriu ramybes..nenoriu kazkur trankytis...bijau , kad tokia pasirodysiu nuobodi, nenormali...
kad nores eiti visur su manim..o man reikes visaip issisukinet, nes bijau klubu..kaviniu kartais...
as noriu ramybes..nenoriu kazkur trankytis...bijau , kad tokia pasirodysiu nuobodi, nenormali...
- 2009 11 16, 00:45
..va butent vakar vakare jau ir pasireiskiau prie dabartinio draugo...uzejo tikras paranojos priepuolis...ir realiai visai del nieko...bet vakar atrode...ohoho...o siandien tik daejo,kad gryba pjoviau...ir laiko jau neatsuksi..
Kiekviena mano diena nuostabesnė nei vakar, bet ne tokia nuostabi kaip rytojus !
- 2009 11 17, 11:10
Sergu penkis metus, myliu keturis. Pridarau daug klaidų, bet... Tikiu šviesia ateitimi.
- 2009 12 09, 23:31
mano ir mano draugo meilei depresija buvo (ir tebera) didziulis isbandymas. manau ji gerokai sutvirtino musu santykius, ismoke buti pakantesniems. o mano draugas tikras auksas, nes sugeba mane myleti net ir po visko,ka esu padariusi vedima depresijos...
nuo šiol viskas bus gerai.
- 2009 12 10, 13:43
Ta pati ir sau galeciau pritaikyti, atrodo, nesugebesiu viena gyvent. Kad ir nesveiki santykiai, bet tegu buna bent jau tokie, nei is vis jokiu...
Kaip visa tai nenormalu.
...cia man lb tinka,as ta ir turejau omeny,kai rasiau pries tai,"kad kai pablogeja pradedu grybaut"...man ir keldavo siauba mintys,kad liksiu viena,kad nereikaling niekam busiu...o taip noris,kad kazks tave myletu,kad turetum del ko gyvent,butum kazkam reikalinga...
Ta pati ir sau galeciau pritaikyti, atrodo, nesugebesiu viena gyvent. Kad ir nesveiki santykiai, bet tegu buna bent jau tokie, nei is vis jokiu...
Kaip visa tai nenormalu.
Pagalvok, kaip sunku pakeisti save, ir tu suprasi kokios bergzdzios tavo pastangos bent kiek pakeisti kitus. Volteras
- 2010 03 07, 18:52
O aš nesugebu savęs mylėti ir atrodo, kad visi aplinkui manęs nekenčia. Atrodo reikia palaukti kol viskas susitvarkys, bet labai bijau likti viena. Atrodo, kad tokia savijauta bus visada ir niekada negausiu meilės...
Tai buvo pradžia, kuri neįvyko...
- 2010 03 07, 20:41
Viskas yra ciki..Tik kad komplikuotai, del savo ligos negali susitikinet taip daznai ir tt..daug baimes...daug apribojimu...
I`m not like them..But I can pretend..
- 2010 03 07, 21:25
man irgi labai panasiai yra, atrodo kad niekam nepatinku, ir nesugebu niekam patikt, nes esu kitokio depresijos sukurto charakterio, nusibodo but vienai, ir atrodo tokia kokia esu niekam nepatiksiu ir liksiu viena.
Girl rašė:O aš nesugebu savęs mylėti ir atrodo, kad visi aplinkui manęs nekenčia. Atrodo reikia palaukti kol viskas susitvarkys, bet labai bijau likti viena. Atrodo, kad tokia savijauta bus visada ir niekada negausiu meilės...
man irgi labai panasiai yra, atrodo kad niekam nepatinku, ir nesugebu niekam patikt, nes esu kitokio depresijos sukurto charakterio, nusibodo but vienai, ir atrodo tokia kokia esu niekam nepatiksiu ir liksiu viena.
- 2010 03 07, 21:34
O va i mane grupioke isimylejo..As jau pasakiau visa dabartine situacija, ir paklausiau, ar tau netrukdytu but su manim tokioj man sunkioj situacijoj..Ji sako ne kiek netrukdo..
I`m not like them..But I can pretend..
- 2010 03 07, 21:40
Vaikino neturiu, bet matau, kaip sunku bendrauti apskritai, su draugėmis, tarkim, tai nesiryžčiau taip apsunkinti kito žmogaus.