- 2010 08 25, 23:18
Pasižiūrėjau čia užrekomenduotą filmą "Barfuss" (Basomis per grindinį). Jis man labai patiko ypač pagrindinės aktorės sukurtas personažas.
Priverčiantis susimąstyti filmas, atsižvelgti į paprastus kasdieniškus dalykus, kas dabar taip užmirštama ...
Moderatorius: Astro-Meška
- 2010 08 27, 10:24
Neperseniausiai matytas filmas apie moterį,patyrusią klinikinę depresiją.
"Helen" 2007 m.
http://www.imdb.com/title/tt1012729/
"Helen" 2007 m.
http://www.imdb.com/title/tt1012729/
- 2010 08 27, 10:45
nuostabus filmas "Philadelfia"......
nuostabus.....
tik liūdnas.......
nuostabus.....
tik liūdnas.......
Mano sapnų nieks neperskaitys-
Jie per daug giliai,
Už suplyšusių tapetų.
Jie per daug giliai,
Už suplyšusių tapetų.
- 2010 08 27, 21:30
nepakartojamas filmas "The life before her eyes"..visiem patariu..mane labai šokiravo,sukauste,vietom vos ašaras valdžiau,bet žiūri,ir akių negali atplėšt,nes per daug jaudinantys momentai..........
su gale paslepta mintim,verčiantism susimąstyt.....liūdnas,bet nuostabus
su gale paslepta mintim,verčiantism susimąstyt.....liūdnas,bet nuostabus
Jie per daug giliai,
Už suplyšusių tapetų.
Jie per daug giliai,
Už suplyšusių tapetų.
- 2010 08 31, 16:29
labai keistai įdomus filmas "Good bye,Lenin!"...
toks lyg ir drama,bet kartu tragikomedija....apie moteri,kuri pragulejo komoj 8men,nemate didžiuju perversmu,Berlyno sienos griuvimo,politiku pasikeitimo ir pan,o sūnus dar jai pabudus vaidina,kad siena nebera,kad viskas po senovej,nes nenori jos jaudint....stato tv laidas,ieško tuometiniu maisto produktu ir pan...
toks lyg ir drama,bet kartu tragikomedija....apie moteri,kuri pragulejo komoj 8men,nemate didžiuju perversmu,Berlyno sienos griuvimo,politiku pasikeitimo ir pan,o sūnus dar jai pabudus vaidina,kad siena nebera,kad viskas po senovej,nes nenori jos jaudint....stato tv laidas,ieško tuometiniu maisto produktu ir pan...
Jie per daug giliai,
Už suplyšusių tapetų.
Jie per daug giliai,
Už suplyšusių tapetų.
- 2010 09 02, 14:26
paskutinis mano matytas filmas- "Seven years itch" 1955metų,vaidina Marilyn Monroe.....
patiko,bet su ja yra ir geresnių filmų..labai smagus tas kvailos blondines elgesys,"proto gausa",bet juokinga...
tik kažkiek nusivyliau ta garsiąją scena,kur jai vejas pakelia sijoną,tikejausi kažko įspūdingesnio....bet pats filmas ganėtinai geras....
kaip keista man rašyt tai,kad man patiko komedija.... (aišku,ji nera tokia kvaila ir banali kaip dabartines)
patiko,bet su ja yra ir geresnių filmų..labai smagus tas kvailos blondines elgesys,"proto gausa",bet juokinga...
tik kažkiek nusivyliau ta garsiąją scena,kur jai vejas pakelia sijoną,tikejausi kažko įspūdingesnio....bet pats filmas ganėtinai geras....
kaip keista man rašyt tai,kad man patiko komedija.... (aišku,ji nera tokia kvaila ir banali kaip dabartines)
Jie per daug giliai,
Už suplyšusių tapetų.
Jie per daug giliai,
Už suplyšusių tapetų.
- 2010 09 02, 20:37
Pažėjau vieną iš filmų kur rekomendavo vers '' Marso vaikas'' galiu jį drąsiai rašyt į asmeninį filmų sąrašą kurie mane keičia ...
- 2010 09 02, 21:04
Na čia nelabai apie depresiją, bet gal ką sudomins. Filmas vadinasi Opium: Diary of a Madwoman. Pakankamai nuvalkiotas siužetas (moterį "apsėda velnias", ją gydo visokiais viduramžių metodais, staiga atvyksta kitas daktaras, beje vienas iš pirmųjų psichoanalitikų...), tačiau meninė forma tikrai neeilinė. Visų pirma, pagrindinių dviejų aktorių vaidyba, ypač jau minėto psichoanalitiko. Visų antra, kameros darbas. Ir ypač aplinka: vienuolynas, gydymo įrankiai (labiau panašesni į kankinimo) ir kt. Bei kelios filmo scenos, kurias žiūrėjau su didžiuliu domėsiu. Pvz. mergina ryjanti britvutę (režisieriui pakako išminties neparodyti visos jos ilgos agonijos). Taigi mielas ir gerai nuteikiantis filmas.
- 2010 09 03, 11:12
Ramu5,čia kartais ne tas kur sovietmečiu berots Rusijoj sukurtas,pagal knyga,ir kur mokslininkas ar tai suniui žmogaus sirdi persodina ar tai atvirkščiai?
Jie per daug giliai,
Už suplyšusių tapetų.
Jie per daug giliai,
Už suplyšusių tapetų.