Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė the ending
#201802 nuostabus filmas "the notebook"
:heart

drama,apie meilę,bet taip keistai išreikštą,be jokių seilejimųsi..apie tokią Tikrą meilę,kurios neimanoma įveikt....patariu =)
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#202058 ką tik baigiau žiuret "life as a house"

nuostabus filmas,labai palietė...retai,kada galima verkt,kai filmas baigiasi laimingai.o šis,nors ir ne visai laiminga pabaiga,bet žmonių gyvenimai pasikeite...
tas vaikinas filme...parodo,kiek nedaug reikia,kad žmogus pakiltų iš depresijos ir svaigalų-tiesiog žmogaus(na,žinoma ir savo paties pastangų) kuris yra šalia ir nori padet.....nepakartojamas filmas :heart
Vartotojo avataras
Parašė Ramu5
#202095 the ending, taip, tai senas rusiškas filmas "Šuns širdis"
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#202246 gal kas galit patart,kur galima būtų atsisiusti "basomis per grindini" anglų/lietuvių/rusų kalba?nes atsisiunčiau netyčia vokiškai ir nieko nesuprantu :bloga
Vartotojo avataras
Parašė the ending
Nematoma rašė:Pasižiūrėjau čia užrekomenduotą filmą "Barfuss" (Basomis per grindinį). Jis man labai patiko :))) ypač pagrindinės aktorės sukurtas personažas.
Priverčiantis susimąstyti filmas, atsižvelgti į paprastus kasdieniškus dalykus, kas dabar taip užmirštama ...

pažiurejau ši filma :lakstau
sutinku su nuomone-jis nuostabus....tiejausi liūdno filmo,bet labai apsidžiaugiau,kad jis nuteikiantis atsimerkt...is tiesu daug ko gyvenime nepastebim,smulkmenu,detaliu.....nepakartojamas fiilmas.. :)))
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#202499 labai geras filmas "pianistas"..patariu.....
visą filmą paverkiau,man nesvokiamas toks žmonių laukinis elgesys,apie holokausta,kai pianistas sugebejo išlikt gyvas,pabeges iš geto..nepakatojamas filmas....
Vartotojo avataras
Parašė Ramu5
the ending rašė:ką tik baigiau žiuret "life as a house"

nuostabus filmas,labai palietė...retai,kada galima verkt,kai filmas baigiasi laimingai.o šis,nors ir ne visai laiminga pabaiga,bet žmonių gyvenimai pasikeite...
tas vaikinas filme...parodo,kiek nedaug reikia,kad žmogus pakiltų iš depresijos ir svaigalų-tiesiog žmogaus(na,žinoma ir savo paties pastangų) kuris yra šalia ir nori padet.....nepakartojamas filmas :heart

aš taip noriu pažiūrėt šį filmą, taip noriu... labai noriu gauti jo dvd ir žiūrėt kelis kartus: vienas ir su kažkuo.
kažin, ar lietuviškoj video rinkoj yra šis filmas? (norėčiau ir originalo kalba, ir subtitrų, o ypač kad būtų dubliuotas lietuviškai, iš bėdos - rusiškai ir originalo kalba). kaip ieškot ir klaust pardavėjų: gal turit gyvenimas kaip namas? ar kaip, ending?
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#203459 as kai iškojau filmo(parsisiusti) tai rusiškam saite tiesieg įvedžiau "life as a house"..tai dvd parduotuvese pasiteirauk iš pradžių anglišku pavadinimu,o jei nesupras,lietuviškai išversk ;)
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#203896 pažiūrejau filmą "candy"(liet.Kendė)
labai stiprus filmas,skausmingas,priverte susimastyt,be pagražintu scenų,kai kurios net šlykščios,bet juk gyvenimą vaizduoja..apie pora.narkomanų pora,jų begalinę meilę,kurios neiveikia net narkotikai..mergina tampa prostitute,kad uždirbtų heroinui,vaikinas bedarbis,bet susuka puikia afera,už kurią gauna daug pinigų...veliau jie megina mest,mergina nėščia,atsilaiko 4 dienas ir merginai persileidimas,jie vel ant adatos..veliau merginą tevai del nervinio issekimo issiuncia gydytis...patiko pabaiga.
patariu,man labai patiko :kazokas
Vartotojo avataras
Parašė Break_Inside
#203928 Parekomenduosiu "Interstate 60" - labai geras ir gyvenimiškas, tiesa, gal kas jau ir esat matę. Pozityviai nuteikia. Apie tai - kas būtų galėję nutikti, jei pasirinktum vienokį ar kitokį sprendimą. Juk galėjo būti ir daug blogiau ;)
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#203973 pažiūrejau filmą "blogis"..o pasirodo,prieš gerus 4metus buvau knygą skaičius :lakstau patina būt perskaičius knygą ir tada pamatyt filmą...
tai vat,filmas...labai geras,nors dau kas sako,kad jis žiaurus,aš pasakyčiau,kad nė velnio!yra ir baisesnių scenų,nei cigaras užgesinamas į krūtinę ar muštynes,bet patys vaizdai geri,galima pajust efektą....o gal manęs taip stipriai nepaveike,nes žinojau siužetą,kadangi skaičiau knygą ir psichologiškai buvau pasiruošus....bet visgi geras filmas,labai geras...priverčia susimastyt,tarkima oie tai,kokiu būdu galim gaut kito žmogaus pagarbą....nuostabus filmas....
patariu,bet silpnų nervų žmonem tai geriau nežiūret( :achtung ) na,aš atsilaikiau,tai gal ne toks jis ir baisus.....
o pats filmas apie vieno internato gyvenima,smurta ir vyresnių mokinių pasityciojima is mazesniu.. =)
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#204059 labai stiprus(psichologiškai labai veikia) filasm "ledinukas"(angl.Hard Candy)...ten is tiesu veiksmas paprastas-mergaite keršija pedofilui,už savo drauges žmogžudyste.....labai idomiai ten ji priciumpa jinai ir nubaudžia,....
ir labai patiko filmas "requiem svajonei" apie narkomanija...ispudingas filmas..pažiurint ji,visos mintis apie narkotikus atšoka..siaubas.vaizdai,gyvenimas....galingi vaizdai...
ir aišku,silpnu nervu žmonem geriau nežiuret... =)
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#204138 idomus filmas "City of God"-apie Brazilijos sostine Rio de Zaneira,tiksliau jo priemesti,kur klesti narkotikai,ginklai,žmogžudystes....'vadus' pakeicia kiti,labai žiaurus,bet paremtas tikrais faktais....pasakojimas vyksta vieno vaiko-fotografo vardu...
vaikai nuo mazumes mokosi žudyt,nori buti narkoprekeiviai...
patariu,kam idomios narkotiku ir tuometiniu priemesciu gyvenimas =)

p.s. o Dievo miestas,tai tas priemestis,taip buvo jis vadinamas,nors jeme visiskai nera gerio,tiesiog tokia simbolika
ParašėKūnas
#204140 Aha, šitas krūtas filmas. Labai sėkmingai suskaidytas siužetas, neprasti tų priemiesčių vaizdai, o dar įdomu tai, kad aktoriai-neprofesionalai surinkti iš tokių pat priemiesčių, t.y. jie taip gyvena iš tikrųjų.

P.S. Bet kodėl filmas apie depresiją? Juk yra tema Kinas.