- 2010 06 19, 10:39
nemoku rašė:O išbridai iš tos būsenos kokiais būdais?
Po truputi prisiverčiau sportuoti ir didinti krūvį kas dieną. Pradžia buvo - 10 atsispaudimų per dieną.
Po mėnesio pradėjau bėgioti. Eidavau su draugais susitikti, nors ir pradžioje tik tylėdavau. Smarkiai apribojau laiką prie kompo. Apribojau nesveiką maistą. Pusiaukelėje priėmiau Kristų į savo širdį. Pradžioje buvo sunku sau atleisti, bet juk net Dievas man atleidžia.
Tuomet mano dėmesys pradėjo krypti nuo manęs link šeimos ir draugų. Na gal dar tai, kad gitara groju padėjo. Galėdavau pasigrot ką nors 'skausmingo' ir palengvėdavo.
Psichoaktyvių medžiagų (kavos, alkoholio, narkotikų) nevartojau iš principo, todėl man vaistai buvo nepriimtini. Pradžioj mintys apie mirtį buvo pastovios. Bet visad tikėjau, kad valia gali ir pragarą ištverti. Nenorėčiau ten grįžti, bet patirtis pravers gyvenimui
Tada supranti kokie menki kasdienybės skausmai, palyginus su depresija. Nes kasdienybėj yra viltis.
Šiaip be šeimos ir draugų nebūčiau išsikapstęs. Dabar pagalvoju, kad mano visi dabartiniai draugai negeria, yra aktyvūs ir pozityvūs. Gal yra labai svarbu ir kokie tavo draugai...?
Svarbiausia, kad dabar turiu naują gyvenimą
Daug ko nedarau ką seniau dariau, ir daug ką darau ko seniau nedariau. 'Who I Am Hates Who I've Been'
Paskutinį kartą redagavo xDMx 2010 06 19, 11:13. Iš viso redaguota 1 kartą.
"Mylėk, ir tada daryk ką nori" - Šv. Augustinas