Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
#87558 linn
Pažįstamas

Prisijungė: 2008 10 24
Parašytas: Št. 12 06, 2008 1:36 am Rašyti temą:
-------------------------------------------------------------------------------

manau Minerva teisingai sako,Jezus turejo ta stipria energetika su kuria sugebejo gydyti ir traukti zmones,na pvz kaip siais laikais ekstrasensai,jie juk gydo su bioenergetika tai tas pats ir Jezus..manau kad jis ir buvo vienas is tu ekstrasensu,beje ekstrasensai ne tik gydo bet ateiti mato,mato kokios ligos pas tave ,auras,ciakras na ir taip toliau,na kas yra domiejasi tuo manau supras,nes siaip jau apie Jezu jau seniai turejau tokia nuomone kaip Minervos..

Besivystant temai apie santyki su religija, atsirado nauju minciu, o tikiu ir poreikis ,pasiaiskinti kas yra energijos, bioenergijos, reiki ir kiti "paranormalus" reiskiniai bei jegos.Kaip jos naudojamos, is kur jos ateina ir kaip tai valdyti bei ugdyti.Taip pat siuo atveju reiketu kalbeti apie asmenine kiekvieno atsakomybe siais auksciau paminetais klausimais
Vartotojo avataras
Parašė linn
#90324 pries septynis metus mane mama atvede pas ekstrasense del mano baimiu,ji mane pastate ant koju,beje ismoke ivairiu dalyku,energetikos,ciakros,sapnai,pradejau skaityti labai daug knygu apie tai,ismokau matyti pirmaji auros sluoksni,jausti zmogaus energetika,dar ji mane ismoke savo rasymo,kuri ji laiko pokalbi su savo dvasele,tai yra pasiemi sasviuni ir rasai kaip ne susavo ranka..beje suprantu kurie to nesupras nes daugelis zmoniu to nesupranta ir netiki,bet kiek maciau per septynis metus pas ja tai daug zmoniu pasveikimu,daug issipildymul,daug jos pasakytos tiesos kurios jai niekas nepasakojo,daug stebuklu,beje ne viena karta ja rode per tv,apie jos darba...
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
Morpheus rašė:http://www.limon-online.ru/news/2008-12-15-101

Dekui uz nuoroda, bet nuoroda be komentaru nera tikslinga...juolab, kad rusiskai ne visi supranta
Busim dekingi uz paties mintis:)
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
linn rašė:pries septynis metus mane mama atvede pas ekstrasense del mano baimiu,ji mane pastate ant koju,beje ismoke ivairiu dalyku,energetikos,ciakros,sapnai,pradejau skaityti labai daug knygu apie tai,ismokau matyti pirmaji auros sluoksni,jausti zmogaus energetika,dar ji mane ismoke savo rasymo,kuri ji laiko pokalbi su savo dvasele,tai yra pasiemi sasviuni ir rasai kaip ne susavo ranka..beje suprantu kurie to nesupras nes daugelis zmoniu to nesupranta ir netiki,bet kiek maciau per septynis metus pas ja tai daug zmoniu pasveikimu,daug issipildymul,daug jos pasakytos tiesos kurios jai niekas nepasakojo,daug stebuklu,beje ne viena karta ja rode per tv,apie jos darba...

O ka ismokai apie chakras ir sapnus?
Vartotojo avataras
Parašė linn
#90493 ciakras galiu ranka pajusti,tas pats ir auras,o sapnus galiu paaiskinti,zinoma ne visus nes i juos niekada nesigilinau,nes niekada manes labai nedomino
Vartotojo avataras
Parašė linn
#90508 auksinezuvele tu taip pat tuom domiesi labai?jei taip gal galime pasidalinti savo ziniomis ir patyrimais,nes siaip neturiu su kuom apie tai pasisneketi ir daugelis to nesupranta...
Vartotojo avataras
Parašė Emilija
#182533 Sveika, linn:) Mane labai sudomino tavo pasakojimas apie ekstrasensę, kuri tave išmokė visų tų dalykų ir pastatė ant kojų. Aš irgi norėčiau to išmokti..na, matyti auras, čiakras ir t.t. Mama mane užrašė kitą savaitę pas bioenergetikę, nes aš ir turiu visokių baimių, blogų minčių ir jau nebežinome ko griebtis. Ligoninės, psichiatrai, vaistai - viskas praeita, bet vis tiek man blogai..Ir aš išbandysiu net ir "magiją", nepaaiškinamą mokslu, kad tik pasveikčiau..Esu buvus vieną kartą pas būrėją, bet ji nieko nepasakė, gal pasitaikė šarlatanė..Parašyk man čia arba į pm, norėčiau daugiau apie tai sužinoti.
Vartotojo avataras
Parašė Emilija
#183361 Sveiki:) Šiandien buvau pas bioenergetikę. Pirmiausia, paklausiau jos, kokių aš turiu sveikatos problemų. Tai iškart pasakė, kad man problemos su nervais, lyg ant galvos būtų koks "gaubtas" uždėtas, tartum sirgčiau psichikos liga..Kaip mane pirmą kartą matantis žmogus gali atspėti tokį dalyką? Juk universitete niekas net neįtarė, kad aš psichikos ligonis..Aišku, aš paklausiau, kaip man atsikratyti nerimo, baimių ir negatyvių minčių. Atsakymas - melstis, prašyti Dievo, taip pat padeda toks ritualas su šventinta žvake, švęstu vandeniu ir poteriais(jei kam įdomu parašykit man į pm). Beje, sakė kad ir toliau turiu gerti vaistus. Taigi, nusprendžiau pradėti melstis, prašyti Dievo sveikatos ir dvasios ramybės. Juk nesunku ir tikrai nepakenks!
Dar vienas mano klausimas buvo: ar sutiksiu gerą, man tinkantį vaikiną. Ir spėkit, ką pasakė! Ogi kad gerų, IŠTIKIMŲ vaikinų NEBĖRA, visi jie nori tik sekso ir yra savanaudžiai.O aš naivuolė tikėjaus..
ParašėKatinas
#183476 nu del to paskutinio sakinio,tai nzn ka net pasakyt ...........
Vartotojo avataras
Parašė DankanasMaklaudas
#183486 Katinėli, mane tai prajuokino tie paskutiniai sakiniai apie vaikinus :achtung nuskambėjo kaip nenusisekusį gyvenimą turėjusio žmogaus bambėjimas, o ne rimta nuomonė :achtung
O dar žinant kontekstą, tai išvis... :achtung
Emilija, atsiprašau, jei įžeidžiau :) Tai tik mano nuomonė :)
ParašėKatinas
#183487 pasidziaukime,kad bent jau yra tokiu geru merginu kaip mes :achtung
Vartotojo avataras
Parašė Morpheus
Emilija rašė:Sveiki:) Šiandien buvau pas bioenergetikę. Pirmiausia, paklausiau jos, kokių aš turiu sveikatos problemų. Tai iškart pasakė, kad man problemos su nervais, lyg ant galvos būtų koks "gaubtas" uždėtas, tartum sirgčiau psichikos liga..Kaip mane pirmą kartą matantis žmogus gali atspėti tokį dalyką? Juk universitete niekas net neįtarė, kad aš psichikos ligonis..Aišku, aš paklausiau, kaip man atsikratyti nerimo, baimių ir negatyvių minčių. Atsakymas - melstis, prašyti Dievo, taip pat padeda toks ritualas su šventinta žvake, švęstu vandeniu ir poteriais(jei kam įdomu parašykit man į pm). Beje, sakė kad ir toliau turiu gerti vaistus. Taigi, nusprendžiau pradėti melstis, prašyti Dievo sveikatos ir dvasios ramybės. Juk nesunku ir tikrai nepakenks!
Dar vienas mano klausimas buvo: ar sutiksiu gerą, man tinkantį vaikiną. Ir spėkit, ką pasakė! Ogi kad gerų, IŠTIKIMŲ vaikinų NEBĖRA, visi jie nori tik sekso ir yra savanaudžiai.O aš naivuolė tikėjaus..

Tokie dalykai kaip nervine itampa, ar problemos su psichika labai gerai jauciasi truputi pabendravus su zmonem. Joks cia stebuklas, nes daugelis zmoniu kurie zino kur ziureti ir i ka atkreipti demesi gali tai atspeti
Tai visiska nesamone :) Yra daugybe normaliu vyriskos gimines atstovu, kuriems rupi ne vien seksas. Yra begale ir istikimu. Tai, kad jos gyvenime kazkas nemalonaus nutiko ir ji nesugebejo su tuo susitaikyti, yra tik jos pacios kalte.
Vartotojo avataras
Parašė Emilija
#183506 Morpheus, bet ji tai pasakė vos aš įėjau..Nesvarbu, aš nenoriu nieko įtikinėti..Kiekvienas pasirenka kuo jam tikėti, o kuo ne..Bet šiaip iš apsilankymo pas ją aš gavau porą naudingų dalykų - pradėjau melstis, o tai ramina..Taip pat man labai patiko jos nuostata likimo atžvilgiu - likimas egzistuoja, bet mes jį galime pakeisti savo pasirinkimais ir darbais..Ir ji mane įtikinėjo, kad aš negaliu pasiduoti, turiu KOVOTI už savo gyvenimą, savo ateitį, kurią susikursiu pati..Taip sakant, viskas mano rankose..Dėl vyrų tai aš manau, kad šiais laikais yra daug egoistų, melagių palaidūnų, bet tikiu, kad yra ir gerų, tik mažiau ir ne visoms pasiseka tokį susirasti..
Vartotojo avataras
Parašė Emilija
#183507 Dankanai, o ar mes patys nesam bambekliai, nepatenkinti savo gyvenimu ir nusivylę? Jei būtų kitaip, ar mes čia rinktumėmės?