Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Būsena
#204304 Dankanai, kartais aš matyt irgi perdaug įsijaučiu į patarinėjimus ir guodimus. Ir nepajaučiu, kad kaip patarėja ar guodėja pastatau save lyg ir aukščiau to, kuriam norėčiau pagelbėti. Ir dar pamirštu, kad guosti ir patarinėti iš viso nereikia :achtung Nes žmogus pats ieško ir randa išeitis.
Taigi ne visai veltui gavau nuo tavęs per nosį.

Užsuksiu, nepabėgsiu, nes man regis išsiaiškinom. :jap Pasakiau apie savo pyktį. Palengvėjo. Nes anksčiau mėgdavau pyktį nuslėpti. Ir paskui jis ilgam su manim keliaudavo.
Vartotojo avataras
Parašė Būsena
#204397 Dankanai, kaip laikaisi ? :jap
Vartotojo avataras
Parašė DankanasMaklaudas
#204398 Laikausi. Vakar vikingas visaip kaip labai stengėsi parodyti, kad rūpiu jam. Neatsimenu, kada paskutinį kartą tiek dėmesio gavau :) Buvo labai miela.
Kaip tu, Būsenyt? :)
Vartotojo avataras
Parašė Būsena
#204400 Įtempta savaitė. Artėja mano mažės ir mano pačios gimdienis-o mano namai vis dar primena šiukšlyną :bloga
Suku galvą, kuo pavaišinti svečius, kad nenukvakčiau nuo ruošos ir šventė nevirstų katorga. Ir dar porą kartų noriu nubėgti į jogą.

O šiaip kaip ir normaliai, nuotaikos neblogos, tik šiektiek suirzus nuo to lakstymo ir skubėjimo.

Ačiū, kad paklausei Dankanai :jap
Vartotojo avataras
Parašė DankanasMaklaudas
#204409 Pats paprasčiausias variantas yra pasakyti svečiams, kad lai kiekvienas atsineša, ką labiausai mėgsta (valgyti/gerti) :) Tada beliks susitvarkyti. Na, bent aš taip daryčiau :achtung
Vartotojo avataras
Parašė DankanasMaklaudas
#204453 Šiandien jaučiuosi labai graži :) Ir moteriška. Geras jausmas :)
Dar truputį beviltiška, kad negaliu susikaupti mokslams. Nelabai geras jausmas.
Norėjau mesti norvegų kalbos kursus. Pasitariau su pora žmonių ir dar bekalbant supratau, kad ne "laiko kitiems dalykams, už kuriuos atsiskaitinėsiu Klaipėdos universitetui, man trūksta" ar "keturių laisvų dienų noriu". Tiesiog blogai jaučiuosi per užsiėmimus, nes turiu per daug laisvo laiko. Ir tada labai greit išsiblaškau ir susierzinu. Reiks pakalbėt sudėstytoja ir turbūt prašyti papildomo krūvio užsiėmimų metu :)
Vartotojo avataras
Parašė DankanasMaklaudas
#204789 Su dėstytoja pakalbėjau. Problema išspręsta.
Atsiskaitymo užduoty irgi gaudytis pradėjau. Beviltiškumo jausmas dingo. Net mažutis azartas pasirodė.

Bet viduj visgi šuniškai liūdna. Kartais būna taip, kai nori perlipti per save (t.y. matai trūkumus, kurie pačiam trukdo) ir... reikia mokytis kitaip žiūrėti į vieną ar kitą dalyką. Na.. Kai neri giliau.
Šiandien supratau, kad turiu labai daug visai logiškai skambančių minčių iš temos "kas yra gyvenimas". Tik... Jos labiau teorinės. Nes praktiškai jas pritaikyti jas išeina tik man pačiai (gal kažkur užsimerkiu?), o kitų žmonių gyvenimai remiasi jų pačių mintimis.
Laikas nustoti būti pasaulio bamba-visažine.

http://www.youtube.com/watch?v=72H5pNHP ... re=related

(Nors iš tiesų mano grotuve dabar skamba "the lion sleeps tonight")
Vartotojo avataras
Parašė DankanasMaklaudas
#204970 Ligšiolinis mano nepertraukiamo mokymosi rekordas buvo dvylika valandų. Tik ką jį sumušiau :DD visos šešiolika su centais!! (o jei rimčiau, vaikai, nedurniuokit taip.. labai atsiliepia savijautai :/ )
stebuklingas receptas:
Kava (daug kavos(LABAI DAUG kavos))
Cigaretės (šituo nesidžiaugiu. Per šias kelioliką valandų surūkiau savo trijų dienų dozę. Skauda plaučius)
Deadline'as! (skaičiuojamas nebe dienom, o jau valandom :achtung )
Atsiskaitymo svarbumas (jei neatsiskaitau, negaliu ir egzo laikyt. O tai reiškia dar krūvą papildomų problemų)
Naktis (niekas neblaško. Pastebėjau, kad nuo antros pradėjo žyyyymiai sparčiau dirbtis)
Tinkama muzika (konkrečiai šiuo atveju: http://www.youtube.com/watch?v=Wi4tEWU5 ... r_embedded )
Atidarytas langas ir lietaus kvapas.
Vartotojo avataras
Parašė DankanasMaklaudas
#205005 Fsio. Pridaviau. Dėl šito dabar galva rami. Einu miegot.

p.s. Gal yra piešiančių mandalas?
Parašėnegative
#205011 kartais piešiu, tačiau nekruopščiai, tad nieko įspūdingo ir nesigauna. dar per anksti man turbūt...
Vartotojo avataras
Parašė DankanasMaklaudas
#205474 Šiandien man atostogos. Nedarau nieko, tik guliu lovoj ir skaitau knygą. Dieve, kaip gera taip tinginiauti :angel

Rytoj sužinosiu, ar mano darbai bemiegėmis naktimis buvo ko nors verti :) "Ko nors", nes yra tik du variantai: F(ail) arba P(ass) :)
Vartotojo avataras
Parašė DankanasMaklaudas
#205600 IŠLAIKIAU!!! ABU!!!

*visi įmanomi laimę išreiškiantys veideliai, piešinukai ir t.t.*
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#205617 Sveikinu =) Nors su tom dvylika ir šešiolika valandų nejuokauk, gali persitempt. :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Ramu5
#205618 Neblogai :flo
Vartotojo avataras
Parašė DankanasMaklaudas
#205669 Nebejuokausiu.. Aš jau per sena tokiems bajeriams.. Na, o nuo durnumo gelbsti tik geros pamokos :achtung
Daugiau taip nebedarysiu, nes visa savaitė po to lyg maišu apmauta. Labai nekokia savijauta.

Ramus, net nežinojau,kad pas mane užsuki =)