Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė DankanasMaklaudas
#201987 Visai pamiršau pasidalinti vienu savo darbeliu :)
Ne, ne visi pakeliai mano pačios surūkyti.

Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Parašė DankanasMaklaudas
#202067 Tik dabar užmačiau, kad linkomanijoj siurbėlės prasidėjo.. Puoliau siųstis knygas ir dokumentinius filmus. Tikiuosi, spėsiu... Nes geras šimtas gigų susidarė :achtung Bet netas čia visai pakenčiamai spartus :)

Pažiūrėjau Doom. Kažkas panašaus į absoliutų blogį. Tiesa, pastarasis man patiko labiau.
Vakarienei valgiau PLOVO! Kaip buvau jo pasiilgusi....
Vartotojo avataras
Parašė Mona
#202153 Noriu pasiklaust dėl siurbėlių: kiek visa tai trunka? nes mačiau, kad rugsėjo 2d. prasidėjo, tai aš pagalvojau, kad tik tą dieną, ir nieko nesisiunčiau. :bloga
Beje, sveikinu su gimtadieniu ;fire, linkiu daug geros nuotaikos ir naujų įspūdžių. (aš kaip visada pavėluotai).
Vartotojo avataras
Parašė DankanasMaklaudas
#202181 Jos trunka iki kol naujienose parašo, kad baigėsi :) Ar bent taip aš suprantu :)
Ačiū už sveikinimus :)

Pastaruoju metu susimąsčiau, ar kam nors apskritai reikia šitos temos? Nes skaitančių, kaip matau, nelabai yra.
ParašėtheExploder
#202191 aš skaitau :}} kartais įtikina, kad pasveikti įmanoma visgi.
Parašėnemoku
#202192 Dankanai, yra skaitančių, bet nekomentuojančių. =)
Žinok, man buvo labai liūdna, kai tik susiradau šitą forumą, nes pasveikusių čia tiek mažai buvo, kad maniau, jog tai neįmanoma. Tikiu, kad kažkam teiki viltį.
Parašėnegative
#202209 Bri, skaitau tavo temą. =)
mano dienoraštyje irgi nelabai kas pasireiškia, bet nemanau, kad jos ir neskaito. :D
Vartotojo avataras
Parašė DankanasMaklaudas
#202231 Nu, klausykit, chebra.. Tada bent su gimtadieniu galėjot pasveikint.. :achtung

Nes šiaip... Šuniškai bloga tada diena buvo. Kaukiau pagalvę apsikabinus iš vienišumo. Ir dabar dar liūdna dėl to.

Žinokit, tai, kad pasveikau, nereiškia, kad man nereikia atgalinio ryšio.

:(

Velnias, užsiliūdinau dabar. O tuoj reiks eit daryt vakarienės ir šypsotis. Daug šypsotis.
Parašėnemoku
#202232 Galvojau, kad pavėluotai jau nemandagu sveikint.
Na, tai su gimtadieniu. :flo
Parašėnegative
#202233 o kodėl per prievartą vaidini laimingą? prieš ką? :) papasakok, nes aš, deja, neseniai grįžau į forumą (neturėjau neto, dirbau, gyvenau kitur etc) ir tik nuo šios savaitės maždaug didžiąją dalį forumo paskaitau.
Parašėnegative
#202234 sveikinu ir aš.:flo
:birst:
Vartotojo avataras
Parašė DankanasMaklaudas
#202243 Tiesiog, man dabar yra toks laikas, kurį reikia išlaukti. Nekenčiu to. Labai labai.
Rankos surištos ir nelabai galiu/noriu ką keisti, nes kainuotų labai brangiai. Na, maždaug, porą trejetą svajonių, kurias žinau, kad galiu įgyvendinti. Jei dabar pakentėsiu.

Plius, esu užsieny. Neturiu jokio žmogaus, kurio peti apsikabinus galėčiau išsikraut ir gerai išsibliaut.

Na, ir pabaigai, aš žinau, kad esu labai imli (savi)įtaigai. Tad jei vaizduosiu, kad viskas gerai, tuo patikėsiu, su tuo susigyvensiu-bus lengviau.

Nemoku, tu dabar turbūt nesuprasi to, ką pasakysiu Enigmai,nes tada tavęs dar nebuvo forume (turbūt)..
Enigma, man reikia prisiminti rožinių pūkučių princesės laikus. Tada buvo lengviau. Žinoma, gali sakyt, kad tada aš sirgau ir buvo daug neadekvatumų. Bet dabar aš jau jaučiu ribas :)

Ir šiaip, pabaigai-šypsantis sunku pykti :)

p.s. nepyktit, kad taip abstrakčiai viską sudėliojau. Tiesiog tikrai labai nenoriu viešinti, kas per problemos. Nes esu beveik tikra, kad čia gali užsukti ir grupiokai, ir kai kurie pažįstami :) Man negaila, lai skaito. Tiesiog kai rašau ne uždaruose skyriuose yra tam tikras filtras =)
Vartotojo avataras
Parašė DankanasMaklaudas
#202244 Ir dar, merginos :)
Nuo kada parodyti žmogui trupinėlį dėmesio yra nemandagu? :)
Ačiū jums. <me>padeda dar vieną smailiuką. ištrina. vėl padeda. vėl ištrina pati sau burbėdama "nu kiek gi galima??"</me>
Parašėnegative
#202245 Bri, viską labai aiškiai surašei, viską ir supratau, ką norėjai man pasakyti. na, tu juk pati tik geriausiai žinai, o ne kas kitas, kas tau padės. :) beje, man tavasis metodas atrodė priimtinesni, nei kai kurių. tarkim, kad ir mano.
daugmaž įsivaizduoju ir dabartinę tavo situaciją. na, tada linkiu kuo lengviau išlaukti.
Vartotojo avataras
Parašė DankanasMaklaudas
#202248 Na, jei atmintis neapgauna, tu irgi buvsi tarp tų užsipuolusių. Arba tiesiog aš tais laikais tavęs taip bijojau, kad dabar neatsimenu ir automatiškai tave ten pripaišau į tą kompaniją :achtung