Moderatorius: signs

Parašė Thanatos
#202859 Geriu 3 savaites, o ir dar rankos, kojos žiauriai nuo jo man virpa, nepaisant to, kad gaunu vaistų nuo šio šalutinio poveikio :bloga
Parašė Thanatos
#203351 Dar dėmesys labai sutrikęs, geriu 600mg tris dienas šito seroquelio, gydytoja sako, jog max. per mėnesį su tokia doze padėtis šiuo klausimu pasitaisys, ar kam yra taip pasitaisę? Prašau atsiliepkit aš persigandus, kad amžinai "durna" liksiu :verkiu
Parašėnemoku
#203371 Man pasitaisė.
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#203422 pasitaisys tikrai =)
Parašė Thanatos
#203478 Tikrai pasitaisė, aš šiandien mokiausi :super
Vartotojo avataras
Parašė Natea
#204299 Sveiki.Pradejau gerti si vaista nuo 50 mg (Seroquel).Geriau vakare pries 5 val kaip ir sake gydytoja.Mane be galo uzslopino,negalejau net ranku pakelti nuo nuovargio ir miego norejimo,be to kalbejau kaip vyno buteli buciau isgerus.Ryte atsikeliau su dideliu nerimu.Kas zino po kiek laiko sie vaistai isiveikia ir nerimas pradeda trauktis?Beje man generalizuotas nerimo sutrikimas,dar geriu Coaxili (iprasta doze).
Parašėnemoku
#204300 Man šis vaistas irgi labai nekaip veikė pirmas savaites, po to viskas susitvarkė. Gėriau didesnę dozę.
Vartotojo avataras
Parašė Natea
#204301 Tai saunu,gal ir man viskas susitvarkys.O nuo ko tau paskyre si vaista NEMOKU?
Parašėnemoku
#204303 Nesakė kodėl būtent, bet nerimą taipogi jaučiau.
Vartotojo avataras
Parašė Natea
#204305 bet turi kazkokia diagnoze?Depresija,panika ,nerimas?
Parašėnemoku
#204306 Sunki depresija diagnozė.
Vartotojo avataras
Parašė Natea
#204308 Tada saunu,kad viskas susitvarke!
Parašėnegative
#204311 side effects susitvarko priklausomai nuo kiekvieno žmogaus organizmo, kartu vartojamų vaistų, dozės ir pan. :) su laiku priprasi, manęs nebemigdė ir nebeglušino jau po ~ geros savaitės, nors dozė būdavo didesnė.
Vartotojo avataras
Parašė Natea
#204314 Enigma,o tau jie padejo?Nes trejeta antidepresantu isbandziau,man jie nenuima nerimo....
Vartotojo avataras
Parašė Natea
#204513 Na nezinau brangieji,trys dienos su seroquel XR 50 mg man kosmariskos.Vakar ne is sio ne si to pakito namu aplinka,ir pati sau atrodziau keista,nors salutiniuose poveikiuose neraso ,kad taip gali buti.Pastoviai kazkokia plaukiojanti,issigandusi.Nebezinau ka daryti,gal tie vaistai man netinka?Kam taip yra buve?