Moderatorius: mango
- 2008 01 17, 18:12
agha ten mano katė čiaudo kraiką rimtai senokai keičiau reik pakeisti, nekenčiu šito darbo
- 2008 01 19, 22:14
As gyvuneliu neturiu, nors labai noreciau... Bet gyvenu studentu bendrabuty... Nesinori kankinti gyvunelio. =) Noreciau auginti ziurke. Buvusiam kambary auginome. Kokios jos protingos... =)
Katinai... Mano mociute augina kate, kuri turi du vardus - arba Katyte, arba Pupyte... =) Kadangi mano mociute dabar kaip ir viena gyvena, tai ta kate - jai kaip vaikas. Lepina kaip galedama. Griztu namo, ziuriu - kate ant stalo sedi. Sakau mociutei: "Visai mociute apsileidot su tuo katinu - taigi plauku ant stalo pilna bus!" Tasyk nuvare... Griztu kitakart... Ir ka jus manot! Ji tiesiog negali Katytei ko nors neleisti... =) Nors siaip ji labai tvarkinga moteris.
Ta kate nevalgo tokios desros, kokia valgau as - jai per prasta. Kai nori meiles - isitaiso pas mociute ant kelenu, murkia... Glaustosi apie veida. Grazu ziureti.
Katinai... Mano mociute augina kate, kuri turi du vardus - arba Katyte, arba Pupyte... =) Kadangi mano mociute dabar kaip ir viena gyvena, tai ta kate - jai kaip vaikas. Lepina kaip galedama. Griztu namo, ziuriu - kate ant stalo sedi. Sakau mociutei: "Visai mociute apsileidot su tuo katinu - taigi plauku ant stalo pilna bus!" Tasyk nuvare... Griztu kitakart... Ir ka jus manot! Ji tiesiog negali Katytei ko nors neleisti... =) Nors siaip ji labai tvarkinga moteris.
Ta kate nevalgo tokios desros, kokia valgau as - jai per prasta. Kai nori meiles - isitaiso pas mociute ant kelenu, murkia... Glaustosi apie veida. Grazu ziureti.
- 2008 01 20, 01:58
Pas mus gyveno visas zoologijos sodas turėjom nepaprastai protingą ir jaukų žiurkės patinėlį Filka, kartu gyveno ir didelis šuo, Maskvos sargybinis Bartas; vėliau atsirado jūrų kiaulyčių porelė - Zapukas ir Bitutė, kurie vedė būrius kiauliukų, kuriuos dovanojom geriems žmonėms; netrukus prie kiaulyčių prisijungė pašėlus triušiukė Pulytė. Linksma būdavo nerealiai, prisijuokdavom, prisidūkdavom su tais mielais augintiniais. Bet baigiantis vieniems metams visų augintinių neliko. Baisi buvo metu pabaiga. Pamenu, grįžau iš ligoninės ir su dukra bei mama nuskubėjom pasiimti katytės Ziuzės. Ji ir šiandien su mumis. Kai pagalvoju, jau nebenorėčiau gyvent be jokio augintinio. Baisi tuštuma namuose, jokio geros dvaselės nėra, niekas nelaukia ir nepasitinka grįžtančio namo. Visiems rekomenduoju gyvūnėlių terapiją. Jie kitaip nei žmonės parodo geriausius jausmus savo šeimininkui
Vienas gramas pažinimo širdimi vertas tonos pažinimo protu (C.H.Spurgeon)
- 2008 01 26, 11:51
Oi tos katės
http://www.metacafe.com/watch/1056271/video/R/CFD_1002/
http://www.metacafe.com/watch/1056271/video/R/CFD_1002/
Vienas gramas pažinimo širdimi vertas tonos pažinimo protu (C.H.Spurgeon)
- 2008 01 29, 18:28
norėčiau įspėti kačių augintojus, kurie dar nežino: nešerkite savo augintinių prekybcentrių maistu. nuo jo katinams būna akmenligė.
veterinarijos vaistinėje pirktas profesionalus sausas maistas brangesnis, bet jo reikia mažiau, taigi išeina tas pats.
veterinarijos vaistinėje pirktas profesionalus sausas maistas brangesnis, bet jo reikia mažiau, taigi išeina tas pats.
und so weiter und sofort
- 2008 02 11, 17:53
manau zmones kurie augina katias zino kad neverta serti maximiniu maistu.na bent jau as tikrai neduodu is maximos =)
ZNS rašė:norėčiau įspėti kačių augintojus, kurie dar nežino: nešerkite savo augintinių prekybcentrių maistu. nuo jo katinams būna akmenligė.
manau zmones kurie augina katias zino kad neverta serti maximiniu maistu.na bent jau as tikrai neduodu is maximos =)