Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė the ending
#194458 Tu Meiles gal nepatyręs?
meile,kokios bebūrų veliau pasekmes,bet pripažink,kad tai nuostabu,tai nerealus jausmas.kažką jausti,švelnumą,geri,kad ir apkabinimą,tai nuostabu,kažkas nepaprasto.....o kai meile vdinamas laižymąsis vidury gatves,ar troleibuse,ar seksas-tai ne meile! tai viso labo kūnišku aistru patenkinimas.o Meile-kažkas daugiau,kažkas tikro
Vartotojo avataras
Parašė Mona
the ending rašė:Tu Meiles gal nepatyręs?
meile,kokios bebūrų veliau pasekmes,bet pripažink,kad tai nuostabu,tai nerealus jausmas.kažką jausti,švelnumą,geri,kad ir apkabinimą,tai nuostabu,kažkas nepaprasto.....o kai meile vdinamas laižymąsis vidury gatves,ar troleibuse,ar seksas-tai ne meile! tai viso labo kūnišku aistru patenkinimas.o Meile-kažkas daugiau,kažkas tikro

Kartais ir tas laižymąsis troleibuse, ir seksas, manau gali būt meilė. Čia, aišku, tik mano nuomonė.
ParašėKatinas
#194639 Seksas ir laizymasis tikrai yra meiles israiskos budai.
Vartotojo avataras
Parašė Ramu5

Mergaite, mano miela...
Čia jau su metais atsitinka meilė, meilės aistros, meilės klaidos, meilės pasekmės, meilės žaizdos....

Ir kaip dabar psichologai sako: viskas įmanoma, tik reik daryt.
Bet neįmanoma prikelt iš kapų mylėtą žmogų lbs gyvenime, ir kuris tave mylėjo.Neįmanoma grąžinti moters, su kuria buvo sietos viltys, jei ji panoro ne tik būti geroj vietoj, bet ir gyventi gerai, nesugrįžt čia. Ir nesirūpint tavim... tai vat šitų dalykų... galiu sportuot, galiu daryt autogenines treniruotes, šitų dalykų aš nesugrąžinsiu: žmogaus iš kapo neprikelsiu, o kito mylimiausio žmogaus nr.2 nepriversiu nei grįžt, nei mylėt, net teiktis su manim kalbėtis nepriversiu, nei pasieksiu, nes jau ir kultūriškai mes atitolę, ji gimtą kalbą primiršus.
PSICHOLOGIJA daro stebuklus, kad gali ne pakeisti tavo gyvenimą, bet gali pakeisti į gyvenimą tavo POŽIŪRĮ.
Vartotojo avataras
Parašė Ramu5
Katinas rašė:Seksas ir laizymasis tikrai yra meiles israiskos budai.

pilnai sutinku, tik reik atskirt du dalykus.\
Kur yra sukile hormonai, instinktas ir prie ko jis nuveda: prie bet ko - kas arciausiai. kas besimpatizuotu tau konkrecia minute/kam tu pats simpatizuotum taipogi ta pacia konkrecia minute.
Ir tada kai emocinis rysys:: pasiilgimas zmogaus (ne kaip asmens, ne kaip sekso objekto, o kaip "savo" zmogaus), pasitikejimas, atsidavimas, ta prasme kartais net tavo gyvenimo vadzias kai galima patiketi ypatingam zmogui savo...
Švelnumas ir visa kita, ko neduos prostitutė, masturbacija, vienos nakties nuotykiai apsisvaiginus ar dar kas nors, kaip kam.
ParašėKatinas
#194661 taip, atskirt tai tikrai reikia. Del tu ypatingu zmoniu,nezinau..........Ju pas mane daugeja.O begaline ir destruktyvia meile as uzbaigiau visiems laikams, kai pradejau akis i aki sneket su depresija.
Anksciau niekas nebutu manes itikines, kad ir tris vienu metu myleti imanoma.Savaip, bet vistiek karstai.
O laizytis geriau po lietumi, ne trulike
Vartotojo avataras
Parašė Mona
#194679 Va va, dėl lietaus tai tikrai pritariu...
Vartotojo avataras
Parašė Ramu5
#203191 Nu laizymasis autobuse ir seksas susiveda tik i intymuma, gal dar į aistrą, biškįė mažiau į artimumą, jei poros labai nori tą daryti viešai, tai koks čia artimumas, daugiau - pasirodymas prieš kitus, kai tuo tarpu meile is 4 komponentu [jei galima taip issireiksti) :
Intymumas
Artimumas
Aistra Pasiaukojimas
[kai mokiausi, pamenu dar į konspektus rašiau tai papunkčiui, gal ir daugiau buvo punktų, iš ko susideda meilė :7]
Vartotojo avataras
Parašė Ramu5
Kūnas rašė:Gerai, kai yra žmonių, kurie atsako į visus klausimus, viską žino. Užveda jie ant kelio visokius nesusipratėlius. Taip ir nesužinotų per savo gyvenimą, kas yra meilė, tiesa, gėris. Juk žinojimas - jėga. :))) :)))

Aš pilnai pritariu Kūnui, dėkingas esu dėl to savo buvusie(o)ms mokytoja(o)ms ir dėstytoja(o)ms ir labai ilgiuos tų laikų kai mokiaus,

o xDMx,
rašei man kad meilė giliausia savo prasme yra ne jausmas - tai kas jei ne jausmas, vienu žodžiu, jei gali man atsakyk, oki? :)
Vartotojo avataras
Parašė Ramu5

Meilė yra toks dalykas, kuriam kaip ir kitiems keliems reikia subręsti. Subręsti jai ir sulaukti jos,[pvz man].
O ne dabar kaip būna(pyyp)
15ečiai-20ečiai teigia, jog nėra jokios meilės. Kasdien jiems kišk-traukėlis+vadiara.
Vodiara+kišk-traukėlis+vodiara.
Tai kokia dar meilė, prisigėrus vodkės grupiruojant laisvuose plotuose.
Pilnai sutinku, kad tada jokios meilės nėra ir meilė yra ne jausmas [kol nesubrendai].
Vartotojo avataras
Parašė Ramu5
#206706 vat nepatyręs aš meilės.. tai ką man daryt, nusišaut?? :bloga
Parašėnegative
#206708 meilė yra kai nori žmogui viso geriausio nesitikėdamas to pasekoje gauti tą visą atgal.
aš bent taip suprantu.
Vartotojo avataras
Parašė the ending
enigma rašė:meilė yra kai nori žmogui viso geriausio nesitikėdamas to pasekoje gauti tą visą atgal.
aš bent taip suprantu.

bet tai jau meilė be atsako-myli,stengies ir darai viska dal mylimo zmogaus,bet nesitiki to gauti..kaip meile tik is vienos puses ir to žinojimas? :bloga
Vartotojo avataras
Parašė DankanasMaklaudas
#206725 Man atrodo, enigma turėjo omeny, kad kai jau pradedi kažko tikėtis, kai (kad ir labai netiesiogiai) primeti žmogui, koks jis turėtų būti (aš jam/jai taip, o jis/ji man atgal nieko :( ), tada jau ne meilė.
Čia nebuvo nieko apie tai, AR gauna atgal. Čia buvo apie tikėjimąsi gauti atgal.
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#206726 supratau :da