Moderatorius: Astro-Meška

Parašė zalvarnis
#20331 noreciau pakalbeti apie depresija ir seksa...

seksas ivairiose pasauleziurose yra vienas is stipriausiu dalyku zmogaus gyvenime. vienas is didziuju malonumo shaltiniu.
depresija gi atima is zmogaus sugebejima jausti malonuma nuo beveik visko...

man asmeniskai, net ir sunkiais depresijos laikotarpiais, kai nebesinori beveik nieko, seksas bene atkakliausiai atsilaiko pries depresija, tai yra, myletis norisi, ir myletis buna gera...
(aisku, kadangi tai, geresniu atveju, dvieju zmoniu uzsiemimas :kutikuti , tai daznai yra pavojus kad bendravimo problemos sugadina pirmapradi mylejimosi geri... na cia tinkamo partnerio radimas yra tikrai svarbu...)

sitam forume dauguma moterys, ir netiesiogiai is kai kuriu pastabu gali pasirodyti, kad moterims atvirksciai, jei tik bent kiek depresija, tai myletis isvis nesinori ir nera poreikio... o kaip yra istikruju??
Vartotojo avataras
Parašė oksana
#20338 Nu asmeniskai as sekso NORIU =) bet kulminacijos negaliu pasiekti.Bet vyras apie tai nesupranta ,nes kad ir kaip stengtumemes man vis viena nieko neiseina.As tada nusprendziau ,kad kol kas apsieisiu tik su mylimojo glamonem ir buciniais.
Parašė zalvarnis
#20347
oksana rašė:Nu asmeniskai as sekso NORIU =) bet kulminacijos negaliu pasiekti... kad ir kaip stengtumemes man vis viena nieko neiseina.
aha,,, prisiminiau, kaip karta, gilios depresijos pradzioj, lyg tai fainai mylintis, netoli kulminacijos, staiga, nei is sio nei is to, tarsi atsijunge kazkas, tarsi staigiai dingo visa skale jausmu, ir tik pamaciau kaip is salies vaizda, bejausmio akto... taip siurpiai pasijutau, taip tuscia ir shalta viduj... kraupiai... nesinorejo test, o pasokt ir begt su asarom akyse... ...ech, dziaugiuosi kad tai bent jau taip stipriai nebesikartojo, gal tik karta ar du buvo... taciau silpnesni tokie nemalonus jausmai buna kartais...
oksana rašė:.Bet vyras apie tai nesupranta ,..
jo,,, manau jei vyras pats nera sirges depresija, tai jam tikrai labai sudetinga, jei ne neimanoma, tai suprasti... lieka tiket stipriais santykiais, kai vienas kita zmones palaiko, ir suvokdami kad negali pilnai suprasti vienas kito :play
Vartotojo avataras
Parašė oksana
#20353 Is jo palaikymas simtaprocentinis,daro viska kai man blogai ,gilinasi i viska ka jam pasakoju apie savo krizes ir ka tokiu atveju daryt ar ko ne.Anksciau kai maniau kad niekas nesupranta apie joki seksa nenorejau galvoti,o dabar kai tapom labai artimi kaip zmones as noriu seksu pamylet saviski,o jam sveikam vyrui labai svarbu :dream:
Vartotojo avataras
Parašė Agata
#20388 pamenu pries kokiu metus...naujuosius sventem dviese...tada turejau ganetinaj rimtu problemu, del kuriu nuolat lindejau dideliam liudesy...ta nakti viskas buvo idealu...mes vieni, mums niekas netrugde...romantiska atmosfera...bet nejauciau jokio malonumo...o po to jauciau didele kalte...net neisivaizduoju del ko...geraj, kad buvau nusisukus ir jis nemate mano keliu asareliu, kuriu nesuvaldziau...
Vartotojo avataras
Parašė oksana
#20392 O tu dabar su juo?
Vartotojo avataras
Parašė Sheila
#20464
oksana rašė:Nu asmeniskai as sekso NORIU =) bet kulminacijos negaliu pasiekti.


Man priešingai, aš pasimylėti užsimanau labai retai, sunkiai susijaudinu, kada jaučiau didelę aistrą, jau nebepamenu, tačiau kulminaciją visados pasiekiu. Kai ilgiau nepasimylim, miegant ir sapnuojant patiriu orgazmą. Matyt, kad kūnas to labai nori, bet siela ne.
Vartotojo avataras
Parašė oksana
#20465 As ir per sapnus patiriu orgazma :D
Vartotojo avataras
Parašė Agata
#20493
oksana rašė:O tu dabar su juo?


teoriskai ne...bet vis negalim galutinaj deti tasko...
Vartotojo avataras
Parašė Horacijus
#20648 Nuoga moteris - geriausias vaistas nuo depresijos! =)
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#20657 nieko gero seksas, tik problemu sukelia papildomu
Parašė zalvarnis
#22687
Medeja rašė:nieko gero seksas, tik problemu sukelia papildomu
kokiu problemu sukelia ir kodel?
Vartotojo avataras
Parašė Horacijus
#22794
zalvarnis rašė:
Medeja rašė:nieko gero seksas, tik problemu sukelia papildomu
kokiu problemu sukelia ir kodel?

Tu ka is Menulio nukritai? Taigi vaiku prisidarai.. =) Vot tau ir problemos...
Parašė zalvarnis
#22805 kiek turi vaiku? as 2,5, vasara bus trecias :jap tai kiek matau moteriai tai didziulis dziaugsmas ir gali buti net stiprus isgelbejimas is minciu apie savizudybe ir t.t. :angel aisku cia kaip kam, ivairiai buna...
p.s.atsiprashau kad i pajuokavima atsakiau rimtai =)
ok jau, pajuokausiu ir as:
Horacijus rašė:Tu ka is Menulio nukritai? Taigi vaiku prisidarai.. =) Vot tau ir problemos...
a vot ir ne man problemos :by
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#22919 perkeliu šitą temą į skyrių "informacija apie depresiją", nes manau, kad ji yra aktuali, taip pat ištrinsiu visus asmeniškumus iš jos. prašom aiškintis per a.ž.