Moderatorius: mango

Vartotojo avataras
Parašė mumu
#184907 Marse, nuostabūs darbai, trūksta žodžių. Aš nebeturiu laiko riešinėm, nors viliuosi, kad gali kurį kartą nors vienas pati sau pasidarysiu. O kaip pirštelius mezgei? Ar apvaliai čia viskas, kaip normaliai pirštinei, ar primezgei/prisiuvai?

Ponia.Popo, kaina čia pati ta, pigiau nė neapsimokėtų. Marse, tikriausiai savaitę reikėjo sėdėt prie poros? :bloga
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#184921 :da :da tikrai! dar prisidedu :super Aš ir pamačiau tai mintyse ir stovi, laabai gražu. O Mumu, niu tokią gerą mintį davei kad, o gal tikrai, sakau galim bandyt viena kitai padėt :jap Teisinantis kad turiu ypač didelių finansinių problemų nuolat ieškau ką galėčiau parduot, nes laimė kad bent rankdarbį kokį surezgu, bet tas pats klausimas kiek galima prašyt.. Ar labai netinkama būtų?
Marsyt, iš kokių siūlų mezgei? čia ripsas?
Mumu, kas per ..?! Vien reklamos sumetimais turi būtinai pati puoštis tokiaia darbais!, o ir staigiai kol mada nepraėjo!! :da
Vartotojo avataras
Parašė Marse
#185363 Bandau atsakyti iš eilės. Karoliukus perku čekiškus arba gutermano, šitie man geriausi. Aš mezgu lėtai ir per daug nesispaudžiant reikia maždaug aštuonių dienų. Todėl kad mezgu iš keturių dalių, susiuvu po dvi puses vienai pirštinėlei. Mezgu ripsu išvirkščiom akim dviem virbalais, o pirštam uždarau sakykim dešimt akių eilės pradžioje ir čia pat uždedu dešimt papildomų sekančiam pirštui. Gaunasi toks V raidės tarpas, tada belieka susiūti atitinkamai. Parašyt sudėtinga, padaryt paprasčiau
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#186151 Aga tie geriausi, nu bet visi kainuoja. Taivadinas teisingai išžiūrėjau kad susiūta :DD O va gal vistik parašyt lengviau nei padaryt :achtung
Na turiu ir aš numezgus tą megztinį dukterėčiai dovanų, bet kadangi dar(jau antra sav) neatiduota neišdrįstu parodyt, žinot čia parodysiu o šeiminink\ė dar net nematė..
Vartotojo avataras
Parašė Ponia.Popo
#186517 Iskilo klausimas- kiek ivertinti savo darba? Yra mazute, bet tikimybe gauti numegzti suknia direktorei, nenutuokiu, kiek imanoma butu gauti uz toki dalyka. keik skaitinejau nete- vienas uz kas ir tas riesines uz 150sugeba prakalt, o kitam isgirdus ir 100 uz megztini akys issoka :bloga
Vartotojo avataras
Parašė mumu
#186542 mačiau supermamoj megztų (tokias plonais siūleliais, vasarines) suknelių kaina - apie 700 Lt.
Vartotojo avataras
Parašė Marse
#187023 Gražu Šmėkla. Ar pati sugalvojai modelį?
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#187029 Ačiū :aciu Nea iš interneto platybių, bet vistiek savaip perdariau.
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#195356 Na ką daug kalbėta turiu pasirodyt , mano šios vasaros topasAtsiprašau už foto kokybę):
Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Parašė Mona
#195367 Laaaabai vasariška, ant įdegusio kūno gerai turėtų atrodyt :)
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#195372 uhhh wow :super
Vartotojo avataras
Parašė aviete
#195441 Vauuu kaip grazu ir kaip lieknai atrodo :da !!!!!!
ParašėŠiršė
#195459 :super

Ir iš kur pas žmones tiek kantrybės...
Vartotojo avataras
Parašė maraija
#195503 ...gražu Šmėkla, tu tikra ausarankė.... :flo